首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Personal income. B、Taxes. C、Real estate. D、Stocks. C本题设题点在对话问答处。根据句(7)可知,婚姻对不动产有好处,可以得到更多的资金收益,故答案为[C]。
A、Personal income. B、Taxes. C、Real estate. D、Stocks. C本题设题点在对话问答处。根据句(7)可知,婚姻对不动产有好处,可以得到更多的资金收益,故答案为[C]。
admin
2017-03-20
73
问题
M: That’s scream’s prenup right. I mean, you should just get a prenup, which means you have to fix out an agreement before marriage.
W: Well, a lot of people really do need to look at the prenup question. The older you are, the more you come to the party with, particularly if you come to the party with either kids from a previous marriage or a business, you gotta protect that, and that means getting a lawyer in your court and a lawyer in his and sitting down at the table.
M: Well, let’s talk about kids. If you have grown kids, how does getting married later in life affect them?
W:(6)You have to look at the question of inheritances. If your new spouse is gonna all of a sudden inherit everything that you have, your kids are all of a sudden not going to unless you take care of that in your wills and with the prenup.
M: OK. Let’s talk about the pros of getting married, financially what are, what’s the good side of that?
W:(7)There are some good things in terms of real estate. If you own a house and your spouse owns a house, when you get married you are allowed to take a 500,000-dollar capital gain rather than a 250,000-dollar capital gain as you could as a single person. You may have to live in that house for a couple of years before you sell it and rent the other one, but that can be a huge amount of money to stock in the bank.
M: It sounds reasonable to have a certain marriage.
W: Yeah, that’s right!(8)Also you are gonna save money on auto insurance premiums, homeowner insurance premiums.(9)So there are some good things and two can definitely live more cheaply than two apart.
M: And again, you know it’s just important to have the money discussion no matter how painful it is, right?
W:(10)Absolutely. And if you can’t do it yourself, sit down with an advisor and do it together, but do it.
M: OK, Jean, thank you so much for the great advice. It should be very helpful for the audience.
W: My pleasure to share my ideas with you!
This is the end of Part Two of the interview. Questions 6 to 10 are based on what you have just heard.
6. In what aspect related to kids should a person consider before marriage?
7. According to the interview, which of the following does marriage contribute to financially?
8. Which of the following insurances does marriage save money on?
9. About marriage and finance, which of the following statements is CORRECT?
10. What does the interviewee advise us to do about the money discussion of marriage?
选项
A、Personal income.
B、Taxes.
C、Real estate.
D、Stocks.
答案
C
解析
本题设题点在对话问答处。根据句(7)可知,婚姻对不动产有好处,可以得到更多的资金收益,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6JzK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
EndtheUniversityasWeKnowIt1.ProblemsconfrontingAmericanuniversitiesA.impracticalgraduate【B1】______【B1】______B.
ChineseCalligraphyCalligraphy,thewritingofcharacters,isoneofthetraditionalfourartsandhasdevelopedovercentu
Notlongago,TedGupopenedabatteredoldsuitcasefromhismothersatticanddiscoveredafamilysecret.Insidewasathick
AsIponderwhomitmightbethatIwouldconsiderarolemodel,IrealizedthattherearealotofpeopleIknowpersonallytha
AsIponderwhomitmightbethatIwouldconsiderarolemodel,IrealizedthattherearealotofpeopleIknowpersonallytha
AsyousatacrosstheThanksgivingtablebaskinginthewarmthoffamilyandthearomaofchestnutstuffing,mostlikelyyoudid
当他们活着一天,总要尽量多工作、多学习,不肯虚度年华,不让时间白白地浪费掉。(2005年真题)
AnumberofyearsagoIsatdownonastonebenchoutsidetheTeatroAvenidainMaputo,Mozambique,whenIworkedasan【M1】_____
A、Theyarerealistic.B、Theyareshallow.C、Theyareenviable.D、Theyarematerialistic.B本题设题点在观点态度处。根据句(1—1)和句(1—2)可知,采访者认为那些想
Someofthemostmemorablescenesinfilmshaverevolvedaroundmoney.ThinkofMichaelDouglasdeclaring"Greedisgood"inWal
随机试题
预订信请你以成都科技大学的名义写信给英国伯明翰奥泊尼旅馆的负责人,为参加计算机通信国际会议的中国代表团预定房间。要求包括下面的内容:A.租五个单间,一个双人间,租期11月5日至11月10日B.代表团乘英国航空公司663班机11
公证法与民商法的关系是什么?
定影速度的表示通常用
充填后嵌塞的原因之一是
在Word文档窗口中,将光标快速定位于文档开始位置的快捷键是()。
有一串数1,4,9,16,25,36……。它们是按一定的规律排列的,那么其中第2000个数与2001个数相差:
下列关于AI(人工智能)的说法错误的是()。
A.牙排列紧密无间隙,切缘、面有显著磨耗B.牙排列不紧密前牙有间隙,上下颌第二乳磨牙的远中面彼此相齐C.牙排列不紧密,前牙有间隙,下颌第二乳磨牙移至上颌第二乳磨牙的牙前方D.牙排列紧密无间隙,上下颌第二乳磨牙的远中面彼此相齐E.牙排列由紧密到牙间隙
[A]FindoutWhatYou’reWorth[B]MaketheRightMoves[C]UsetheRightWords[D]BeConfident[E]KnowWhentoLetGo
Theelephantisthebiggestfour-leggedanimalintheworld.Itisalso,perhaps,thegentlest,butnot【41】.Elephants【42】f
最新回复
(
0
)