首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)The family of Sirycs refused all the benefits of civilization. Now they live in a forest near Zhitomir and enjoy their hermit
(1)The family of Sirycs refused all the benefits of civilization. Now they live in a forest near Zhitomir and enjoy their hermit
admin
2021-10-20
48
问题
(1)The family of Sirycs refused all the benefits of civilization. Now they live in a forest near Zhitomir and enjoy their hermit’s life.
(2)52 year-old head of the family Ivan Siryc, his wife Victoriya and their 12-year-old son Stepan live in a sun-dried hut, covered with thatch (茅草屋顶). There are 3 rooms in it (each of them is about 2 square meters). They are joined together with the other room, in the middle of which the stove can be found.
(3)The Sirycs happen to be indoors only in winter, in summer they spend all their time in the workshops. During the whole year a hayloft serves as a bed for them. They even made a glass roof above it to see the stars. They say, no one can see such a wonderful view in the city. As for the toilet, they didn’t build it at all. They just have some special place in the forest not far from their hut.
(4)To move into such conditions was a joint decision. 8 years ago the Sirycs were successful artists in Moscow. But one day they accidentally heard on the radio the story about the dolmens (巨石墓) on the Caucausus and decided to go there. Stepan at that time was 8 months old. Victoriya remembers herself sitting near the brook and holding her son in her arms while Ivan was examining those wonderful places. When he returned they both suddenly realized they wanted to change their life.
(5)Now the Sirycs eat only raw food, because they believe the food heated to 40℃ immediately becomes dead. So they eat berries, pickled and dried mushrooms. The latter tastes like chips, they say. But you should be careful and not to eat too much of them, because they swell in your stomach and you can feel like you’ve overeaten afterwards.
(6)So at first they were vegetarians, now they are raw food eaters but what they really dream about is to become "air eaters". Such people’s bacteria produce all necessary elements from air and are gradually becoming younger and even able to "grow" new organs. Victoriya, for example, has already grown two new teeth.
(7)As for their son Stepan, he goes to school once a month. He’s in the 4th grade now. But actually he doesn’t like to go there because other children often tease him because of his long hair. But Stepan can’t cut them off because he believes this is connection with cosmos.
(8)His father taught him to draw and make sculptures. Later he’s going to become a sculptor.
What do we learn about the Sirycs’ home according to the second paragraph?
选项
A、There are respectively three rooms in and outside the hut.
B、There are totally four rooms in their hut.
C、Each of the three rooms has a stove inside.
D、Each of the three rooms is joined together with the other two.
答案
B
解析
选项中的关键词是rooms,关于Sirycs一家的居住条件,特别是“房间”的情况,主要看第2段最后两句,原文提到屋内有3个房间,且这三个房间和一个中间放置有火炉的房间相连,该句中的the other room是单数,表明这个房间是不同于前面讲到的三个房间的另外一间,即他们家一共有4个房间,可见B正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5AtK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
TheNortheast,with60millionpeople,isthemost_______populatedpartoftheUnitedStates.
Weallseeandhearaboutextraordinarypeoplearoundusandwonderwhywecan’tbemorelikethem.Sometimeswechuckthatnoti
A.risenB.smoothC.friendlyD.exceedingE.rapidF.varyG.expensiveH.suddenI.whileJ.raisedK.responseL.fo
ItiscommonlybelievedthatintheUnitedStatesschooliswherepeoplegetaneducation.Nevertheless,ithasbeensaidthatt
ItiscommonlybelievedthatintheUnitedStatesschooliswherepeoplegetaneducation.Nevertheless,ithasbeensaidthatt
A.dietB.regularlyC.healthyD.commonlyE.reducedF.samplesG.containsH.participatedI.drinkJ.measuredK.av
A.dietB.regularlyC.healthyD.commonlyE.reducedF.samplesG.containsH.participatedI.drinkJ.measuredK.av
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesandtoblamethemformostofthemisunderstandingsbetw
Ithinkyoucantakea(n)______languagecoursetoimproveyourEnglish.
Hisdominant______wastotakeallthingsintoearnestconsideration.
随机试题
中毒洗胃应尽早进行,一般在服毒后何时洗胃有效
应诊断为3天后该患者右眼疼痛减轻,结膜面可见黄色脓点,应采取的治疗是
关于小儿肥胖症最多见的发病原因是
提示急性胰腺炎患者预后不良的生化改变是()
甲国A公司与乙国B公司签订了购买1000包食品的合同,由B公司负责安排运输。B公司与承运人C签订了运输合同(运输合同受《海牙规则》调整)。船舶抵达目的港卸货后,A公司发现这1000包食品中.有500包食品受潮变坏,其余500包符合合同要求。经查在承运人的货
[2014年第42题]已知反应(1)H2(g)+S(s)H2S(g),其平衡常数为K1Θ,(2)O2(g)+S(s)SO2(g),其平衡常数为K2Θ,则反应(3)H2(g)+SO2(g)O2(g)+H2S(g)的平衡常数为K3
基金清算账册以及有关文件由基金托管人保存15天。()
商业银行内部控制的目标包括()
对一路信号进行频移键控(FSK)调制时,若载波频率为fc,调制后的信号频率分别为f1和f2(f1<f2),则三者的关系是(17)。当对多路信号进行调制时,调制后各信号的频谱(18)。信号到达接收端后通过(19)分离各路信号。WDM与FDM工作方式很相似,
Thatapersoncouldliveinthemodernworldwithoutsyntheticsubstancesisprobablypossible,butwhoevertriedtodoitwould
最新回复
(
0
)