首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When a group of children politely stop a conversation with you, saying: "We have to go to work now," you’re left feeling surpris
When a group of children politely stop a conversation with you, saying: "We have to go to work now," you’re left feeling surpris
admin
2009-08-15
74
问题
When a group of children politely stop a conversation with you, saying: "We have to go to work now," you’re left feeling surprised and certainly uneasy. After all, this is the 1990s and the idea of chil- dren working is just unthinkable. That is, until you are told that they are all pupils of stage schools, and that the "work" they go off to is to go on the stage in a theatre.
Stage schools often act as agencies (代理机构) to supply children for stage and television work. More worthy of the name "stage school" are those few places where children attend full time, with a training for the theatre and a general education.
A visit to such schools will leave you in no doubt that the children enjoy themselves. After all, what lively children wouldn’t settle for spending only half the day doing ordinary school work, and acting, singing or dancing their way through the other half of the day? Then of course there are times for the children to make a name and make a little money in some big shows. Some stage schools give their children too much professional work at such a young age. But the law is very tight on the amount (总计) they can do. Those under 13 are limited to 40 days in the year; those over 13 do 80 days.
The schools themselves admit that not all children will be successful in the profession for which they are being trained. So what happens to those who don’t make it? While all the leading schools say they place great importance on children getting good study results, the facts seem to suggest this is not always the case.
选项
A、attend stage schools
B、are going to the theatre
C、have got some work to do
D、love singing and dancing
答案
A
解析
答案就在第一段的开头部分。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5Bfd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
FrederickII’sexperimentwasviolentbecause______.Thereasonsomechildrenarebackwardinspeakingtodayisthat______.
______todothework,Ishoulddoitsomeotherday.
Whereistheman?
Wheredoestheconversationprobablytakeplace?
Whichofthefollowingcolorsbelongtocoolcolors?WhichofthefollowingstatementisNOTtrue?
Ingeneral,peopletalkabouttwogroupsofcolors:warmcolorsandcoolcolors.Researchersinpsychologythinkthatthereare
ThemainideaofthepassageisthatJapan______.Japanstartedtocatchupwithwesterntechnologyfrom______.
Thenicknamethatisnotusednowis______.VisitorspraisetheEnglishpolicebecause______.
Thewriteroffered______examplestosupporthisargument.Whichofthefollowingagreeswiththechosenpassage?
Ambrosebelievesthattheartofstorytelling______.Accordingtothewriter,whichofthefollowingisnottrue?
随机试题
下列关于企业重整的说法不正确的是()
下列不宜用阴阳的基本概念来概括的是
特别行政区的自治法不得与特别行政区的基本法相抵触,并须报全国人大常委会批准和备案。 ( )
项目经济影响效果的传递途径主要包括()几方面。
针对选择的基准,以下情形中,错误的是()。
下述各项随机变量中,服从泊松分布的是()。
(2017·河北)教师的师德修养,只有在()中才能得到不断的充实、提高和完善。
(北京社招2010—79)甲、乙两人从5项健身项目中各选2项,则甲、乙所选的健身项目中至少有1项不相同的选法共有()。
由我国信息产业部批准发布,在信息产业部门范围内统一使用的标准,称为(3)。
A、Inacornfield.B、Atabusstation.C、Onafarm.D、Onabus.D根据男士的回答“gobybus”可知,两人是在汽车上谈论乡村的景致,故选D。
最新回复
(
0
)