首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Being a child is much happier than being an adult. B、We should enjoy what each age gives us. C、Being an adult should take more
A、Being a child is much happier than being an adult. B、We should enjoy what each age gives us. C、Being an adult should take more
admin
2019-01-06
60
问题
How often one hears children wishing they were grown-ups, and, old people wishing they were young again? Each age has its pleasures and its pains, and the happiest person is the one who enjoys what each age gives him with out wasting his time in useless regrets.
Childhood is a time when there are few responsibilities to make life difficult. If a child has good parents, he is fed, looked after and loved, whatever he may do. It is impossible that he will ever again in his life be given so much without having to do anything in return. What’ s more, life is always giving new things to the child—things that have lost their in terest for older people because they are too well known. But a child has his pains: he is not so free to do what he wishes to do; he is repeatedly being told not to do something, or being punished for what he has wrongly done.
When a young man starts to earn his own living, he can no longer expect others to pay for his food, his clothes, and his room, but has to work if he wants to live comfortably. If he spends most of his time playing about in the way that he used to as a child, he will go hungry. And if he breaks the laws of society as he used to break the laws of his parents, he may go to prison. If, however, he works hard, keeps out of trouble and has good health, he can have the great happiness of building up for himself his own position in society.
Questions 9 to 11 are based on the passage you have just heard.
9. What should people do to be the happiest person?
10. What is the disadvantage of being a child?
11. Which of the following statement is NOT true according to the passage?
选项
A、Being a child is much happier than being an adult.
B、We should enjoy what each age gives us.
C、Being an adult should take more responsibilities.
D、Being a child is often taken care by others.
答案
A
解析
推断题。文中表明人生的每个阶段有各自的快乐和烦恼,人们应该活在当下。作者并没有认为某个阶段要比另一阶段好。所以,A项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6SH7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Withitsrecession-friendlycoffeeprices,plentifultablesandavailablebathrooms,McDonald’srestaurantsalloverthecountr
Althoughinteriordesignhasexistedsincethebeginningofarchitecture,itsdevelopmentintoa【C1】______fieldisreallyquite
A、Afive-dayweek.B、1,899hours.C、2,100hours.D、1,992hours.C细节题。根据原文,Thecountryshouldcutdownfromits2,100hoursavera
Educationofexceptionalchildrenmeansprovisionofspecialeducationalservicestothosechildrenwhoareeitherhandicappedo
A、Acigarettelighter.B、Aheatingsystem.C、Worncarpet.D、AstatueofQueenVictoria.C细节题。从thecarpetworn,dirtyandfaded可以得
Baby-NamingTrendsA)Overthelastfiftyyears,Americanparentshaveradicallyincreasedthevarietyofnamestheygivetheirc
A、Theyattackmembersoftheirownnests.B、Theyrecruitantsfromotherspeciesintotheirnests.C、Theyformlargecoloniesma
A、Readsomepoemsloud.B、ResearchthelifeofGertrudeStein.C、ComparethepoemsofGertrudeSteintothepoemsofJohnAshber
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaybasedonthepicturebelow.Youshouldstartyouressaywithabrief
Ifwelookateducationinourownsociety,weseetwosharplydifferentfactors.Firstofall,thereistheoverwhelmingmajori
随机试题
Humanbeingsare______animalstheycanuselanguageasatooltocommunicate.
依据我国《企业所得税法》的规定,企业的下列哪项投资可以按一定比例实行税额抵免()。
项目竣工报告是由()编制的项目实施总结。
预制安装水池在水泥砂浆保护层施工完毕后,需进行()情况检查。
背景材料: 某二级公路全长32.66km,施工期气候干燥,气温较低。全路段的土质有粘质粉土、砂土、重粘土,但当地石灰产量很多。路面基层采用了石灰稳定土无机结合料底基层,二灰碎石上基层,面层为沥青混凝土。施工单位采用路拌法施工底基层。为了保证石灰稳定土
契约型基金的资金是通过发行基金份额筹集起来的信托财产,公司型基金的资金是通过发行普通股票筹集起来的,是公司法人的资本。( )
心理健康教育
Tryingnewthingsistheonlywaywecandiscoverhiddentalents.I【C1】________mycareerasaneditorforamagazine.Ididn’tr
democracyimaginationdifferentflexibilityovercomeonlineoffertraditionalmodernreg
A、Hedecidesnottotakechemistry.B、He’sbeentiredofphysics.C、He’salreadyfoundapartner.D、He’stoobusytofindapart
最新回复
(
0
)