首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
A young woman goes to university and earns a degree in religious and women’s studies. In the process she piles up some $ 100,000
A young woman goes to university and earns a degree in religious and women’s studies. In the process she piles up some $ 100,000
admin
2018-03-01
77
问题
A young woman goes to university and earns a degree in religious and women’s studies. In the process she piles up some $ 100,000 in student-loan debt. Upon graduation, she cannot find a job in her field and struggles to pay her bills. An example of unwise decision-making perhaps, but is it also proof of a long-debated bubble in American higher education?
It is for Glenn Reynolds, the productive blogger, law professor and author of a new book, "The New School". With tuition costs rising much faster than inflation, Americans are taking on record amounts of debt over $1 trillion by 2013—to fund their education. Many are finding that their job prospects do not justify the investment. Whereas a university degree once meant automatic entry into the middle class, it now comes with no such guarantee.
But is higher education as bad a deal as Mr. Reynolds makes it out to be? "Some people are graduating with debts of $100,000 or more," he says, "sometimes much more." Most are not, though. The average graduate holds student-loan debt of $29,400, a number not found in this book. College Board, a non-profit organisation, finds that the median earnings of university graduates emerging from four-year courses and without a further degree, such as a master’s, are 65% higher over their lifetimes than those of high-school graduates.
Short on numbers, the book contributes little to the bubble debate. But Mr. Reynolds puts forward criticism of American universities that will ring true to anyone who has attended one recently. Universities can help people make money in three ways: by teaching them skills, giving them credentials that employers want and providing access to a valuable social network. Some studies have shown that university students fail to learn much of anything.
Acquiring skills, of course, can be quite expensive. Prices should not continue going up forever, so new thinking is needed. The web provides one way forward, and although Mr. Reynolds is doubtful about the ability of colleges to reinvent themselves, some are catching on. Take the Georgia Institute of Technology, which has joined up with Udacity, an online educator, to offer a master’s degree in computer science for $ 7,000. "It’s a real, accredited degree," says Mr. Reynolds, "just like the ones that cost six times as much if earned on campus."
We can conclude from the last paragraph that ______.
选项
A、prices of acquiring skills become unaffordable for many students
B、prices of learning skills tend to increase continuously
C、colleges’ ability of reinvention is to a large degree doubted
D、online education may save a lot of money for some students
答案
D
解析
选项A说“获得技术的价格对很多学生来说难以负担”,是对最后一段第一句的夸大,原文仅仅表达了“价格的昂贵”。选项B说“学习技术的价格会不断上涨”,是对原文“prices should not continue going up forever”的主观臆断。选项C夸大了原文中“Mr. Reynolds is doubtful about the ability of colleges to reinvent themselves”的意思,原文只表明Mr. Reynolds个人的怀疑。最后一句提到:It’s a real, accredited degree, says Mr. Reynolds, just like the ones that cost six times as much if earned on campus. 其中的“cost six times as much if earned on campus”表明在线教育比上大学更便宜,即选项D,online education may save a lot of money for some students(在线教育可以为学生省下一大笔钱)是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/58BZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
IsGooglecreatingthenextgenerationofofficeblowhards?AcleverpsychologicalstudybyYaleUniversityresearchers【B1】_____
IsGooglecreatingthenextgenerationofofficeblowhards?AcleverpsychologicalstudybyYaleUniversityresearchers【B1】_____
America’sgreatlabourmarketslumpcontinuestocastitspallovertheeconomy,leavingonelonelygroupinparticularshrouded
Icametofeminismthewaysomepeoplecometosocialmovementsintheirearlyyears:outofself-interest.Igotontheequalit
Icametofeminismthewaysomepeoplecometosocialmovementsintheirearlyyears:outofself-interest.Igotontheequalit
WhenGeorgeBushleftthepresidencyonJanuary20th,manyAmericanswerekeentoturnthepage.Theyhavewarmlywelcomedanew
ThestaggeringvarietyoffreestuffavailableontheInternetsometimesseemstohaverepealedthefirstlawofeconomics:Ther
ThestaggeringvarietyoffreestuffavailableontheInternetsometimesseemstohaverepealedthefirstlawofeconomics:Ther
Usingonlyafewcomputers,researchersatthefederalIdahoNationalLaboratorymanagedtolaunchacyberattackthatcrippleda
Manypeopleliketotravel.Theproblemisgettingyourpettothe【C1】______.Inrecentyears,transportingpetsonflightshas
随机试题
设有直线,则该直线【】
ResearchershavefoundthatREM(rapideyemovement)sleepisimportanttohumanbeings.Thistypeofsleepgenerallyoccursfour
下列哪项是风湿性心脏瓣膜病水气凌心射肺证(以苓桂术甘汤合葶苈大枣泻肺汤治疗)的治法
A.粗死亡率B.年龄别死亡率C.标准化死亡率D.平均预期寿命E.婴儿死亡率为比较年龄结构不同的人群整体死亡水平,可采用
A.最小有效量B.最小中毒量C.治疗量D.极量E.半数致死量出现疗效所需的最小剂量
开放式基金的注册登记体系的模式包括()。I.“混合”模式Ⅱ.基金管理人自建注册登记系统的“外置”模式Ⅲ.委托中国证券登记结算公司作为注册登记机构的“外置”模式Ⅳ.基金管理人自建注册登记系统的“内置”模式
Thetraditionalmarketsretaintheir______forthemanyChinesewhostillpreferfreshfoodlikelivefish,ducks,chickensover
计算并填写下表:【2】
Whatwasitoriginallycalled?
Theoceanbottom—aregionnearly2-5timesgreaterthanthetotallandareaoftheearth—isavastfrontierthateventodayisl
最新回复
(
0
)