首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Most people feel lonely sometimes but it usually lasts only between a few minutes and a few hours. This kind of loneliness is no
Most people feel lonely sometimes but it usually lasts only between a few minutes and a few hours. This kind of loneliness is no
admin
2012-09-19
105
问题
Most people feel lonely sometimes but it usually lasts only between a few minutes and a few hours. This kind of loneliness is not serious. In fact, it is quite normal. For some people, though, loneliness can last for years. Psychologists are studying this complex phenomenon in an attempt to better understand long-term loneliness. These researchers have already identified three different types of loneliness.
The first kind of loneliness is temporary. This is the most common type. It usually disappears quickly and does not require any special attention. The second kind, situational loneliness, is a natural result of a particular situation, for example, a divorce, the death of a loved one, or moving to a new place. Although this kind of loneliness can cause physical problems, such as headaches and sleeplessness, it usually does not last for more than a year. Situational loneliness is easy to understand and to predict.
The third kind is the most severe. Unlike the second type, chronic (慢性的) loneliness usually lasts more than two years and has no specific cause. People who experience habitual loneliness have problems socializing and becoming close to others. Unfortunately, many chronically lonely people think there is little or nothing they can do to improve their condition.
Psychologists agree that one important factor in loneliness is a person’s social contacts, i. e. , friends, family members, coworkers, etc. We depend on various people for different reasons. However, psychologists lave found that the number of social contacts we have is not the only reason for loneliness. It is more important how many social contacts we think or expect we should have. In other words, though lonely people may have many social contacts, they sometimes feel they should have more.
Most researchers agree that the loneliest people are between the ages of 18 and 25. They found that more than 50 percent of the college freshmen were situationally lonely at the beginning of the semester, but had adjusted after a few mouths, Thirteen percent were still lonely after seven months due to shyness and fear. They felt very uncomfortable meeting new people, even though they understood that their fear was not rational. The situationally lonely freshmen 6vercame their loneliness by making new friends, but the chronically lonely people remained unhappy because they were afraid to do so.
Psychologists are trying to find ways to help habitually lonely people for two reasons. First of all, they are unhappy and unable to socialize. Secondly, researchers have found a connection between chronic loneliness and serious illnesses such as heart disease. While temporary and situational loneliness can be a normal, healthy part of man, chronic loneliness can be a very sad, and sometimes dangerous condition.
Lonely people have social contacts ______.
选项
A、until they produce good health
B、because they can ask for help
C、but they think they do not have enough
D、and therefore they can get emotional support from their friends
答案
C
解析
细节题。考查学生对第四段最后一句的理解。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5u57777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Itiseasiertonegotiateinitialsalaryrequirementbecauseonceyouareinside,theorganizationalconstraints(约束)influencewa
I’musuallyfairlyskepticalaboutanyresearchthatconcludesthatpeopleareeitherhappierorunhappierormoreorlesscerta
From1760sonwards,therewasagreatchangeinthewaypeoplelived.Machineswere【B1】______thatcouldmakethingsmuchfaster
A、HewantedMarytocome,butshecouldn’t.B、HeinvitedMarytotheparty.C、Hedidn’tinviteMarytotheparty.D、Hedidn’twa
A、$2030.B、$2,013.00C、$2,300.00D、$2,330.00A数字细节题。四个选项都是表示钱数的数字,因此提问点必定是钱数。此题属于直接提问题,答案即听到的数字:$2030。
OnenightinApril1912,ahugenewoceanliner,theTitanic,wascrossingtheAtlantic.Shewasjustaboutthemost【B1】______sh
OnenightinApril1912,ahugenewoceanliner,theTitanic,wascrossingtheAtlantic.Shewasjustaboutthemost【B1】______sh
OnenightinApril1912,ahugenewoceanliner,theTitanic,wascrossingtheAtlantic.Shewasjustaboutthemost【B1】______sh
OnenightinApril1912,ahugenew【B1】______liner,theTitanic,was【B2】______theAtlantic.Shewasjustaboutthemost【B3】_____
OnenightinApril1912,ahugenew【B1】______liner,theTitanic,was【B2】______theAtlantic.Shewasjustaboutthemost【B3】_____
随机试题
患者,男性,38岁,大量饮酒后突然出现中上腹持续性绞痛,伴有频繁呕吐,呕吐物为食物和胆汁,呕吐后腹痛并不减轻。查体:上腹压痛,腹肌紧张,反跳痛,肠鸣音1~2次/分。测血清淀粉酶1200U/L。该患者最可能的入院诊断为
声像图中回声振幅间距相等,而且成平行的线状伪像是由于
更年安片既能滋阴清热,又能()
建设单位委托设计单位进行设计工作,双方没有约定著作权的归属,图纸由甲设计师完成,则图纸的著作权归()。
如果董事会和监事会不仅抵制注册会计师的沟通,而且在出现意见分歧时以解聘注册会计师相威胁,在这种情况下,注册会计师可能需要与()进行沟通。
接入网不同于远端模块,接入网是端局和远端模块之间的部分。()
①由此我们更坚定地认为:名人故居的真正意义是,在历史巨人这个特定的生命场中,将他们的精神影响后人②就像我们在巴黎近郊奥维尔那间不足七平方米的斜顶而昏暗的凡.高故居感受到的——那真是一种震撼③名人故居的价值不是物质性的,而是精神性的
根据以下资料,回答下列问题。关于2013年1一5月保险业经营状况,能够从上述资料中推出的是()。
NationalGuardtroopsareintendedbythepresidentto______.Thepresidentconsidersareinforcedbordernecessaryto______.
A、Topracticesomenecessarygrammar.B、TohelphermemorizeItalianverbs.C、Tofinishhertermpaper.D、Tomakestudymoreint
最新回复
(
0
)