首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
After a day’s hard work, we need some sleep. During the sleep, the fatigue(疲劳)of the body disappears and recuperation(恢复) begins
After a day’s hard work, we need some sleep. During the sleep, the fatigue(疲劳)of the body disappears and recuperation(恢复) begins
admin
2017-05-22
46
问题
After a day’s hard work, we need some sleep. During the sleep, the fatigue(疲劳)of the body disappears and recuperation(恢复) begins. The tired mind gathers new energy, and the memory improves.
Some adults require little sleep; others need eight to ten hours in every twenty-four hours. Infants(HJL) sleep sixteen to eighteen hours daily, the amount gradually diminishing as they grow older. Young students may need twelve hours; university students may need ten. A worker with a physically demanding job may also need ten, whereas an executive working under great pressure may manage on six to eight. Many famous people have little sleep. Napoleon Bonaparte, Thomas Edison and Charles Darwin apparently averaged only four to six hours a night.
Whatever your individual need, you can be sure that by the age of thirty you will have slept for a total of more than twelve years. By that age you will also have developed a sleep routine: a favorite hour, a favorite bed, a favorite position, and a rule you need to follow in order to rest comfortably.
Investigators have tried to find out how long a person can go without sleep. Several people have reached more than 115 hours—nearly five days. Whatever the limit, it is absolute. Animals that kept awake for from five to eight days have died of exhaustion. The limit for human beings is probably about a week.
The author implies that if human beings are kept awake for more than a week the result ______.
选项
A、is hard to imagine
B、will probably be a mental breakdown
C、is difficult to describe
D、will probably be dead
答案
D
解析
题干意为“从文章可以看出,如果一个人保持一周以上不睡觉,结果会…”。由文章最后一句可以看出,人类不睡觉的极限大约是一周,因此一周以上不睡觉就很可能会因筋疲力尽而死亡。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/59aK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
AnewpollshowsthatpeoplebelievethatcomputersandtheInternethavemadelifebetterforAmericans,butpeoplealsoseeso
A、At14:35.B、At15:35.C、At16:35.D、At17:35.C事实细节题。题目询问下一班开往伦敦的列车的开出时间。根据对话内容At16:35可以知道正确答案是选项C。
YouarerequiredtowritealetterofcomplaintaccordingtothefollowinginformationgiveninChinese.发信人:RuthGreene
Accordingtothepassage,whichofthefollowinghaschangedthemostinthelast500years?______.Whichcountryisthelarge
A、Withoutsugar.B、Strong.C、Slightlysweetened.D、Weak.CMan:Nowlet’shavesometea.Howdoyoulikeyourtea,Mrs.White,st
WesayinAmericathatonlytwothingsinlifeareunavoidable:deathandtaxes.Mostcitiesand/orstatesintheUScollect
Anexchangerateisthepriceofonecountry’smoneyintermsofsomeothercountry’smoney.Itistherelativepriceofonenat
Withthehelpoftheexperts,thefactoryproduced______machinesin2001astheyearbefore.
A、Atripabroad.B、Theteacher’ssuggestion.C、Someweekendactivity.D、Afutureplan.CWhataretheytalkingabout?
Obviously,nuclearpowercanneverbetheonly(solve)______toenergycrisis.
随机试题
A.嗜铬细胞瘤B.糖尿病C.醛固酮增多症D.皮质醇增多症E.甲状腺功能亢进容易发生低血钾的是
哪种人工牙对牙槽骨的损害最小()
汽车制造厂对汽车轮胎的需求量取决于汽车的产量,属于()。
案例一般资料:求助者,女性,45岁,儿科主任医师。案例介绍:求助者的父亲半年前因癌症动了手术,两个多月前发现多处转移,医院建议立即化疗。求助者一方面担心父亲手术后身体虚弱,不能承受化疗所带来的痛苦,另一方面又怕不做化疗延误病情,为此陷入
中国古代“外铄论”的代表人物是()。
多一点宽容少一点抱怨,多一点赞扬少一点指责,多一点相互学习少一点品头论足,多一点热忱关怀少一点斤斤计较,多一点风格情操少一点顶真苛求,体现了()的道德风尚。
依法治国的实质是()
在考生文件夹下,已有“samp0.accdb”和“samp1.accdb”数据库文件。“samp0.accdb”中已建立表对象“tTest”,“sampl.accdb”中已建立表对象“tEmp”和“tSalary”。试按以下要求,完成表的各种操作。
TiredofWorkinginYourCountry?Withover500instructorsand20yearsofexperience,wearetheleaderinthefieldofte
Jackusuallywenttoschoolinhisfather’scar.Jackwasnotaverybrightstudentatschool.
最新回复
(
0
)