首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Their food is less nutrient. B、They do not have enough money to go to hospital. C、They live in narrow space where colds infect
A、Their food is less nutrient. B、They do not have enough money to go to hospital. C、They live in narrow space where colds infect
admin
2009-09-12
60
问题
A critical factor that plays a part in people’s susceptibility to colds is age. The University of the Michigan School of Public Health has done a study that revealed some general rules for the public. It says that infants are the most cold-ridden group. On an average, infants will catch more than six colds during their early years. Besides, boys have more colds than girls when they are under the age of three. When they grow older than three years old, it is easier for girls to catch cold than the boys. Girls might catch three colds, while boys catch two on average.
Generally speaking, the incidents of colds continue to decline while people are growing older. Elderly people who are in good health have as few as one or two colds every year. One exception is found among people in their twenties, especially women, who show a rise in cold infections. This is because people in this age group are most likely to have young babies. Adults who delay having children until their 30s and 40s experience the same sudden increase in cold infections.
The study also found that economics plays an important role. As income increases, the frequency at which colds are reported in the family decreases. Families with the lowest income suffer about a third more colds than families at the upper end. Lower income generally forces people to live in more limited space than those occupied by rich people, and crowding will increase the possibility of cold infections.
Question :According to the passage,what is an important factor influencing people’s susceptibility to cold?
According to the passage,why do poor people get more colds than rich people?
选项
A、Their food is less nutrient.
B、They do not have enough money to go to hospital.
C、They live in narrow space where colds infection rate is higher.
D、They have to work very hard.
答案
C
解析
根据文中最后提到的内容,可知答案是C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5A37777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
EatingOurYoungA)AtFeltonvilleSchoolofArtsandSciences,amiddleschoolinapoorneighborhoodofPhiladelphia,the
TheDrugsDon’tWorkA)Severalmonthsago,theU.S.CentersforDiseaseControlandPreventionreleasedastunningreporto
RajanNarayananisn’tyouraverageyogainstructor.Duringhisclasses,heuseswordsthatyouarefamiliarwith,【C1】________San
RajanNarayananisn’tyouraverageyogainstructor.Duringhisclasses,heuseswordsthatyouarefamiliarwith,【C1】________San
A、Heisastaffwriter.B、Heisanadventurer.C、Heisanauthoroffiction.D、Heisafatheroffourkids.A细节辨认题。原文中,女士在介绍男士的时
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaythatbeginswiththesentence"Nowadaysmoreandmorepeopletakede
A、Successisworthcelebrating.B、Successistheresultofcreativity.C、Successisjustamoment.D、Successisakindofmaster
A、ToshortenthegapbetweenruralcommunitiesandtheSiliconValley.B、Toprovidesomepropertrainingtohelpstudentsinthe
A、Thestudyresearchednearly2,000people.B、MostoftheindividualsinthestudyarefromAsia.C、Thestudycomparedrelateds
Moreandmoreoftheworld’spopulationarelivingintownsorcities.Thespeedatwhichcitiesaregrowinginthelessdevelop
随机试题
简述电子商务战略与电子商务策略的区别。
关于磺脲类降糖药的错误叙述是
患者女,69岁。头晕1年,贫血史,血红蛋白76g/L,红细胞3.1×1012/L,红细胞比容0.28,血涂片可见红细胞大小不均,中央淡染区扩大,其红细胞直方图曲线可显示为
小儿泄泻发病率较高的季节为
制作解离组织片时,硝铬酸法适合于( )。
该加工厂在办理来料加工合同登记备案时,应向海关提供的文件有()。该加工厂关于节余料件的下列做法,正确的是()。
按照“营改增”政策规定,将机动车车身广告位出租给其他单位用于发布广告的,适用的增值税征税项目是()。
某机构投资者计划进行为期2年的投资,预计第2年年收回的现金流为121万元。如果按复利每年计息一次,年利率10%,则第2年年收回的现金流现值为()万元。
对自己能力估计过高,习惯把失败归咎于别人的人格障碍属于()。
是否构成犯罪的错误属于事实认识错误。()
最新回复
(
0
)