首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
All Eskimos live most of their lives close to salt or fresh water. They may follow game inland for several hundred miles, but th
All Eskimos live most of their lives close to salt or fresh water. They may follow game inland for several hundred miles, but th
admin
2010-02-26
64
问题
All Eskimos live most of their lives close to salt or fresh water. They may follow game inland for several hundred miles, but they always return to the shores of rivers lakes, or seas. Eskimo land has a bare look. Large rocks, pebbles, and sand cover much of the surface. Plants called lichen (地衣) grow right on rock. And where there is enough soil, even grass, flowers, and small bushes manage to live. No trees can grow on Eskimo land, so geographers sometimes call this country the Arctic plains. Some animals, such as rabbits and caribou(北美驯鹿), eat the plants. Others, like the white fox and grey wolf, eat the rabbits and caribou. The Eskimo is a meat-eater, too, and may even eat a wolf when food is scarce.
The Eskimo year has two main parts: a long, cold winter and a short, cool summer. Spring and fall are almost too short to be noticed. Summer is the good time, when food is usually plentiful. But it is also the time when the Eskimos are very busy. Winter is never far away, and the men must bring home extra meat for the women to prepare and store. For seldom can enough animals be killed in winter to feed a family.
The Far North is sometimes called the land of the midnight sun. This is true in the middle of summer, for between April 21st and August 21stthe sun never sets in Northern Greenland. But in midwinter the Far North is a land with no sun shining at all. Around Oct. 21stthe Eskimos of Northern Greenland see the sun setting straight south of them, and they don’t see it again until February 22nd. All places on earth get about the same amount of daylight during a year. As a result, if summer is lighter, winter has to be darker.
Winter nights in the Far North are seldom pitch-blank. As in the rest of the world, the stars and moon provide a little light, The northern lights also help the Eskimo to see. And with the ground covered with snow, even a little light is reflected back to the Eskimo’s eyes.
From the passage, we can infer all except that ______.
选项
A、Eskimos are more likely to eat wolves in summer
B、Eskimo women are responsible for housework
C、animal meat is Eskimos’ main source of food
D、hunting is an important part of Eskimo life
答案
A
解析
推理理解题。题目形式为反选题,即选择不能从文章中推理出来的选项。B 、C 、D 三项均可在文中找到依据,而根据文章第一段的最后一句,我们知道爱斯基摩人只在食物匮乏时才吃狼,那么在夏天食物充足的情况下,不会吃狼的,因此A 项与原文不符,故答案选A 。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6adK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Onlowshelves.B、Onhighshelves.C、Spreadalloverthestore.D、Inredplasticbags.AAccordingtothepassage,wherearech
Whatdoesthepassagemainlydiscuss?Thegrowthofthepopulationcausedthechangeofits______Massivewavesofimmigration
A、Becauseshefeelsveryhotintheroom.B、Becauseshewantstoavoidmeetingpeople.C、Becauseshewantstosmokeacigarette
Thefatherthought___________________(他可以说服女儿改变决定).
A、Aboutwhatevertheyhaveprepared.B、Aboutwhatevertheywanttodo.C、Aboutlearningsomethingnew.D、Aboutgettingonwell.
Exceptionalchildrenaredifferentinsomesignificantwayfromothersofthesameage.Forthesechildrentodeveloptheirfull
A、Theyusuallyacceptresponsibility.B、Theyblamefactorsbeyondtheircontrol.C、Theycomplainabouttheirpersonalproblems.
A、Hewantstodriveontheexpresswayinrushhours.B、Hewantstosetoutearlysoastoavoidtheheavytraffic.C、Healwaysh
A、Thestatepaysthestudentsfortheireducationfees.B、Theyhavetobesupportedbytheirparentstofinisheducation.C、They
随机试题
消费者选择“弹性信贷”时,首付款不得低于车价的_______。
数据对象就是数据元素的集合。()
心理卫生这个词所包含的范畴有
A、醋酸可的松微晶25gB、氯化钠3gC、聚山梨酯801.5gD、羧甲基纤维素钠5gE、硫柳汞0.01g注射用水加至1000ml润湿剂()。
与传统教学方法相比,现代教学提倡()
斯巴达教育要把氏族贵族子弟训练成为()
土地承包经营权的设立时间是()
计算机硬件能直接执行的语言是()。
一台交换机具有12个10/100Mbps电端口和2个1000Mbps光端口,如果所有端口都工作在全双工状态,那么交换机总带宽应为()。
Afterreachingits【21】in1990s,journalismseemstobecastinbleakandgrimprospects.Weareenduringtheworst【22】intheadv
最新回复
(
0
)