首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In recent years, the food industry has increased its use of labels. Whether the labels say ’non-GMO (非转基因的)’ or ’no sugar,’ or ’
In recent years, the food industry has increased its use of labels. Whether the labels say ’non-GMO (非转基因的)’ or ’no sugar,’ or ’
admin
2022-03-24
35
问题
In recent years, the food industry has increased its use of labels. Whether the labels say ’non-GMO (非转基因的)’ or ’no sugar,’ or ’zero carbohydrates’, consumers are increasingly demanding more information about what’s in their food. One report found that 39 percent of consumers would switch from the brands they currently buy to others that provide clearer, more accurate product information. Food manufacturers are responding to the report with new labels to meet that demand, and they’re doing so with an eye towards giving their products an advantage over the competition, and bolstering profits.
This strategy makes intuitive sense. If consumers say they want transparency, tell them exactly what is in your product. That is simply supplying a certain demand. But the marketing strategy in response to this consumer demand has gone beyond articulating what is in a product, to labeling what is NOT in the food. These labels are known as "absence claims" labels, and they represent an emerging labeling trend that is detrimental both to the consumers who purchase the products and the industry that supplies them.
For example, Hunt’s put a "non-GMO" label on its canned crushed tomatoes a few years ago—despite the fact that at the time there was no such thing as a GMO tomato on the market. Some dairy companies are using the "non-GMO" label on their milk, despite the fact that all milk is naturally GMO-free, another label that creates unnecessary fear around food.
While creating labels that play on consumer fears and misconceptions about their food may give a company a temporary marketing advantage over competing products on the grocery aisle, in the long term this strategy will have just the opposite effect: by injecting fear into the discourse about our food, we run the risk of eroding consumer trust in not just a single product, but the entire food business.
Eventually, it becomes a question in consumers’ minds: Were these foods ever safe? By purchasing and consuming these types of products, have I already done some kind of harm to my family or the planet? For food manufacturers, it will mean damaged consumer trust and lower sales for everyone. And this isn’t just supposition. A recent study found that absence claims labels can create a stigma around foods even when there is no scientific evidence that they cause harm.
It’s clear that food manufacturers must tread carefully when it comes to using absence claims. In addition to the likely negative long-term impact on sales, this verbal trick sends a message that innovations in farming and food processing are unwelcome, eventually leading to less efficiency, fewer choices for consumers, and ultimately, more costly food products. If we allow this kind of labeling to continue, we will all lose.
What trend has been observed in a report?
选项
A、Food manufacturers’ rising awareness of product safety.
B、Food manufacturers’ changing strategies to bolster profits.
C、Consumers’ growing demand for eye-catching food labels.
D、Consumers’ increasing desire for clear product information.
答案
D
解析
根据题干中的信息词trend和observed in a report,答案线索可以定位到第一段。第一段第三句提到:“一份报告发现,395名的消费者会从目前购买的品牌转向提供更清晰、更准确的产品信息的品牌。”由此可知,这份报告表明消费者对清晰、准确的产品信息的需求日益增长,故选项D正确。原文没有提到产品安全意识的信息,选项A属于无中生有,故排除。第一段最后一句提到,食品制造商推出新标签以提高利润,但这是食品制造商对报告做出的回应,而不是报告表明的趋势,故排除选项B。第一段第二句提到消费者要求获得更多有关食品成分的信息,而不是需要获得更多引人注目的食品标签,故排除选项C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/58x7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Designingfashionitemsforseveralcompanies.B、Modelingforaworld-famousItaliancompany.C、WorkingasanemployeeforFer
Peopleatthelowerendoftheincomescaletakemorepleasureintheirrelationshipsandenjoycaringforandconnectingwitho
A、Theyhaveoverwhelmingadvantages.B、Theyaresoldatverylowprices.C、Theyarethesymbolofpeople’sstatus.D、Theymeetc
A、Itiswater-proof.B、Itcancalmdowncryingbabies.C、Itkeepsthebabiesabsolutelysafe.D、Ithasclownspaintedoutside.C
Mostofustendtothinkthatattractivepeoplearealwaysatanadvantageinlifeandenjoyfarmoreopportunitiesthanaverage
年度热词(annualhotword)是互联网时代产生的一种新的文化景观(culturallandscape)。自2009年开始的每年年末,主流报纸、杂志、网络和广大网民共同评选出当年最火最热的十大流行词,成为当年的年度热词。这些精心挑选出的年度
A、Printmaterialsforvisitors.B、Studyreferentialreports.C、AskSallytomakearrangements.D、Applytothechiefexecutive.B
A、Getsomehandworkfromhergrandma.B、Bringhisresumetotheemployer.C、Lendsomeextracashtohim.D、Findwhetherthere’s
A、Itisanidealplaceforpeopletoretireto.B、Itisatthecentreofthefashionindustry.C、Itremainsveryattractivewith
A、Todeterminewhetherourplanetiswarmingup.B、Tostudythebehaviorsofsomeseaanimals.C、Tomeasurethedepthoftheoce
随机试题
落红不是无情物,______。(龚自珍《己亥杂诗》)
下元虚冷,虚阳上浮,见上热下寒者,宜选用脾肾虚寒,久泻,五更泻者宜选用
关于右侧腹股沟斜疝嵌顿病人的术后出院指导,正确的叙述是()
在现代民法上,占有作为一种独立于所有权和他物权的法律制度,其下列表述正确的是()。
相对压强的起点是指:
完成以下数列()。
设∑为球面x2+y2+z2=R2上半部分的上侧,则下列结论不正确的是()
在操作系统的进程管理中,若系统中有10个进程使用互斥资源R,每次只允许3个进程进入互斥段(临界区),则信号量S的变化范围是(11)。(2009年11月试题11)
Thepurposeofaprogrammingsystemistomakeacomputereasytouse.Todothis,itfumisheslanguagesandvariousfacilitiesth
ReadthearticlebelowabouttheeffectofthepresenteconomicrecessionintheUnitedStatesonAmericanwomenincontrastto
最新回复
(
0
)