首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Why do more middle-aged adults have to take care of their ageing parents? Because people are living______.
Why do more middle-aged adults have to take care of their ageing parents? Because people are living______.
admin
2017-06-20
54
问题
Why do more middle-aged adults have to take care of their ageing parents? Because people are living______.
People are living [16]longer and longer. As a result, more and more middle-aged adults have to take care of their ageing parents. When their parents can no longer care for themselves, these adults may be forced to stay at home to care for them. Taking care of aging parents is [17]quite difficult. For example, an aging parent may become blind. He or she leaves children to perform a lot of everyday work. [18]The roles of parents and children are then changed. Children are forced to care for their parents as if they were parents for children. When children find it difficult to take care of their dependent parents, they often decide to take them to a nursing home. [19]There, proper care and attention can be given. [20]This allows the children to return to their normal everyday life.
选项
答案
care and attention
解析
本题询问养老院能为年迈的父母做些什么。谈到nursing home时,短文说“在那里可以得到适当的照顾和关注”。可得出答案为care and attention。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6XaK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Handbags.B、Flowers.C、Blackflowers.D、Boththeblackandthewhiteflowers.A根据原文(6)处可知,女士想买一些handbags,故选A。
OneexplanationforthedifferentcharacterofEnglishpeopleisthat______.TheEnglishwayofcommentingonsomethingorsom
HowlongdidthespeakerstayinHollywoodlastChristmas?Shestayedtherefor_________.Whywasthespeakerdisappointedwh
Whatwastheproblemwiththedeliveryofthevases?Theyarrived15days_________.Inwhatconditiondidthecustomersaccep
WantedxxxForeignLanguageInstituteisaforeignlanguagestudyinginstitute.NowweareseekingfortwoEnglishteachers.
A、Hewantstogetaticket.B、Hehasfinishedareport.C、Hecannotgotoseethemovie.D、Hehasalreadyseenthemovie.C细节推断题
Therulesforwritinganabstract(摘要)arealmostthesametothoseforwritingthesummaryofaninvestigationreport.Inanabs
You’dthinkPaulineHordwouldhaveservedhertimebynow.Afterall,sherecentlycelebratedher90thbirthday,andbythetim
Hehadmoralobjectionsto(kill)______animalsforfood.
It’ssaidthattheagreement______betweenthetwocompanieslastmonthwillbecomeeffectivefromMay1.
随机试题
对于忧郁期的临终患者,相应的护理措施为
A.痢疾志贺菌B.伤寒沙门菌C.两者均D.两者均不可可以引起菌血症()
抗血清特异性的鉴定方法
男,3l岁。突发剧烈头痛1小时,以下枕部为著,伴喷射状呕吐3次。查体:痛苦面容,全身大汗,脯膜刺激征阳性。最可能的诊断是
A.抗酸药B.胃动力药C.胃黏膜保护药D.抑制胃酸分泌药E.抗幽门螺杆菌药(消化性溃疡的治疗药物)硫糖铝、胶体果胶铋、恩前列素
圆管紊流粗糙区的沿程损失系数λ()。
SCL~90的因子包括()。
请你谈谈对主诉检察官办案制度的看法。
石油峰值论认为,石油产量会达到最高点,之后不可避免地开始下降。石油峰值几乎是确定的事。但仍然存在两个问题:它究竟何时出现?世界是否能够及时研发出替代能源?_________的观察家并不相信石油峰值会在2020年前出现,但一些石油公司承认他们此前夸大了地下的
Whatkindofpeoplewerequestionedintheman’ssurvey?
最新回复
(
0
)