首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The global humanitarian system is under "unprecedented strain"—with reactions to crises such as the threat of famine coming too
The global humanitarian system is under "unprecedented strain"—with reactions to crises such as the threat of famine coming too
admin
2022-12-13
36
问题
The global humanitarian system is under
"unprecedented strain"
—with reactions to crises such as the threat of famine coming too late, according to David Miliband, head of the humanitarian relief group the International Rescue Committee.
Citing fresh figures showing that the 2017 humanitarian appeal for the crisis facing Somalia had achieved just 0. 4% of the $863. 5m requested last month, the former UK foreign secretary said that rather than intervening early, the world was in grave danger of repeating the mistakes of the past when famine hits. Miliband was speaking as other figures from the humanitarian community warned that famine is looming in four different countries, threatening unprecedented levels of hunger.
Asked about the slow response of donors—not just to Somalia but to the appeals for Yemen, Nigeria and South Sudan—he said: "Overseas aid has not kept pace with the growing challenge of fragile states and displacement. The UK actually has a very proud record, but too many other governments have not been able to increase their funding and they fund on a very fragmented and reactive basis. One of the challenges of the international humanitarian system is to move on to a much more strategic, coordinated basis that would be a more
proactive and pre-emptive
basis of funding. "
As conflicts prevented aid getting to those in need in at least three of the four looming famine areas, and particularly in South Sudan where aid workers complain of being denied access, Miliband said there was a need for what he described as "muscular diplomacy" (强力外交). "Peacemaking and diplomacy are at an absolute premium. Obviously the military context is very important, the security framework is very important, but what I see in somewhere like South Sudan is a desperate need for an effective political and diplomatic process, " he added.
On reports that the Trump administration is preparing to order sweeping cuts in funding to the UN and other global bodies, he said: " Obviously we have all read the draft executive order that went around, but it has not yet been issued and I hope that means there is serious inter-agency thought—involving the defence department and state department too—about the importance of the US contribution to the UN. "
Miliband, who backed the review being undertaken by the new UN secretary general, Antonio Guterres, added: " Far from walking away from support for the UN, now is the time to build up support for multilateral institutions. Some parts of the UN work life-savingly well and I think it’s important to acknowledge that. In other ways the humanitarian aid system needs more than just more aid. It needs to be about better aid. "
According to Miliband, the delay of humanitarian relief is mainly caused by________.
选项
A、frequent attacks of grave natural disasters
B、the underestimate of the overall hunger levels
C、the retarded development of the fund-raising system
D、failure to establish an international alliance
答案
C
解析
由题干中的delay of humanitarian relief和mainly caused定位至第三段。细节理解题。定位段指出,国际援助在应对饥荒方面反应过缓的原因在于国际援助未能跟上饥荒国家日益严峻的挑战和被迫迁徙,除英国外,很多国家都没办法增加筹款。可见国际援助过于迟缓的主要原因在于筹资体系的发展跟不上形势需要,故答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5CqD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Freshmen’sWeekBritainhasawell-respectedhighereducationsystem
(1)There’ssomethingabouttheInternetthatcanbringoutmeannessinteenagers.(2)Thatisonefindingofastudytobe
(1)PeopleintheUnitedStatesinthenineteenthcenturywerehauntedbytheprospectthatunprecedentedchangeinthenation’s
Peoplefromdifferentcultureskeepdifferentvaluesystemsandhavedifferentwaysoflookingatthings.Failingtorecognizet
A、Cooperatewithotherstudents.B、Studyallthetime.C、Takesomeleisureactivities.D、Usetimesystematically.D选项都是动词原形,推测问题
Inthecomingyears,thereareabout10,000squarekilometersofthedesignatedsearchareastill________bysonarequipmenttow
Ican’thelpyou.You________this________yourself.
UniversityChallengeWhenitwenttoairnearly【A6】________yearsago.Whattopicsitcoversliterature,physics
Whatbelongstoyoubutisusedmorebyothersthanyourself?
Nowadays,itseemsthatnoonecaneveravoid________bytheInternet.
随机试题
欧阳修在《五代史伶官传序》中提出王朝兴衰的主要因素是()
简述消防控制室的设备配置。
关于债券的提前赎回条款,以下说法中,正确的是()。
一个长方体水箱,从里面量长30厘米,宽25厘米,高40厘米,水箱里放有一个边长为20厘米的正方体铁块,水箱起初装满水,后来放出16400立方厘米的水,这时水位的高度是()厘米。
一、注意事项本题本由给定资料与作答要求两部分构成。二、给定资料1.近来,关于“世遗”的话题相当热门:2011年6月底,杭州西湖成功加入世界遗产名录;而意大利威尼斯则在担心“失去灵魂”。据《每日电讯报》报道,意大利主要古迹保护组织“
货币的本质体现在它的职能上,职能有很多种,其中基本职能是( )。
下列地理现象表现为由赤道到两极地域分异规律(纬度地带性)的是:
•Lookatthechartsbelow.Theyshowthesalesofeightcompanies’twotop-sellingproductsoverathree-yearperiod.•Whichcha
Languageisfantasticallycomplex.Itsbuilt-inmeansofcombiningandrecombining(nesting)ofitsvariouslevelshave【M1】______
Inthissection,youwillheararadiotalk.Thetalkwillbereadonlyonce.Forquestions21-30,completethenoteswhichsum
最新回复
(
0
)