首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Most of them like it. B、Most of them hate it. C、Most of them doubt its necessity. D、Most of them doubt its feasibility. A由于安装摄
A、Most of them like it. B、Most of them hate it. C、Most of them doubt its necessity. D、Most of them doubt its feasibility. A由于安装摄
admin
2010-10-28
44
问题
The Rockford police chief and some city officials want to install video cameras in (30) all 100 police cars. (29) They think this will reduce the number of lawsuits filed against the city. In the last five years, Rockford has paid out more than five million dollars to settle about 40 lawsuits.
The chief said that if cameras had been in those cars, they wouldn’t have had to pay one dime. According to him, drunks or drug users who try to fight the cops or shoot them always claim that the police started beating them first or started shooting at them first.
(30) The cost of installing cameras will be about $500 per vehicle. The city council will vote on the proposal next Monday. (31) Ten of the 13 council members, when asked about the proposal, said that they liked the idea. If the cameras are approved, they can be installed in all the cars within six weeks.
The police officers enthusiastically support camera use. One officer said that too many people think the police are liars; cameras would show citizens that police tell the truth.
Citizens’ reaction to the idea of police car cameras is mixed. One person said that the police should have started doing this years ago when video cameras were invented. But an elderly man said that cameras were an invasion of privacy. He said these police are trying to stick their noses into everything. He was going to attend the council meeting to condemn the proposal. He hoped that other citizens would join him.
选项
A、Most of them like it.
B、Most of them hate it.
C、Most of them doubt its necessity.
D、Most of them doubt its feasibility.
答案
A
解析
由于安装摄像机需要花费政府的钱,因此该计划需得到市议会的赞同,文章中提到13名市议会议员中有10名对这项提议表示赞同,因此可以看出大多数市议会议员都赞同这项计划。故A 为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6cz7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Manypeopleseemtothinkthatsciencefictionistypifiedbythecoversofsomeoftheoldpulpmagazines.Thisisunfortunate
A、Twomillion.B、Threemillion.C、Fivemillion.D、Sixmillion.B
PassageOneIcameacrossanoldcountryguidetheotherday.Itlistedallthetradesmenineachvillageinmypartofthe
Everyonehasheardtilephrase"apictureisworthathousandwords".Videoconferencingprovidesthatpicture,bringingdecision
DiegoChiapello,legallyblindsincebirth,isn’toneofItaly’sfamous."mama’sboys"wholivewiththeirparentsintoadulthoo
A、HesetupthefirstuniversityinAmerica.B、HewasoneoftheearliestsettlersinAmerica.C、Hecanbestrepresentthespiri
Housingisrecognizedasa"sociallydeterminantvariable".InFrance,housingisthemainitemofexpenditureinthefamilybud
Theimportanceofandfocusontheinterviewintheworkoftheprintandbroadcastjournalistisreflectedinseveralbookstha
Healwaysaccusedhimself,sincehebelieved____________(他让妻子和孩子吃了很多苦头).
Onethingthetourbooksdon’ttellyouaboutLondonisthat2.000ofitsresidentsarefoxes.Asnativeastheroyalfamily,th
随机试题
Itisbelievedthattheauthoritiesarethinkingof________newtaxestoraiseextrarevenue.
注意力缺陷多动症表现均为多动、冲动。()
蒽醌类化合物能溶于碳酸氢钠水溶液的原因之一是()。
施工单位的计划系统中,下列哪类计划是编制各种资源需要量计划和施工准备工作计划的依据?
在对行政行为的司法审查中,人民法院认为省级人民政府制定发布的规章与国务院部委制定发布的规章不一致时,可报请解释、裁决的机关是()。
张某预计甲种股票的价格在以后的几个月里将会由目前的80元上涨至110元,于是打算大量买进,待价格上涨后再高价卖出,张某当时手中共有现金8万元,为买进更多的股票以获取更大的利润,他向经纪人提出融资要求,经纪人审查后同意融资,双方商定利息按垫付款项的10%计算
Word提供了对表格中的数据进行计算的函数,可直接对各行、列数据进行计算。()
为了显示一个窗体,所使用的方法为【】;为了隐藏一个窗体,所使用的方法为【】。
Whatdoesthemanmean?
Althoughinteriordesignhasexistedsincethebeginningofarchitecture,itsdevelopmentintoaspecializedfieldisreallyqui
最新回复
(
0
)