首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Telecommunications is just one of the means by which people communicate and, as such, we need to look at telecommunications and
Telecommunications is just one of the means by which people communicate and, as such, we need to look at telecommunications and
admin
2015-04-30
67
问题
Telecommunications is just one of the means by which people communicate and, as such, we need to look at telecommunications and any other communications technologies within the wider context of human communication activity. Early findings show that many people are uneasy and even fearful of information technology by avoiding it or by using it in minimal ways.
To obtain this type of data we have spent time with individuals, watching how they communicate where they get confused, what they don’t understand and the many mistakes they make. You can do this type of research yourself in an informal way. Just watch someone at the desk next to you trying to use a phone or trying to fill in a form. What you will quickly notice about people on the phone is that they use very few of the buttons available on the keypad, and they get quite anxious if they have to use any buttons outside their normal ones. Most will not use the instruction book, and those that do will not necessarily have a rewarding experience. Watch someone fill out a form — a good meaty one such as an application form or a tax form-and you will see a similar pattern of distressed behavior.
The simple fact we can all observe from how people use these ordinary instruments of everyday communication is how messy, uncertain and confusing the experience can be. Now multiply these individual close encounters of the communicative kind to take account of the full range you may experience in a single day, from getting up in the morning until you go to bed at night and the world takes on a slightly different appearance.
Even watching television which for many provides an antidote to the daily confusion is itself fraught with a kind of low level confusion. For example, if you ring people up five minutes after the evening news has finished and ask them what the news was about, many cannot remember, and those who do remember get some of it wrong.
One of the reasons why this obvious confusion gone unnoticed is because "communication" is a word we associate with success, and therefore we expect the process to work effectively most of the time. To suggest otherwise is to challenge one of our society’s most deeply held beliefs.
How do scientists know many people are uneasy about information technology?
选项
A、By asking people to answer questions orally.
B、By watching people using information technology.
C、By making people use instruments of everyday communication.
D、By asking people to fill in various question forms.
答案
B
解析
细节题。文章第二段提到:“To obtain this type of data we havespent time with individuals,watching how they communicate where they getconfused,what they don’t understand and the many mistakes they make.” 只要观察他们就可以获得数据。作者接着举例:“Just watch someone at the desknext to you trying to use a phone or trying to fill in a form.”可以观察他们如何使用电话,如何填写表格。因此,选项B通过观察人们如何使用信息技术了解人们对信息技术的态度是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5Oh7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
I’minterestedinthecriminaljusticesystemofourcountry.Itseemstomethatsomethinghastobedone,ifwe’reto【B1】____
A、Theyshowfear.B、Theystarttocry.C、Theyturntoadults.D、Theyreachouttotouchthem.D短文中提到,一些婴幼儿害怕陌生的成年人,但他们却会尝试去摸不熟悉的
A、Thefast-developingtechnology.B、Thepeoplewhodesigndifferentapplications.C、ThewayhowpeoplemakeuseoftheInternet.
A、Helosteverythingincludinghiscomputer.B、Hesufferedfromaseriouscaraccident.C、Hewentabroadtojoinhisfamily.D、H
Inrecentyearsmanycountriesoftheworld【B1】______theproblemofhowtomaketheirworkersmoreproductive.Someexpertsclai
Inrecentyearsmanycountriesoftheworld【B1】______theproblemofhowtomaketheirworkersmoreproductive.Someexpertsclai
A、Itwillcovermorebigpoliticalaffairs.B、Itwillcoverlessdisasters.C、Itwillcovermorescientificresearch.D、Itwon’t
TheSeriousNeedforPlay[A]StuartBrown,aTexas’spsychiatrist,interviewed26convictedmurderersanddiscoveredthatmosto
Britishscientistsarebreedinganewgenerationofriceplantsthatwillbeabletogrowinsoilcontainingsaltwater.Theirw
A、OutstandingteacherslikeProfessorJohnsonarerare.B、ProfessorJohnsonhaswonamilliondollarsasanaward.C、ProfessorJ
随机试题
第二次鸦片战争到八国联军侵华战争期间西方列强迫使中国政府签订的不平等条约有________、________、________。
胃癌的治疗。
根据我国《选举法》规定,直接选举人大代表的行政区域有_________、__________、_________。
某女月经紊乱1年余,一般是O~40天/10~60天,量时多时少,妇科检查及B型超声波检查无异常,基础体温呈单相型,月经第1天子宫内膜检查呈增生期变化。其诊断是
抗压强度较高的铸铁不宜用作()。
流动比率反映的是()。
为了调查当前人们的识字水平,其实验者列举了20个词语,请30位文化人士识读,这些人的文化程度都在大专以上。识读结果显示,多数人只读对3到5个词语,极少数人读对15个以上,甚至有人全部读错。其中,“蹒跚”的辨识率最高,30人中有19人读对;“呱呱坠地”所有人
我国国有经济发挥的主导作用,主要体现在()
请在光标处插入一个单元格,并使活动单元格下移。
某注册会计师协会培训部的魏老师正在准备有关审计业务档案管理的培训课件,她的助手已搜集并整理了一份相关资料存放在Word文档“PPT素材.docx”中,按下列要求帮助魏老师完成PPT课件的整合制作:将标题为“七、业务档案的保管”所属的幻灯片拆分为3张,其
最新回复
(
0
)