首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Their parents don’t like to live with them. B、They need more freedom and space. C、They need to become independent. D、They have
A、Their parents don’t like to live with them. B、They need more freedom and space. C、They need to become independent. D、They have
admin
2019-09-01
48
问题
In the American family the husband and wife usually share important decision-making. When the children are old enough, they take part as well. Foreigners are often surprised by the American way of family life. The old rule that children should be seen and not heard is rarely followed, and children are often allowed to do what they wish without strict parental control. The father seldom expects his children to obey him without question, and children are encouraged to be independent at an early age. Some people believe that American parents cany this freedom too far. Others think that a strong father image would not suit the American values of equality and independence. Because Americans emphasize the importance of independence, young people are expected to break away from their parental families by the time they have reached their late teens or early twenties. Indeed, not to do so is often regarded as a failure, a kind of weak dependence.
This pattern of independence often results in serious problems for the aging parents of a small family. The average American is expected to live beyond the age of 70. The job retirement age is usually 65. The children have left home, married, and set up their own households. At least 20 percent of all people over 65 do not have enough retirement income. But the major problem of many elderly couples is not economic. They feel useless and lonely with neither an occupation nor a close family group.
16 What does the speaker tell us about important decision-making in the US?
17 Why are young people in the US expected to break away from their parental families?
18 What does the speaker say about the U.S. pattern of independence?
19 What is the major problem of many elderly couples?
选项
A、Their parents don’t like to live with them.
B、They need more freedom and space.
C、They need to become independent.
D、They have to go to universities.
答案
C
解析
短文提到,由于在美国非常强调独立的重要性,美国年轻人在20岁左右就应离开父母独自谋生,故C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/67Z7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
ItcameassomethingofasurprisewhenDiana,PrincessofWales,madeatriptoAngolain1997,tosupporttheRedCross’scamp
Fortheemployee,beingplacedinapositionthatiscomfortableandmeetsexpectationswillmakethejoblessstressfulandall
A、Singanddanceinthesquaretillmidnight.B、Throwpiecesofpotteryagainstfriends’houses.C、Kisseachotherwhenthecloc
HowsciencegoeswrongScientificresearchhaschangedtheworld.Nowitneedstochangeitself.[A]Asimpleideaunderlies
A、Bacon.B、Mushrooms.C、Italiansausage.D、Onions.C信息明示题。对话中女士说:“我们有意大利式香肠、火腿、蘑菇、洋葱、菠萝、青椒、咸肉和西红柿。”因此没有提到的是C。在看到题目中列举的菜名时,就应该意识到
SentHomeforNotWearingHeels,SheIgnitedaBritishRebellionA)LONDON—WhenNicolaThorpreportedtoworkawhilebackasat
Askaleft-wingBritonwhattheybelieveaboutthesafetyofnuclearpower,andyoucanguesstheiranswer.Askaright-wingAme
Askaleft-wingBritonwhattheybelieveaboutthesafetyofnuclearpower,andyoucanguesstheiranswer.Askaright-wingAme
Overthelasttwoyears,inthePCbusinessMichaelDellhasbeenbeatenlikearentedmule.Hiscompanycontinuestolosemarke
A、Youhavetopayalotforit.B、Youmaynotgetyourmoneybackimmediately.C、Youmaynotgethelpimmediately.D、Youhaveto
随机试题
根据物权法律制度的规定,下列有关按份共有的表述中,正确的有()。
根据承兑信用证的特点,受益人出具的汇票只能以()为付款人。
全球生态学的研究对象是()
某女,50岁。阴部于涩,灼热瘙痒,带下量少,甚则如血样,五心烦热,时有烘热汗出,口干,腰酸耳鸣,舌红少苔,脉细数。治疗方选
世界上历史最为悠久的股票指数是()。
对企业富余职工实行下岗而不是直接辞退的做法,属于()劳动者权益。
配器
菲利普斯曲线揭示了失业率和通胀率之间存在()关系。
已知直线l:3x+4y-1=0,则点A(x0,y0)关于l的对称点坐标为。(1)x0=0,y0=2.(2)x0=2,y0=0.
科学与文化的其他方面关系长期紧张。想一想,17世纪的伽利略因其信念离经叛道,遭到天主教会的审判;诗人威廉-布莱克尖税地批评了艾萨克-牛顿的机械论世界观。在本世纪如果说有区别的话,那就是科学与人文科学问的裂痕更深了。前些年,科学界势力强大,对批评者
最新回复
(
0
)