首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
When I was studying English at a training center in Washington D.C.in 1998, I shared a house with two young Americans, Jim and S
When I was studying English at a training center in Washington D.C.in 1998, I shared a house with two young Americans, Jim and S
admin
2017-04-21
54
问题
When I was studying English at a training center in Washington D.C.in 1998, I shared a house with two young Americans, Jim and Steve. Jim was studying French and Steve Chinese, both at the Foreign Service Institute. We shared many things in common, but we also thought and acted quite differently. Steve was interested in speaking Chinese. He always tried every opportunity to talk with me with his very English-like pronunciation. I was often touched by his diligence. However, I wanted to practice English with him, too. So we often spoke at the same time in the other’s mother tongue. Jim was fresh from college and the youngest of the three. He was going out all the time. The only time we met was at breakfast. There was a small round table in our kitchen, where we sat around to enjoy our food. Steve had Chinese fast food such as dumplings or noodles, and I ate bread and boiled eggs. But Jim often just drank a cup of tea because he had nothing in his fridge. He was too busy dating pretty French girls to do any shopping. I often offered him some of my food. But Steve told me in his poor Chinese that I didn’t need to do that. He said that it was Jim’s own fault and that it served him right. Although he was learning Chinese, he still held his American sense of values.
Two years later, I returned to China. The three of us still keep in touch, Jim now works in a travel agency in Paris. He got married to one of the pretty girls. He wrote to tell us that he can now enjoy a delicious breakfast with his beautiful wife every morning in their comfortable living room. Steve wants to work in China. And I’m helping him with this. I have introduced him to the dean of the Oversea Section of our university. He is very interested in Steve. He wants to know if Steve can work here teaching the oversea students Chinese. I have sent the message to Steve. I’m sure he’d be very happy to accept the job. However, I hope he could try harder to improve himself .Otherwise, all the overseas students would speak with his terrible pronunciation!
The last sentence of the first paragraph implies that________.
选项
A、Steve didn’t like offering help to others
B、American people only eat their own food
C、American and Chinese differ in their sense of values
D、Steve wanted Jim to do his own shopping
答案
C
解析
推理判断题。题干的大意是:第一段的最后一句暗示______。从第一段的最后一句可知,尽管史蒂夫在学习汉语,但他持有的还是美国的价值观,也就是说中美价值观不同,故C选项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5yXC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
______hewasseriouslyill,Iwouldn’thavetoldhimthetruth.
Maureenstoodbythelake.Suddenlythechildrencamerunningthroughthetreeswithsharpcriesof【C1】______.Theyrushedupto
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydosomainlythroughidentification.Childrenidentify【C1】______aparen
Waterisnecessaryforlifeandgoodhealth.Weoftenforgetthisfactwhenwethinkabouttheotherbuildingblocksoflifesuc
Itisnotalwaysreliabletomakeaconclusiononthe______ofthefirstimpression.
Theylosttheirwayintheforest,and______mademattersworsewasthatnightbegantofall.
Computertechnologywill______arevolutioninbusinessadministration.
ParrotsarebecomingoneofthemostpopularpetsinAmericaforgoodreasons.Theparrotisanextraordinarybirdthatcanbet
Forthepasttwoyears,Ihavebeenworkingonstudents’evaluationofclassroomteaching.Ihavekeptarecordofinformalconv
Ifthebuildingproject()bytheendofthismonthisdelayed,theconstructioncompanywillbefined.
随机试题
A、4πB、3πC、2πD、πA
护士给予慢性心衰患者的饮食指导不妥的是
金本位制下的汇率制度属于()。
在理解重要性概念时,下列表述中不正确的是()。
人际交往中,在作介绍时,一般()要等()先伸手后才能握手。()
决定教育永恒性的是教育的_______。
毛泽东思想是马克思列宁主义与中国实际相结合的产物,它对马克思主义既有继承,又有发展创新,在政治、经济、军事、文化以及哲学各方面,都有自己独创性的成果。下列属于毛泽东思想关于社会主义革命和社会主义建设理论中独创性成就的是()。
一、注意事项1.申论考试是对应试者阅读理解能力、综合分析能力、提出和解决问题能力和文字表达能力进行考查的考试。2.作答参考时限:阅读材料40分钟,答卷110分钟。3.仔细阅读给定资料,按照后面提出的申论要求依次作答。二、给定资料
奥地利科学家魏格纳偶然发现地图上大西洋西岸的海岸线凹凸相反,经过查阅资料和苦苦思索,形成了一种设想:由于某种驱动力,把原本连在一起的非洲和南美洲两块大陆分裂开来,天长日久,便为大西洋所隔,于是提出了“大陆漂移”说。这段话说明
A、Itwillconfineustothefourwalls.B、Wewillhaveunlimitedfreedom.C、Therichwillbeevenricher.D、Educationwillbewi
最新回复
(
0
)