首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Internet is a way of life for US college students. A recent survey by Harris Interactive and 360 youth found that 93 per cen
The Internet is a way of life for US college students. A recent survey by Harris Interactive and 360 youth found that 93 per cen
admin
2012-01-16
53
问题
The Internet is a way of life for US college students. A recent survey by Harris Interactive and 360 youth found that 93 per cent of American college students visit the Internet, and this market is expected to grow from 15.2 million in 2003 to 16.4 million in 2007.
That is slow but it could be the result of the already high number of Internet college users. About 88 per cent of American college students own a computer, and more than half have broadband (宽带) connections. Furthermore, 67 per cent own cell phones and 36 per cent use their mobile devices to visit the Internet.
Study findings show that 42 per cent go online mainly to communicate socially, and 72 percent of college students check emails at least once a day, with 66 per cent using at least two email addresses. The most popular online social activity is sending messages to friends or family, with 37 percent of college students saying they do so.
The study also looked beyond the Internet surfing habits and into the buying habits of this group, and found them responsible for more than $ 210 billion in sales last year alone. College students have learned how to spend their money, with 93 per cent saying low prices are important when shopping.
The study also shows that 65 per cent make loan (贷款) payments; 41 per cent of freshmen have a credit card; and 79 per cent of seniors have a credit card. A great number of charges on those credit cards are likely to be for entertainment and leisure expenses.
What are the two main points that the survey by Hiarris Interactive look into?
选项
A、Computer and cell phone.
B、College students and their university.
C、Emails and letters.
D、College students’ surfing habits and buying habits on the Internet.
答案
D
解析
细节题。文章中有一句话就是本题答案的关键。即倒数第二段的“The study also looked beyond the Internet surfing habits and into the buying habits of this group”。本句承上启下,告诉我们此研究的两大主题为 surring habits和buyiilg habits。故本题答案是[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5v5d777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Inperiodofthesummerholidaystherewillbearevisedschedule(修改过的时刻表)ofservicesforthestudents.Changesfordining-room
It’snouse____________withhim.Hewon’tchangehisdecision.
Japanis____________theeastofChina,withtheYellowSeainbetween.
Whataretheytalkingabout?
WhydidElizabethsaytoherfather,"But,Dad,youcan’tbehealthyifyouaredead"?Thereason"Fatherwasinahurrytoget
TheRedCrossisaninternationalorganizationwhichcaresforpeoplewhoareinneedofhelp.AmaninaParis【B1】whoneedsb
NeverbeforehaveIheardthesong______inEnglish.
What’sthemeaningof"anativeofL6ndon"?
OnOct.12,1989,someChinesescientistswereworkingatthecomputerstolookfortheinformationtheyneeded.Suddenlytheys
Attentiontodetailissomethingeveryonecanandshoulddo—especiallyinatightjobmarket.BobCrossley,ahuman-resourcesexp
随机试题
日产油量20~100m3自喷油井的连续求产时间为()。
睡眠有两种不同的时相状态,分别为______和_______。
A.血管紧张素转换酶抑制剂B.钙通道阻滞剂C.β受体阻滞剂D.噻嗪类利尿剂(2013年第139题)高血压病并发2型糖尿病患者首选的药物是
易于蒙蔽神明的致病因素是
出售交易性金融资产时,应将出售时的公允价值与其账面余额之间的差额确认为当期投资损益。()
【2015.河南郑州】目前,我国小学阶段课程设置的主要类型是()。
科学家_____________依赖于个人的思想,_____________综合了几千人的智慧。许多人想一个问题,每个人做其中的部分工作,添加到正建立起来的伟大的知识大厦之中。填入画横线部分最恰当的一项是:
昆剧《桃花扇》的内涵和艺术特征。
党的十八届三中全会提出,“推进国家治理体系和治理能力现代化”。党的十八届四中全会又明确提出了全面推进依法治国。全面依法治国相对于国家治理现代化的重要性主要体现在
若事件A1,A2,A3两两独立,则下列结论成立的是().
最新回复
(
0
)