首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The fact that superior service can generate a competitive advantage for a company does not mean that every attempt at improving
The fact that superior service can generate a competitive advantage for a company does not mean that every attempt at improving
admin
2016-10-24
33
问题
The fact that superior service can generate a competitive advantage for a company does not mean that every attempt at improving service will create such an advantage. Investments in service, like those in production and distribution, must be balanced against other types of investments on the basis of direct, tangible benefits such as cost reduction and increased revenues. If a company is already effectively on a par with its competitors because it provides service that avoids a damaging reputation and keeps customers from leaving at an unacceptable rate, then investment in higher service levels may be wasted, since service is a deciding factor for customers only in extreme situations.
This truth was not apparent to managers of one regional bank, which failed to improve its competitive position despite its investment in reducing the time a customer had to wait for a teller. The bank managers did not recognize the level of customer inertia in the consumer banking industry that arises from the inconvenience of switching banks. Nor did they analyze their service improvement to determine whether it would attract new customers by producing a new standard of service that would excite customers or by proving difficult for competitors to copy. The only merit of the improvement was that it could easily be described to customers.
The author uses the word "only" in the last line most likely in order to______.
选项
A、highlight the oddity of the service improvement
B、emphasize the relatively low value of the investment in service improvement
C、distinguish the primary attribute of the service improvement from secondary attributes
D、single out a certain merit of the service improvement from other merits
答案
B
解析
作者在全文最后一句用only很可能是为了强调投资改善服务具有较低的价值。第二段最后一句说,改善服务的唯一优点是它能够轻而易举地展示给客户。这就说明,改善服务的好处是有限的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5RGO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Onebillionpeopleintheworldareshortofwater.Howcanthisproblembesolved?Somesuggestionshavebeentodesalinate(除去盐
Readingbooksisahabitthatispopularly【C1】______bymoreandmorepeople.Itbenefitsourlivesbyimprovingourknowledgeto
Readingbooksisahabitthatispopularly【C1】______bymoreandmorepeople.Itbenefitsourlivesbyimprovingourknowledgeto
Ground-levelozoneisanairpollutantthatcauseshumanhealthproblemsevenatverylowlevels.Italsodamagescropsandothe
HerearetwoelementsinlifethatAmericansdosavecarefully:timeandlabor.Americansare"slavestonothingbutthecl
Manyofyouyoungpersonsoutthereareseriouslythinkingaboutgoingtocollege.(Thatis,ofcourse,alie.Theonlythingsyo
Inrecentyearstherehasbeena______increaseinthecostofliving,manyfamilieshavetodependonthefederalaids.
PeopleintheUnitedStatesinthenineteenthcenturywerehauntedbytheprospectthatunprecedentedchangeinthenation’seco
努力乃其实质。除了征服须毕生为之努力的困难外,没有任何快乐可言。诚如叶芝所言,除了不可为的事情外,我们一生所获得的满足有多大,取决于我们所选择的困难有多强。罗伯特.弗罗斯特在谈及“承受痛苦时的快乐”时。其意相近。社会上宣扬的那种幸福观的致命缺陷就在于声称幸
Theearthiswitnessinganurbanrevolution,aspeopleworldwidecrowdintotownsandcities.In1800onlyfivepercentofthew
随机试题
患者,女,68岁。咳嗽、咳痰20余年,加重20天,昏睡1天。查体:血压90/60mmHg,心率110次/分,呼吸12次/分,表浅,双肺可闻及湿哕音。血气分析:pH7.20,PaO230mmHg,PaCO292mmHg。目前最重要的抢救措施是
Aqualityeducationistheultimateliberator.Itcanfreepeoplefrompoverty,givingthemthepowertogreatlyimprovetheirl
患者男性,58岁。患者半年前登山时出现心前区疼痛,为压迫样,持续1~2分钟并向左肩、左背放射,停止活动自行缓解。以后每当劳累和工作紧张均可诱发,含硝酸甘油可缓解。一月前心前区疼痛发作频繁并加重,发作时间较前延长,轻微活动就可诱发,含硝酸甘油效果欠佳。发现高
A.外感风寒证B.外感风湿证C.暑湿疫毒证D.寒湿困脾证E.气血两虚证
选用流动式起重机时,主要是根据()。
下列说法中,正确地反映了道德与法律差别的是()。
一位家长在星期一发现儿子上学时磨磨蹭蹭,于是追问是怎么回事,孩子犹豫了半天才道出实情。原来在上个星期二早上,班主任老师召开全班同学会议,用无记名的方式评选3名“坏学生”,因有两名同学在最近违反了学校纪律,无可争议地成了“坏学生”;而经过一番评选,第三顶“坏
下列属于民法上原物与孳息关系的是()。
某人买钢笔和铅笔合计18支,共用30元,钢笔每支8元,铅笔每支0.4元,钢笔和铅笔各多少支?
田中先生、最近先生が________ご本のことで、お伺いしたいんですが。
最新回复
(
0
)