首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In some ways they are a marketers’ dream. They have billions of dollars in income — and spend most of it. Although their individ
In some ways they are a marketers’ dream. They have billions of dollars in income — and spend most of it. Although their individ
admin
2013-02-16
63
问题
In some ways they are a marketers’ dream.
They have billions of dollars in income — and spend most of it.
Although their individual purchases are small, they buy regularly, often in response to peer pressure. They are heavily influenced by television advertising. And, as a result of today’s smaller families and the increase in the number of two-income households, they have more to say about family purchase decisions than ever before.
"They" are children, of course, a group whose spending habits are attracting the attention of more and more marketers. One recent study estimates that the thirty million U. S. children 4 to 12 years old receive about $4.7 billion annually from allowances, gifts, and odd jobs. Of that amount, they spend a total of $4.2 billion each year on a variety of goods. But children’s financial muscle does not end there. Researchers estimate that children directly influence more than $40 billion in adult purchases each year. Another study found that children are extremely aware of brands and have considerable input into their parents’ selections of apparel, cereal, snacks, cars, videocassette recorders, televisions, and personal computers. Many children are involved in actual household purchasing, especially food; in a recent Teenage Research study, half the teen girls surveyed reported shopping for groceries at least once a week. Recognizing this indirect purchasing power that children have, a growing number of marketers are approaching the youths directly. The National Dairy Board, for example, now airs milk commercials with youth appeal, and Procter & Gamble has developed a Crest for Kids toothpaste.
How did children acquire such buying power? Researchers point to several factors. As the number of working couples and single-parent households increased, many parents shifted certain household responsibilities onto children’s shoulders. Thrust into adult roles, children have ended up with more influence over the family’s purchases, and they also tend to spend increased amounts of money themselves. In addition, many older, professional couples have fewer children. These parents can afford to lavish more on their children, including extra spending money for such items as Fisher-Price Toys’ $255 children’s camcorder and the My First Sony line of electronics gear for children. The bandwagon effect is yet another factor: when one marketer begins to focus on children, competitors follow suit, encouraging even more children’s purchases. McDonald’s Corp., for example, has aimed advertisements for its hamburgers, meal kits, and parties at children for years; now Hardee’s Food Systems, Inc, and Wendy’s International Inc. are doing the same.
Intelligent marketers realize that children actually represent three markets: current consumers, influential consumers, and future buyers. Because children are steadily developing brand awareness and product preferences that someday will translate into purchasing decisions, even companies not selling youth products per se are beginning to pay attention to children. Marketers are overcoming their traditional reluctance to sell directly to children, realizing that, out there somewhere, tomorrow’s big-ticket customer is playing video games today.
It can be inferred from the passage that marketers believe children who develop "brand awareness" when they are young will______.
选项
A、stay practical when it comes to buying products
B、be tired of the brands when they become adults
C、get used to buying those brands into adulthood
D、become interested in purchasing other products
答案
C
解析
本题为细节推理题。根据文中第二段“Another study found that children are extremely aware of brands and have considerable input into their parents’selections of apparel,cereal,snacks,cars,videocassette recorders,televisions,andpersonal computers.”可知,孩子们极具品牌意识,并会促使父母也选购品牌的东西,因此可以推断他们长大后会延续自己对品牌的追求。C选项符合这一推断。A、B和D选项与原文意思相反。因此C选项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6bmO777K
0
考博英语
相关试题推荐
TheIntergovernmentalPanelonClimateChangeconcludedthatglobalwarmingisnogame.Theyprovideevidencethatheat-trapping
Itishardtopredicthowscienceisgoingtoturnout,andifitisreallygoodscienceitisimpossibletopredict.Ifthethi
Increasingnumbersofpeoplehavemigratedfromthecountrysideandmovedintotownsandcitesover【B1】______.Mostareintile
FreeAdviceIsJustAroundtheCornerWhenDanielFranklin,apoliticalscienceprofessorfromAtlanta,neededcareeradvanc
ItisincongruousthatthenumberofBritishinstitutionsofferingMBAcoursesshouldhavegrownby254percentduringaperiod
Initsbroadestsense,attributiontheoryisconcernedwithhowordinarypeoplemakesenseoftheworldandit______morecontrol
Thestudyofphilosophiesshouldmakeourownideasflexible.Weareallofusapttotakecertaingeneralideasforgranted,an
Auctionsarepublicsalesofgoods,conductedbyanofficiallyapprovedauctioneer.Heasksthecrowdassembledintheauctionr
Theneedforsolarelectricityisclear.Itissafe,ecologicallysound,efficient,continuouslyavailable,andishasnomoving
Oneofthemanytheoriesaboutalcoholismisthelearningandreinforcementtheory,whichexplainsalcoholismbyconsideringalc
随机试题
核象右移是指占白细胞分类总数3%以上为中性粒细胞,其核分叶为
急性胰腺炎的首发症状是
女,28岁,龋洞中等深度,探不敏感,不松动,叩痛(-),牙髓活力测试同对照牙。该患者宜采用的修复方式为
与足太阴相表里的经脉是
A、健脾益气,升阳除湿B、温肾培元,固涩止带C、益肾滋阴,清热止带D、清利湿热止带E、清热解毒止带患者带下量多,色黄,质粘腻,有臭气,胸闷口腻,舌苔黄腻,脉濡数。其治法是
玛雅人是中美洲的土著居民,曾经拥有高度发达的文明。大约从公元300年起,玛雅文明进入了被称为古典期的鼎盛时期。公元800年,古典期玛雅文明达到了它的顶峰,随后却发生了不可思议的崩溃。在此后的100多年里,玛雅人先后放弃了他们的繁华城市,神庙和广场成了野
甲在逛电子市场时,乙偷偷问其要不要市场上禁止销售的针孔摄像机,经询问功效后甲欣然购买一套,甲、乙之间的行为效力()。
经济全球化是一柄“双刃剑”。据统计,占全球人口20%的发达国家拥有全球生产总值的86%和出口额的82%,而占全球人口75%的发展中国家分别仅占14%和18%。世界上20个最富有国家国民的平均收入是20个最贫穷国家的37倍。两者之间的差距比40年前增加了一倍
Behaviorsthatwedonotunderstandoftenbecomenearlyinvisible-evenwhen,inretrospect,weseehowtrulystrangetheyare.
Theboydenied(tohaveseen)(anyone)inthebuildingwhen(beingquestioned)bytheteacher(shortlyafter)theincident.
最新回复
(
0
)