首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Amazon has given in to publisher pressure and agreed to abandon their $9.99 price point for e-Books. PuNisher Macmillan felt
Amazon has given in to publisher pressure and agreed to abandon their $9.99 price point for e-Books. PuNisher Macmillan felt
admin
2013-11-29
71
问题
Amazon has given in to publisher pressure and agreed to abandon their $9.99 price point for e-Books.
PuNisher Macmillan felt that the $9.99 price devalued many of its bestsellers, which often sell for $30 in hardcover format. In response to the pricing dispute, Amazon briefly removed all Macmillan books from its store last week. However, the boycott lasted only a few days before Amazon gave in to Macmillan’s demands.
In a statement Sunday, Amazon defended its position to customers:
Macmillan, one of the "big six" publishers, has clearly communicated to us that, regardless of our viewpoint, they are committed to switching to an agency model and charging $12.99 to $14.99 for e-Book versions of bestsellers and most hardcover releases.
We have expressed our strong disagreement and the seriousness of our disagreement by temporarily ceasing the sale of all Macmillan titles. We want you to know that ultimately, however, we will have to capitulate and accept Macmillan’s terms because Macmillan has a monopoly over their own titles, and we will want to offer them to you even at prices we believe are needlessly high for e-Books.
Amazon’s decision to throw in the towel may be related to Macmillan’s recent agreement to sell books in Apple’s iBookstore. Amazon has captured an overwhelming share of the e-Book market with its Kindle reader, but if the iPad becomes successful publishers may turn to Apple to sell their e-Books.
Publishers seem more interested in protecting the value of their hardcover books than competing in a digital format. Will higher e-Book prices convince you to purchase a physical copy of your next novel, or will you accept a modest price increase given that e-Books are typically cheaper?
What can be said of the pricing dispute between Amazon and Macmillan?
选项
A、Macmillan won the dispute.
B、Amazon won the dispute.
C、Neither of them won the dispute.
D、Customers enjoyed the disput
答案
A
解析
根据文章第二段最后一句“However,the boycott lasted onlv a few davs before Amazon gave in to Macmillan’s demands.”可知,抵制运动只持续了几天,亚马逊公司就对麦 克米伦公司的要求作出让步。所以,在这场价格争端中,麦克米伦公司取得了胜利。据此判 断,答案是A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5PhO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Theideaofpublicworksprojectsasadevicetopreventorcontroldepressionwasdesignedasameansofcreatingjobopportuni
"Doesmoneybuyhappiness?It’ssometimessaidthatscientistshavefoundnorelationshipbetweenmoneyandhappiness,butthat’
Therearesomanybadthingsaboutwomendriver’s,Idon’tknowwheretostaff.IguessIwillgettheballrollingbytalkinga
TheearlyretirementofexperiencedworkersisseriouslyharmingtheUSeconomy,accordingtoanewreportfromtheHudsonInsti
InZurich,aleadingcantonintheSwissConfederation,ithasbeenproposedtoteachoneforeignlanguage-English-inprimarysc
Themostnoticeabletrendamongtoday’smediacompaniesisverticalintegration—anattempttocontrolseveralrelatedaspects
CitypoliceSundayarrestedformerMayorRichardWeeklyonalonglistofbribery,officialmisconduct,fraud,andcorruptionch
ThefearofAmericanizationoftheplanetismoreideologicalparanoia(多疑)thanreality.Thereisnodoubtthat,withglobaliza
ItisagreedthatallnationsshouldtakemeasuresagainstterrorismonthebasisoftheUN______andotherinternationallaws.
Predictionsoflargepopulationsofrobotsinindustryhaveyettocometrue.Foradecadeormore,manufacturersofbigrobots
随机试题
寻找潜在客户的“地毯式寻找顾客销售法”是指()
患者男,34岁,2小时前突然呕出咖啡色胃内容物约2000ml,伴柏油样大便2次,血压88/44mmHg,心率124次/min下述关于消化性溃疡并发出血的叙述,恰当的为()
膈神经来源于
心脾两虚的老年人宜选用的补益药为()。
根据我国《对外贸易法》的规定,国家对于()实行配额管理或者许可证管理。
地籍调查是国家依照有关法定程序,以()为核心,采用科学方法,查清每一宗土地的位置、权属界线、数量、用途等基本状况,满足土地登记需要。
质量目标计划值和实际值的比较是定性比较和定量比较的结合,如()。
儿童选择同性别伙伴的倾向日益明显的时期约在()。
下列中的立体图形①是由立体图形②、③和④组合而成,下列哪一项能够填入问号处?
计算机中地址的概念是内存储器各存储单元的编号,现有一个32KB的存储器,用十六进制对它的地址进行编码,则编号可从0000H到______H。( )
最新回复
(
0
)