首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Certain birds are, more often than not, considered bad luck, or even frightening, a sign of impending death. All over the world,
Certain birds are, more often than not, considered bad luck, or even frightening, a sign of impending death. All over the world,
admin
2014-01-10
9
问题
Certain birds are, more often than not, considered bad luck, or even frightening, a sign of impending death. All over the world, both crows and ravens(乌鸦)have some connection with war and death. In early times, crows and ravens were thought to accompany the gods of war, or be signs of their imminent arrival in an area. Later, this belief became more general, and these birds, crows more particularly, were thought to be harbingers(预兆)of ill fortune or, in some cases, guides to the afterlife. Woe be it to the person who saw a single crow or raven flying overhead, for this most certainly was a portent of death in the near future. Interestingly, though potentially bad luck for people individually, the raven is considered to be good luck for the crown of England. So much so, in fact, that a " raven master" is even today an actual government position in the Tower of London. He takes care of the ravens there and also clips their wings, ensuring that these birds can never fly far from the seat of the British government. This way, the kingdom will never fall to ill fortune.
Another bird which is also still considered to play a part in people’s fortunes is the swallow. Depending on how and when it is seen, the swallow can be a harbinger of either good-or-ill-for-tune. Perhaps inspired by the swallow’s red-brown breast, people initially related the swallow with the death of Christ. Thus, people who saw a swallow fly through their house considered it a portent of death. Later, however, farmers began to consider swallows signs of good fortune, and believed that any barn that has swallow living in it was sure to be blessed in the following year. Farmers also have to beware of killing a swallow: that would be certain to end any good luck they might have had.
Though many people think these superstitions(迷信)are old wives’ tales, there is actually some evidence to support them. For example, crows and ravens, being scavengers, frequent the aftermath of battlefields. Thus, large numbers of crows and ravens were a good indication of war in an area. As well, swallows feed on insects that can cause infection in cattle. Thus, a farmer who has many swallows in his barn may actually have healthier animals on his farm. So, the next time you feel inclined to laugh at an old wives’ tale, you had better find out if there is any truth to it first! Summary:
Some people are inclined to believe certain animals can bring good or bad luck. The majority of superstitions about crows and ravens suggest that these birds bring had luck. People should【R1】______when they see such birds. It may be that these birds have bad reputations because they are scavengers. Because these birds often【R2】______terrible events, like battles, people connected them with【R3】______. There is even an old【R4】______that says when a single crow flies over your head,【R5】______is in the near future!
【R2】
选项
答案
accompany
解析
(文章最后一段第二句话For example,crows and ravens,being scavengers,frequent the af-termath of battlefields.译为:比如说,作为食腐动物,乌鸦经常在战后到战场去。即,乌鸦经常伴随着战争之类的不幸事件而来。accompany陪伴;伴随。)
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5ZkK777K
本试题收录于:
D类竞赛(专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
D类竞赛(专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
A.apparentB.increasingC.influencedD.desirableE.speededupF.intoG.wideningH.mediumI.institutionalJ.gathere
CancelinganInvitationWriteanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowingsituation:YouhaveinvitedLauratoyo
Theroll-callsystemhasbeencommonlyadoptedbycollegeteacherstocheckstudents’attendance.Recently,morehigh-techappro
GlobalWarming1.Globalwarming■Amixof【T1】______andirregularclimatechange【T1】______2.Causesofglobalwar
TheLinguisticGiftofBabiesCriticalageDeclineofbabies’languagelearningabilityoccursattheageof【T1】_____.
Thefirsttextbook______forteachingasaforeignlanguagecameoutinthe16thcentury.
Listentothefollowingpassage.Altogetherthepassagewillbereadtoyoufourtimes.Duringthefirstreading,whichwillbe
Hisexpenditureonholidaysandluxuriesisratherhighin________tohisincome.
幸运的是,发洪水时,这个村子里没有一个人丧生。(attack)
Idon’tdoubt__________theplanwillbewell-conceived.
随机试题
下列不属于公司资本原则的是()
妊娠中期,腹大异常,腹部胀满,胸胁满闷,行动艰难,小便短少,甚至不通,其病因病机是
自身输血提供了大量血液的来源,可以有效缓解血液紧张的状况,但对患者总血容量的估计和可采集血液剂量的计算至关重要。下列描述采血量计算错误的是
患者男,22岁,因火灾致面部烧伤入院。体检发现,病人声音嘶哑,口鼻处有黑色分泌物,鼻毛烧焦。该患者目前最主要的危险是
监理工程师对承包单位的现场施工准备所进行的质量控制工作包括( )。
放弃现金折扣的成本受折扣百分比、折扣期和信用期的影响。下列各项中,使放弃现金折扣成本提高的情况有()。
定性研究注重事实的本质和整体性,研究的成败取决于( )。
2006年,全国农村外出从业劳动力中,男性劳动力8434万人,占64%。从年龄构成上看,20岁以下占16.1%;21~30岁占36.5%;31~40岁占29.5%;41~50岁占12.8%;51岁以上占5.1%。从文化程度看,文盲占1.2%;小学文化程度占
西方新闻媒体在处理事故类新闻的时候,已经形成了一些成熟的模式:在披露事故发生细节的同时,重点表明消息来源或者证据,同时还要有提示性的语言,说明这些信息只是在某个阶段,来自某些部门或者个人的意见。从表面上来看,新闻媒体这样做似乎是画蛇添足,但在不了解事实真相
如下图所示,吉尔福特的智力三维结构模型中,a、b、c分别代表()
最新回复
(
0
)