首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The mild temperature. B、Climate change. C、The natural enemy. D、Rich soil. B细节题。文中明确提到,气候变化也有可能对目前受限于自己所在地的气温的外来物种有利,故答案为[B]。
A、The mild temperature. B、Climate change. C、The natural enemy. D、Rich soil. B细节题。文中明确提到,气候变化也有可能对目前受限于自己所在地的气温的外来物种有利,故答案为[B]。
admin
2013-10-14
61
问题
Some governments, such as New Zealand, are facing up to the challenge with tough customs controls on foreign plants and animals. South Africa has well-funded removal programs aimed at, for example, conserving the unique Cape Floral Kingdom and its economically-important nature-based tourist attractions. But far too many countries have failed to grasp the scale of the threat, or are far too casual in their response. The "red tides" seen, for example, in Europe’s North Sea and linked with fish kills are blooms of algae brought accidentally in ballast water from the seas off China.[29]Alien invasive species also challenge the UN’s poverty-related Millennium Development Goals. The plant has now invaded more than 50 countries around the world and annual costs to the Ugandan economy alone may be $112m. The challenge is both a developed and developing economy one, but the true scale is perhaps only now unfolding. Scientists with the Delivering Alien Species Inventories for Europe say there are now 11, 000 invaders in Europe, of which 15% cause economic damage.[30]Meanwhile, climate change is also likely to favor some alien species currently constrained by local temperatures. Improved international co-operation is needed alongside support for initiatives, such as GISP, and the work of organizations like the International Union for the Conservation of Nature.[31]It is important too to boost the capacity of the responsible national customs, organizations that monitor and control the entry of alien species and scientific institutes able to provide early warning, especially in developing countries alongside strengthening agreements under the UN’s International Maritime Organization.
29. What can be learnt about alien invasive species?
30. What is mentioned as the favorable factor for the growth of some alien species?
31. Which of the following is important to boost according to the speaker?
选项
A、The mild temperature.
B、Climate change.
C、The natural enemy.
D、Rich soil.
答案
B
解析
细节题。文中明确提到,气候变化也有可能对目前受限于自己所在地的气温的外来物种有利,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6327777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Americanculturehasbeenenrichedbythevaluesandbeliefsystemsofvirtuallyeverypartoftheworld.Theonevaluethat
ThewholeworldputattentiontotheSouthAsiawherethetsunamihappened.Before,musiciansproduceda"sonictsunami",WallS
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversitywithoutanyclearideaofwhattheyaregoingtodoa
Forme,scientificknowledgeisdividedintomathematicalsciences,naturalsciencesorsciencesdealingwithnaturalworld,and
KeepingtheNetSecureOnSeptember11traditionaltelephoneprovidersdidaheroicjobofstrugglingtorestoreservice.Wh
A、Eliminatingtheoriginalvegetationfromthebuildingsite.B、Markingthehousesinanareasimilartooneanother.C、Deciding
AlthoughCoca-ColaCo:spentnearly$2billionlastyearadvertisingitsvariousbrandsaroundtheglobe,itsawitsshareoft
A、Sheisn’tgoingtochangehermajor.B、Sheplanstomajorintaxlaw.C、Shestudiesinthesameschoolasherbrother.D、Shei
A、Cathyisthehostessoftheparty.B、Theydidn’tplanabouthercoming.C、Sheshouldn’tinviteanyoneelse.D、Cathyhassometh
A、Coins,stampsandsports.B、Coins,sportsandpostcards.C、Coins,stampsandpostcards.D、Stamps,sportsandpostcards.C短文中提到
随机试题
有关斜位的组合,错误的是
(2007)图示刚架的弯矩图中,正确的图是()。
开挖深度较大的基坑,当采用放坡挖土时,宜设置多级平台分层开挖,每级平台的宽度不宜小于()。
可转换债券是指由股票转换而来的债券。()
受全球金融危机影响,2008年9月,英国房地产市场受到重挫,房价大跌。在房价下跌后的几个星期里,商住房销售额明显下降,大大低于2007年的平均周销售额。然而,2008年英国全年的商住房销售总额与2007年的总额相比却没有明显差异,下面哪项如果正确,可以解释
党的十八大报告强调,坚持和发展中国特色社会主义必须要坚定“三个自信”。“三个自信”是指()。①道路自信②理论自信③制度自信④政治自信
有如下函数模板:templateTsquare(Tx){returnx*x;}其中的参数T是
GEMComputershastoppedtheWallStreetheadlineswithitsorganization-widerestructuringexercise.GEMComputers,acomputer
Whatpreventsthemanfromtakingthepoetsof1960sclass?
A、Goingshopping.B、Stayingatahotel.C、Takingatrip.D、Buyingabook.CWhatisthewomantalkingaboutwiththeman?本题为细节题。
最新回复
(
0
)