首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What do consumers really want? That’s a question market researchers would love to answer. But since people don’t always say what
What do consumers really want? That’s a question market researchers would love to answer. But since people don’t always say what
admin
2013-11-29
86
问题
What do consumers really want? That’s a question market researchers would love to answer. But since people don’t always say what they think, marketers would need direct access to consumers’ thoughts to get the truth.
Now, in a way, that is possible. At the "Mind of the Market" laboratory at Harvard Business School, researchers are looking inside shoppers’ skulls to develop more effective advertisements and marketing pitches. Using imaging techniques that measure blood flow to various parts of the brain, the Harvard team hopes to predict how consumers will react to particular products and to discover the most effective ways to present information. Stephen Kosslyn, a professor of psychology at Harvard, and business school professor Gerald Zaltman, oversee the lab. "The goal is not to manipulate people’s preferences, " says Kosslyn, "just to speak to their actual desires. "The group’s findings, though still preliminary, could radically change how firms develop and market new products.
The Harvard group use position emission topography (PET) scans to monitor the brain activity. These PET scans, along with other non-invasive imaging techniques; enable researchers to see which parts of the brain are active during specific tasks (such as remembering a word). Correlations have been found between blood flow to specific areas and future behavior. Because of this, Harvard researchers believe the scans can also predict future purchasing patterns. According to an unpublished paper the group produced, " It is possible to use these techniques to predict not only whether people will remember and have specific emotional reactions to certain materials, but also whether they will be inclined to want those materials months later. "
The Harvard group is now moving into the next stage of experiments. They will explore how people remember advertisements as part of an effort to predict how they will react to a product after having seen an ad. The researchers believe that once key areas of the brain are identified, scans on about two dozen volunteers will be enough to draw conclusions about the reactions of specific segments of the population. Large corporations — including Coca Cola, Eastman Kodak, General Motors, and Hallmark — have already signed up to fund further investigations.
For their financial support, these firms gain access to the experiments, but cannot control them. If Kosslyn and Zaltman and their team really can read the mind of the market, then consumers may find it even harder to get those advertising jingles out of their heads.
Which of the following statements can be the best title for this passage?
选项
A、Reading the Mind of the Market
B、Controlling the Consumers’ Preferences
C、Improving the Styles of Advertising
D、Finding Out the Way to Predict
答案
A
解析
本题可参照文章第二段的“the‘Mind of the Market’laboratory”和最后一段的“If Kosslyn and Zaltman and their team really can read the mind of the market”,可见本文是围绕reading the mindof the market来写的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/65hO777K
0
考博英语
相关试题推荐
ThementalhealthmovementintheUnitedStatesbeganwithaperiodofconsiderableenlightenment.DorotheaDixwasshockedtof
Acompleteinvestigationintothecausesoftheaccidentshouldleadtoimprovedstandardsandshould_______newoperatingproce
Thefitnessmovementthatbeganinthelate1960sandearly1970scenteredaroundaerobicexercise.Millionsofindividualsbeca
Itisallverywelltoblametrafficjams,thecostofpetrolandthequickpaceofmodemlife,butmannersontheroadsarebec
BeforehighschoolteacherKimberlyRughgotdowntobusinessatthestartofarecentschoolweek,shejokedwithherstudents
Forlaymenethnologyisthemostinterestingofthebiologicalsciencesfortheveryreasonthatitconcernsanimalsintheirno
Inaperfectlyfreeandopenmarketeconomy,thetypeofemployer—governmentorprivate—shouldhavelittleornoimpactonthee
Ateacherissomeonewhocommunicatesinformationorskillsothatsomeoneelsemaylearn.Parentsarethe【51】teachers.Justby
ThevictimsofdrunkendrivinginAmericaoverthepastdecade______anincredible250,000,withthreekilledeveryhourofeve
Evenbeforeheis80,theagingpersonmayundergoanotheridentitycrisislikethatofadolescence.Perhapstherehadalsobeen
随机试题
给下列倒装句分类:(1)这件事谁也别问。(2)看见了吗,朋友们?(3)时间就这样过去了,慢慢地,不留痕迹。(4)都阵亡了,战友们。
重度佝偻病患儿易患肺炎的原因是:()
桂枝不具有的功效是()。
A.非限制使用级B.禁止使用级C.限制使用级D.特殊使用级根据《抗菌药物临床应用管理办法》,经长期临床应用证明安全、有效,对细菌耐药性影响较大的抗菌药物属于
50m以下(含50m)脚手架连墙件布置原则是()。
下列各项中,( )不属于利率金融衍生工具。
当学生为了引起教师注意而表现不当行为时,教师可采用不理睬的方式处理。()
一果农想将一块平整的正方形土地分割为四块小的正方形土地,并将果树均匀整齐的种植在土地的所有边界上,且在每块土地的四个角上都种上一棵果树,该果农未经细算就购买了60棵果树,如果仍按上述想法种植,那么他至少多买了多少棵果树?
()是指对于行动准则的善恶及其意义的认识,它既包含着对一定的道德知识的领会,也包括以这些知识作为自己行动指南,变为信念并以此来评价自己和他人的道德行为。
太平天国农民战争失败的根本原因在于农民阶级无法克服小生产者所固有的阶级局限性。这一局限性的主要表现是()
最新回复
(
0
)