首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When Earth formed 4.6 billion years ago, the Sun burned only 70 percent as brightly as it does today. Yet geologic record contai
When Earth formed 4.6 billion years ago, the Sun burned only 70 percent as brightly as it does today. Yet geologic record contai
admin
2020-09-28
56
问题
When Earth formed 4.6 billion years ago, the Sun burned only 70 percent as brightly as it does today. Yet geologic record contains no evidence for widespread glaciation until 2.3 billion years ago. Sagan and Mullen suggested in the 1970s that ammonia, a greenhouse gas, warmed early Earth’s atmosphere, but subsequent research showed that the Sun’s ultraviolet rays rapidly destroy ammonia in an oxygen-free environment, such as that of early Earth. Many scientists now attribute much of the warming of early Earth to oxygen-intolerant microbes—methanogens—that produce the greenhouse gas methane.
The methanogen hypothesis could help to explain the first global ice age: 2.3 billion years ago, Earth’s atmosphere began to fill with oxygen produced by other microbes—cyanobacteria— causing methanogens to decline rapidly.
Which of the following best describes the function of the highlighted sentence?
选项
A、It refutes the possibility of a connection between two events previously thought to be related.
B、It describes how a hypothesis might account for the timing of a phenomenon described earlier in the passage
C、It presents evidence that casts doubt on a statement made in the first sentence of the passage
D、It clarifies a distinction between two related hypotheses
E、It introduces findings that challenge a dominant explanation for a particular phenomenon
答案
B
解析
本题属于功能题,根据句间关系可知这句话用于支持前一句,即甲烷菌假说可以解释地球的冰川现象发生时间,因此选项B正确。a hypothesis对应The methanogen hypothesis,a phenomenon指第二句的widespread glaciation,timing指的是23亿年之前。A项本文唯一可以用作反驳功能的,只有第三句的but部分。C项第一句呈现的是事实,而非观点,无法被质疑。D项这句话仅仅在解释甲烷菌假说本身,没有涉及之前萨根和马伦的假说。E项这句话用来支持而不是质疑甲烷菌假说,而且a dominant explanation在文中没有对应。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6QVO777K
本试题收录于:
GRE VERBAL题库GRE分类
0
GRE VERBAL
GRE
相关试题推荐
Whichofthefollowing,iftrue,bestcompletesthepassagebelow?ThetraditionalviewofHomeristhatofablindbardwho
Howmanyreallysufferasaresultoflabormarketproblems?Thisisoneofthemostcriticalyetcontentioussocialpolicyques
Howmanyreallysufferasaresultoflabormarketproblems?Thisisoneofthemostcriticalyetcontentioussocialpolicyques
Traditionally,thefirstfirmtocommercializeanewtechnologyhasbenefitedfromtheuniqueopportunitytoshapeproductdefin
Themajorityofsuccessfulseniormanagersdonotcloselyfollowtheclassicalrationalmodeloffirstclarifyinggoals,assessi
Monroe,despitehisgenerallypoorappetite,thoroughlyenjoyedthethreemealsheateattheTip-TopRestaurant,but,unfortuna
Thefunctionofgovernmentistosatisfythegenuinewantsofthemasses,andgovernmentcannotsatisfythosewantsunlessitis
Boardmember:Asalongtimememberofthecollege’sboardoftrustees,Ibelievethattheboardhasfunctionedwellinthepast
InuitsoftheBeringSeawereinisolationfromcontactwithEuropeanslongerthanAleutsorInuitsoftheNorthPacificandnor
Aprinternumberedconsecutivelythepagesofabook,beginningwith1onthefirstpage.Innumberingthepages,heprintedat
随机试题
(2009年10月)被誉为“组织理论之父”的是_________。
交感神经节包括
由业主指派的项目经理应负责的工作是()。
甲单位为一家省级行政单位,2018年7月,甲单位成立检查小组对本单位上半年国有资产管理、内部控制等情况进行了检查,重点关注到如下事项:(1)2018年1月,甲单位资产管理部门将本单位一项闲置资产出租,并按照规定程序履行了报批手续,A公司通过甲单位工作人员
下图为某学生进行某实验的基本操作步骤,下列相关表述错误的是()。
读下图,完成下列问题。A地沿岸的洋流为()。
“精卫填海”“夸父逐日”等神话故事出自下列哪部作品?()
环境污染事件屡禁不止,一个重要原因在于法律惩罚力度疲软,没有让污染环境者付出更大成本。比如,四川沱江特大污染事故造成经济损失高达2亿多元,但肇事企业仅被罚款100万元。当前,必须加重罚则,使罚款额与治污成本、污染物排放量、违法行为持续时间、污染造成的损失等
FOB原产地定价
在考生文件夹下,打开文档WORD1.docx,按照要求完成下列操作并以该文件名(WORD1.docx)保存文档。【文档开始】为什么成年男女的声调不一样?大家都知道,女人的声调一般比男人的“尖高”。可是,为什么会这样呢?人的解剖结构告诉我们,男人
最新回复
(
0
)