首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In 2014, older Americans fell 29 million times, leading to 7 million injuries, according to a report published last week. About
In 2014, older Americans fell 29 million times, leading to 7 million injuries, according to a report published last week. About
admin
2019-06-25
62
问题
In 2014, older Americans fell 29 million times, leading to 7 million injuries, according to a report published last week. About 2. 8 million cases were treated in emergency department, and approximately 800, 000 seniors went on to be hospitalized. More than 27, 000 falls led to death. And the problem is getting more and more serious.
" Older adult falls are increasing and, sadly, often indicate the end of independence, " said Dr. Bob Frieden. The falls are preventable, Frieden stressed. He said individuals, families and health care providers can take steps to resist the trend.
Dr. Wolf-Klein is a medical professor in New York. She said one concern is that seniors who have experienced a fall alone at home don’t tell anyone. When that happens, prevention efforts don’t begin and they’ re at risk for additional falls that lead to broken bones and brain injuries.
" Elderly patients tend not to report falls to their families, or even doctors. A fall is a very frightening thing that you keep quiet about. They think if they mention it, they are afraid that they will move to a nursing home or need assistants to help out in the house, "said Wolf-Klein.
It’ s also a status issue and may make someone feel that they’ re weaker than they really are, she explained. When someone does fall and hurt themselves, they’ re often never the same, Wolf-Klein said. "You can develop chronic (慢性的)problems. After a fall, a percentage of the population will never return to walking around. People used to taking the subway, now they’ re in a wheelchair, or they may need help going to the bathroom. They become
frailer
and lose independence, " she said.
From the passage we learn that older adult falls______.
选项
A、are decreasing
B、can’t be avoided
C、must be treated in hospitals
D、usually imply the end of independence
答案
D
解析
推理题。根据文章第二段第一句“‘Older adult falls are increasing and,sadly,often indicate the end of independence,’Said Dr.Bob Frieden.”可知,弗里登医生指出,老年人跌倒事件数量增加,跌倒往往意味着丧失自理能力,故答案为D。选项A与原文表述相反,故排除。文章第二段第二句“The falls are preventable,Frieden stressed.”提到,跌倒是可以避免的,选项B与原文信息不符,故排除。从第一段的数字可知,并非所有的跌倒事件都需要到医院接受治疗,选项C与原文信息不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5S3O777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Wedonotoftenconsiderhowmuchenergygoesintocreatingcomfortslikehotshowersandcoldbeer.Amoreefficientrefrigerat
Notlongago,Ihadmyfirston-linechat.Ithoughtitwouldbe【C1】______becauseIhaveheardsomanypeopledescribeitintha
()I’mmistaken,I’veseenthatmanbefore.
ThewaypeopleintheUStraveltoandfromworkhaschangedalotinthelastfiftyyears.【T1】BeforetheSecondWorldWar,most
Theonethingallchildrenhaveincommonistheirrights.Everychildhastherighttosurviveandthrive,tobeeducated,tob
Sometimeschildrenhavetrouble______factfromfictionandmaybelievethatsuchthingsactuallyexist.
Allitcanreallydoistopointresearchersintherightdirectionforfurtherinvestigation.
Hedidn’tknowIwasinhisoffice.Hewastoobusyto______me.
Theteacherstressedagainthatthestudentsshouldnot______anyimportantdetailswhileretellingthestory.
Marthainvited4friendstogowithhertothemovies.Thereare120differentwaysinwhichtheycansittogetherinarowof5
随机试题
渊博的知识是导游人员的立业之基。()
甲亢危象的治疗,下列哪组最理想?
黄牛,5岁,高温季节田间使役时,突然发病,呼吸困难,流泡沫状鼻液,黏膜发绀。体温40.8℃,呼吸60次/分钟,脉搏98次/分钟。肺部听诊湿啰音。X线影像显示肺部阴影加重,肺门血管纹理显著。血气分析最可能异常的是
A.不同的核酸链经变性处理,它们之间形成局部的双链B.一小段核苷酸聚合体的单链,用放射性核素或生物素来标记其末端或全链C.运输氨基酸D.单股DNA恢复成双股DNAE.50%双链DNA变性时的温度tRNA的生理功能是
患者,男性,63岁。心力衰竭,自诉稍事活动即出现呼吸困难、乏力、心悸等症状,该老人的活动原则是
关于平板玻璃特性的说法,正确的有()。
下列各项中,不应计入交易性金融资产入账价值的有()。
尽管环境保护任务艰巨,但却迫在眉睫。不容_________。经济发展与环境保护不是对立的关系:一方面,经济发展一定要以环境的_________能力为基础;另一方面,环境保护_________的是粗放型的经济发展模式,不会阻碍经济的健康发展。依次填入画横线部
事务是由一系列操作组成的,事务的执行表现为事务中各个操作的执行。每个事务应具有结束操作。当一个事务发生故障需要终止并取消所有已执行的数据修改时应执行________操作。
IcanforgiveamistakebutIcan’tforgive(honest)______.
最新回复
(
0
)