首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Many people believe the glare from snow causes snow blindness. Yet, with dark glasses or not, they find themselves suffering fro
Many people believe the glare from snow causes snow blindness. Yet, with dark glasses or not, they find themselves suffering fro
admin
2018-04-13
75
问题
Many people believe the glare from snow causes snow blindness. Yet, with dark glasses or not, they find themselves suffering from headaches and watering eyes, and even snow blindness, when exposed to several hours of "snow light" .
The United States Army has now determined that the glare from snow does not cause snow blindness in troops in a snow-covered country. Rather, a man’ s eyes frequently find nothing to focus on in a broad expanse of a snow-covered area. So his gaze continually shifts and jumps back and forth over the entire landscape in search of something to look at. Finding nothing, hour after hour, the eyes never stop searching and the eyeballs become sore and the eye muscle aches. Nature balances this annoyance by producing more and more liquid which covers the eyeballs. The liquid covers the eyeballs in increasing quantity until vision blurs. And the result is total, even though temporary, snow blindness.
Experiments led the Army to a simple method of overcoming this problem. Scouts (侦察兵) ahead of a main body of troops are trained to shake snow from evergreen bushes, creating a dotted line as they cross completely snow-covered landscape. Even the scouts themselves throw lightweight, dark-colored objects ahead on which they can focus too. The men following can then see something. Their gaze is arrested. Their eyes focus on a bush and having found something to see, stop searching through the snow-blanketed landscape. By focusing their attention on one object at a time, the man can cross the snow without becoming hopelessly snow blind or lost. In this way the problem of crossing a solid white area is overcome.
When the eyes are sore, tears are produced to______.
选项
A、clear the vision
B、remedy snow blindness
C、ease this annoyance
D、loosen the muscles
答案
C
解析
事实细节题。根据第二段倒数第三句“Nature balances this annoyance by producing more and more liquid which covers the eyeballs.”可知,在这种情况下,由于人身体的自然反应,眼睛会分泌液体(眼泪)来缓解这种不舒服。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6cWC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
MostAmericansdon’tliketogetadvicefrommembersoftheirfamily.Whentheyneedadvice,theydon’tusually【C1】______peoplet
MostAmericansdon’tliketogetadvicefrommembersoftheirfamily.Whentheyneedadvice,theydon’tusually【C1】______peoplet
Youought()themattertothemanagerthedaybeforeyesterday.
Nowputonsunscreen(防晒霜)Somesunscreenspreventsunburnbutnotothertypesofskindamage.Makesureyoursoffersabroadrang
Asksomeonewhattheyhavedonetohelptheenvironmentrecentlyandtheywillalmostcertainlymentionrecycling.Recyclingin
Friendsplayanimportantpartinourlives,andalthoughwemaytakethefriendshipfor【R6】______,weoftendon’tclearlyunder
Friendsplayanimportantpartinourlives,andalthoughwemaytakethefriendshipfor【R6】______,weoftendon’tclearlyunder
Jean-FrancoisMillet(October4,1814-January20,1875)wasaFrenchpainterwhowasfamousforhisscenesoffarmers.After
A、Indifferent.B、Doubtful.C、Pleased.D、Surprised.A
随机试题
患者男,58岁。头痛,呕吐2个月余。行颅脑MRI示:右额叶占位。后行开颅探查+肿瘤切除术,病检示“胶质母细胞瘤”。患者可能出现直接损害生命中枢(呼吸、心跳)的脑疝为
痉证实证的治法有
铸造金属舌面板最适合于下列各项,除了
闭经病人用孕激素治疗出现撤药性阴道流血,表示
A.相须B.相杀C.相使D.相反E.相恶生姜配半夏属于()。
在不违反民事诉讼对级别管辖和专属管辖规定的情况下,合同双方当事人可在书面合同中协议选择的人民法院不包括()。
相同要素说
“一个国家、一个民族或一个地区的经济强弱是动态的、可以浮动的,但是民族的文化却是自己国家永远的一张王牌,尤其是拥有五千年历史的中国。”这段话的合理内涵有()。①中华文化源远流长②文化有顽强的生命力③传统文化不因时而变④文化与经济相互
法与经济基础的关系是()。
ThenativepeopleofNorthandSouthAmericaweregiventhename"Indians"bythe【B1】______ChristopherColumbus.Hethoughthe
最新回复
(
0
)