首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A few months ago, millions of people in London heard【B1】______ all over the town. The Emergency services, the Fire Departments,
A few months ago, millions of people in London heard【B1】______ all over the town. The Emergency services, the Fire Departments,
admin
2010-02-26
47
问题
A few months ago, millions of people in London heard【B1】______ all over the town. The Emergency services, the Fire Departments, the Police, hospitals, and【B2】______ stood by, ready to go into action. In railway underground stations, people read【B3】______ and maps which told them where to go and what to do in the emergency. This was Exercise Flood Call, to prepare people for a flood emergency. London wasn’t flooded yet, but it is possible that it would be. In 1236 and in 1663, London was【B4】______ flooded. In 1928, people living in Westminster, the heart of London, drowned in floods. And in 1953, one hundred people, living on the eastern edge of the London【B5】______ were killed, again, in the floods. At last, Greater London【B6】 ______ took actions to prevent this disaster from happening again. Though a flood wall was built in the 1960s, Londoners still must be prepared for the possible disaster. If it happens, 50 underground stations will be under water.【B7】______ gas and phone services will be out of action. Roads will be【B8】______ ; road will be rivers. It will be impossible to cross any of【B9】 ____________________ .Imagine: London will look like the famous Italian city, Venice. But【B10】_______________________ . Most people knew it was just a warning. 【B11】_____________________________ .
【B2】
A few months ago, millions of people in London heard (36) alarms all over the town. The Emergency services, the Fire Departments, the Police, hospitals, and (37) ambulances stood by, ready to go into action. In railway underground stations, people read (38) notices and maps which told them where to go and what to do in the emergency. This was
Exercise Flood Call. to prepare people for a flood emergency. London wasn’t flooded yet, but it is possible that it could be. In 1236 and in 1663, London was (39) badly flooded. In 1928, people living in Westminster, the heart of London, drowned in floods. And in 1953, one hundred people, living on the eastern edge of the London (40) suburbs were killed, again, in the floods. At last, Greater London (41) Council. took actions to prevent this disaster from happening again. Though a flood wall was built in the 1960s, Londoners still must be prepared for the possible disaster. If it happens, 50 underground stations will be under water. (42) Electricity, gas and phone services will be out of action. Roads will be (43) canals; roads will be rivers. It will be impossible to cross any of (44) the bridges between north and south London. Imagine: London will look like the famous Italian city, Venice. But (45) this Exercise Flood Call didn’t cause panic among Londoners. Most people knew it was just a warning. (46) Nobody would be afraid of it.
选项
答案
ambulances
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5ddK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Accordingtothepassage,staticelectricitycanbecausedby______.Peopleshouldbeabletocometoadecisionaboutionsin
Animals,eventhehighestapesareunabletopronouncewordsbecausetheyhaveabraincomparatively__________tothatofman.
Accordingtothepassage,properarrangementofphysicalenvironmentinacompany______.Itcanbeinferredthattheauthor__
Becausetheyhavetodecidewhethertheyshouldtelltheirpatientsthetruthornot,__________________________(医生常常感到进退两难).
A、Thoseinterestedinthepowerofpersuasion.B、Thosetryingtoimprovetheirpublicimages.C、Thoseplanningtotakeupsomep
A、AmericanIndian.B、Britishpeople.C、Europeans.D、Africanpeople.AWheredoes"Okay"comefromaccordingtosomeexperts?
MoreandmoreyoungEuropeansremainsinglebecause______.TheauthorquotesEppendorftoshowthat______.
A、TheconstructionoftheAmericanspacestation.B、Budgetproblems.C、Delays.D、Technicaldifficulties.AWhatdoesthemannot
A、Itstrees.B、Itsstonewalls.C、Itsrockgarden.D、Itspronunciation.CWhatisRyoanjiTemplefamousfor?信息明示题。文章第四段最后提到,This
A、Money.B、Shipsandplanes.C、Florida.D、Trainsandcars.B这道题主要是考查考生听音是否细心,只要注意到细节,是不难得出答案的。
随机试题
患儿男,7岁,发现颈前下颌下正中有一半圆形、随吞咽可上下活动、无明显压痛包块2年余。最可能的诊断是
患儿,女,6岁,体重25kg,有青霉素过敏史癫痫病史。因急性胆囊炎合并腹腔感染住院治疗,体征检查:体温39.5℃,肝、肾功能正常,医师处方美罗培南静脉滴注(说明书规定儿童剂量为一次20mg/kg)。治疗过程中,若癫痫复发,不可选用的抗癫痫药是
在代理过程中,乙房地产中介机构针对甲公司目前资金紧张、销售状况不理想的现状,作了如下项目策划,其中违反国家有关规定的有()。乙房地产中介机构与甲公司在协商签订房地产委托代理合同时,对代理费收取有下列设想,其中正确的有()。
建立融资融券信息共享机制的主要机构包括()。Ⅰ.证券公司Ⅱ.证券金融公司Ⅲ.证券登记结算机构Ⅳ.证券交易所
李老师在家长微信群中宣布学校关于春游的通知时,与大壮的家长发生了矛盾,导致大壮的家长不愿配合学校安排。此时,李老师恰当的做法是()。
程序中若有如下说明和定义语句charfun(char*);main(){char*s=”one”,a[5]={0},(*f1)()=fun,ch;…}以下选项中对函数fun的正确调用语句是
在已建雇员表中有“工作日期”字段,以此表为数据源创建的“雇员基本信息”窗体。假设当前雇员的工作日期为“1998-08-17”,若在窗体“工作日期”标签右侧文本框控件的“控件来源”属性中输入表达式;=Str(Month([工作日期])+”月”,则在该文本框控
Thespeechismainlyabouttheorganizationofthecompany.
Whetherworkshouldbeplacedamongthecausesofhappinessoramongthecausesofunhappinessmayperhapsberegardedasadoub
Afewyearsagoitwas【B1】______tospeakofagenerationgap,adivisionbetweenyoungpeopleandtheirelders.Parents【B2】____
最新回复
(
0
)