首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Better memories. B、Better study habits. C、More efficient ways of conveying information. D、Greater abilities to deal with compl
A、Better memories. B、Better study habits. C、More efficient ways of conveying information. D、Greater abilities to deal with compl
admin
2019-10-04
34
问题
Some people think that the best time to begin studying a foreign language is in childhood, and that the younger you are, the easier it is to learn another language. There is little evidence, however, that children in language classrooms learn foreign languages any better than adults in similar classroom situations. In fact, adults have many advantages over children: better memories, more efficient ways of organizing information, better study habits, and greater ability to handle complex mental tasks. Adults are often better motivated than children: they see learning a foreign language as necessary for education or career. In addition, adults are particularly sensitive to correctness of grammar and appropriateness of vocabulary, two factors that receive much attention in most language classrooms.
Age does have some disadvantages, however. For instance, adults usually want to learn a foreign language in a hurry, unlike children who can devote more time to language mastery. Also, adults have complex communication needs that extend beyond the ability to carry on a simple conversation. Adults need to be able to argue, persuade, express concern, object, explain, and present information about complex matters that pertain to their work or education. Because most adults do not like to appear foolish, they often deny themselves opportunities to practice for fear of making mistakes, not getting their message across, or appearing ridiculously incompetent.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. In studying a foreign language, which of the following is not one of the adults’ advantages?
23. Compared with adults, what advantage do children have according to the passage?
24. Why do adults deny themselves opportunities to practice a foreign language?
25. What is the passage mainly about?
选项
A、Better memories.
B、Better study habits.
C、More efficient ways of conveying information.
D、Greater abilities to deal with complex tasks.
答案
C
解析
细节辨认题。短文中提到adults have many advantages over children:better memories,more efficient ways of organizing information,better study habits,and greater ability to handle complex mental tasks.可知A、B、D都是成年人学习语言的优势,选项C conveying information在文章中没有提及,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/69p7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
WhatIfYouCouldLearnEverything?[A]Imagineeverystudenthasatirelesspersonaltutor,anartificiallyintelligentandine
WhatIfYouCouldLearnEverything?[A]Imagineeverystudenthasatirelesspersonaltutor,anartificiallyintelligentandine
Whatdodietingandenergypolicyhaveincommon?TheSnackWelleffect.Thenamecomesfromthosetastylittlecookiesthatare【
A、Nearly12percent.B、Morethan12percent.C、Lessthan10percent.D、Nearly10percent.A
ProtestsattheuseofanimalsinresearchhavetakenanewandfearfulcharacterinBritainwithattemptedmurderoftwoBritis
AnimalsontheMoveA)Itlookedlikeascenefrom"Jaws"butwithoutthedramaticmusic.Ahugesharkwaslowlyswimmingthro
A、ItisexpectedtolastuntilSaturdayafternoon.B、Ithascausedover300trafficdeaths.C、Itisthestrongestoneinyears.
A、Equalrightsandequalfreedom.B、Equalworthandequalopportunity.C、Equalopportunityandequalpay.D、Equalworthandequa
Theageatwhichkidsfirstfallvictimtobullying(欺侮)couldinfluencehowstronglytheyareaffected,suggestsanewstudy.And
随机试题
下列行为哪些不视为侵犯专利权?()
两带轮的传动比i>1,是()传动
慢性胃炎的饮食护理中哪项应除外
安全生产许可证的有效期为()。
在西方的城市规划理论中,以下对公众参与城市规划的目的的描述不正确的是()。
中外合资经营监理企业是经中国政府批准,在中国境内( )的主要从事工程监理业务的监理企业。
(单选题)战国时期的孟子主张“天命”,宣称“万物皆备于我”。这是()
通话记录:手机
Sinceshewasaccustomedtohavingherownroom,itwasdifficultforherto______aroommate.
Painting,theexecutionofformsandshapesonasurfacebymeansofpigment,hasbeencontinuouslypracticedbyhumansforsome
最新回复
(
0
)