首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Weeping. B、Fainting. C、Shrieks of delight. D、Gales of laughter. A根据文中“Her answer was a few tears of happiness.”体现的内容,可知答案是A。
A、Weeping. B、Fainting. C、Shrieks of delight. D、Gales of laughter. A根据文中“Her answer was a few tears of happiness.”体现的内容,可知答案是A。
admin
2009-09-12
83
问题
I was married for almost six years. Jody and I were classmates at high school and were attracted to each other from the time we first met at the age of 12 or 13. We always hung out together and started dating seriously when we were only 15.
Everyone predicted that we’d break up one day. We were determined to prove them wrong and were engaged when we were 19. The evening I proposed was like something from a romantic novel. I chose my moment and asked the magic question: "Jody, darling, will you marry me?" Her answer was a few tears of happiness.
A year later, we had a typical, big wedding ceremony and Jody really did look the perfect bride in her white gown. We had a great time at Lake Taho for our honeymoon and came back and settled down to married life. Jessica, our daughter, was born, according to plan, two years after we were married and that was when our problems began.
We were both delighted to be parents, but somehow we just grew further and further apart from each other. Eventually, after four years, we separated and then, divorced. I still see Jessica regularly. I’m really sad about our divorce, but I guess everyone was right: we were too young when we started going out together and, the truth is, we were never really compatible.
What was Jody’s response when the man proposed to her?
选项
A、Weeping.
B、Fainting.
C、Shrieks of delight.
D、Gales of laughter.
答案
A
解析
根据文中“Her answer was a few tears of happiness.”体现的内容,可知答案是A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6P37777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theyofferstudentsawidevarietyofcourses.B、Theyattractstudentsfromallovertheworld.C、Theyadmitmorestudentstha
Ingeneral,oursocietyisbecomingoneofgiantenterprisesdirectedbyabureaucraticmanagementinwhichmanbecomesasmall,
WhatIfYouCouldLearnEverythingA)Imagineeverystudenthasatirelesspersonaltutor,anartificiallyintelligentandi
A、Long-terminvestment.B、Athree-monthdeposit.C、Anyhigh-interestdeposit.D、Anyhigh-yieldinvestment.B在对话中,女士向男士介绍了几款不同产品的
Today,thepooraren’tjustmorelikelytogetdivorced.They’remorelikelytoavoidmarriageentirely.Earliertoday,myc
A、Keyplayers.B、Goodcoaches.C、Highpay.D、Goodstrategies.C原文中男士说,通常最有钱的球队就是比赛成绩最好的球队,球队应该设定一个工资上限asalarycap),这样才更公平。因此答案为C
A、Aletterofrecommendation.B、Essaywriting.C、Scholarshipapplication.D、Ethnicminorities.C原文中,女士明确表示自己来找男士的目的是想申请奖学金。因此答案为
A、Thesonaskedhismotherandtwosisterseachtocutthetrousersby2inches.B、Themothershortenedthetrousersaftersuppe
Manyofusarefearfulofmakingchangesinourworklives—fearisanaturalhumancondition.Wefeellessthreatenedwhenwest
A、ItrequiredGeorgiatooverwork.B、Itwasrelatedtocheckingpeople’steeth.C、ItmadeGeorgiatiredandunhappy.D、Allthep
随机试题
有关非竞争性抑制作用的论述,正确的是
活动义齿受力时卡环可随基托下沉刺激牙龈组织,所以不宜单独使用的卡环是A.双臂卡环B.三臂卡环C.对半卡环D.邻间钩E.间隙卡环
喉软骨支架中,唯一完整的软骨环是
患者,女性,33岁。有系统性红斑狼疮5年,一直服用药物治疗,最近主诉视力下降,可能是因为服用了
下列对银行金融创新基本原则中“买者自负”的理解,正确的有( )。
在个体心理的发展阶段中,初中阶段正好处在少年期,高中阶段正好处在______期。
下列不属于信息技术范畴的是()。
资敌罪与资助危害国家安全犯罪活动罪的关键区别在于()。
设随机变量X服从[a,a+2]上的均匀分布,对X进行3次独立观测,求最多有一次观测值小于a+1的概率.
Thenewestmemberoftheresearchteam,notwantingtoappear(i)______,refrainedfrom(ii)______anycriticismoftheprincipal
最新回复
(
0
)