首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because they don’t have any experience. B、Because they can’t cope with emergencies. C、Because their brains are not fully devel
A、Because they don’t have any experience. B、Because they can’t cope with emergencies. C、Because their brains are not fully devel
admin
2013-10-22
61
问题
Car crashes are the top killer of American teenagers. Most of the crashes result from distracted driving—not paying attention to the road. Ryan Didone was a 15-year-old passenger in a car that hit a tree. He was one of the nation’s more than 30 000 victims of traffic crashes in 2009. Nearly 4 000 deaths, about 12%, involved drivers aged 15 to 20. His father told the story, "It was an inexperienced, immature driver who felt that he was invincible, driving at night with some kids. He was distracted. He was going too fast, and it ended up causing one death and some serious trauma and tragedy for the rest of the community. " The No. 1 cause of distracted-driving accidents is the mobile phone. Talking on the phone or reaching for it is like drinking four beers and driving.(34)Teens are especially at risk from distracted driving—and not just because they lack experience on the roads, but because teens don’t really have fully developed brains until they’re 25 years old. If those two things were put together, a much, much higher risk would be got. Government and private groups are using public service announcements and events to bring more attention to this problem. For example, the insurance industry recently held a safety event near Washington for teen drivers.(35)New legislation in Congress proposes to require all states to have what is called a graduated driver licensing system. Graduated means teenagers start with restrictions like night driving and numbers of passengers. They could not get a full driver’s license until age 18.
33. Which of the following can be inferred from the passage?
34. Why are teens especially at risk from distracted driving according to the passage?
35. What do we learn about graduated driver licensing system?
选项
A、Because they don’t have any experience.
B、Because they can’t cope with emergencies.
C、Because their brains are not fully developed.
D、Because they often use mobile phones when driving.
答案
C
解析
事实细节题。文章提到青少年分心驾驶的危险更大,这不仅仅是因为他们缺少经验,还因为他们的心智没有完全发育成熟。由此可知,造成青少年分心驾驶的危险更大的原因是他们的心智还没有完全发育成熟。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6dc7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
WhatisitaboutAmericansandfood?Welovetoeat,butwefeel【S1】______aboutitafterward.Wesaywewantonlythebest,but
InbothChinaandDenmarkchildrenare【S1】______andtheyreceiveagreatdealofattention.However,thewaychildrenareraiseda
"Family"isofcourseanelasticword.ButwhenBritishpeoplesaythattheirsocietyisbasedonfamilylife,theyarethinking
Wethinkitnecessary______.(让人们充分认识违反交通规则的危害)
A、Thebank.B、Thecarpark.C、Thelake.D、Theoffice.CM:Excuseme,couldyoutellmehowIfindBauhausPlaza?W:BauhausPlaz
A、Aphotographer.B、Aburglar.C、Areporter.D、Aprofessor.B[听力原文]WhatwasPenury’sprofession?信息明示题。文章最后指出,hewasthemosta
Geographyisthestudyoftherelationshipbetweenpeopleandtheland.Geographers(地理学家)compareandcontrast(67)placesonthee
Three-year-oldJackhasbeenuphalfthenight,screamingwithpain.Now,heisinthedoctor’ssurgery,wherehisGPreportsth
A、TakecareofBen.B、Bebackinanhour.C、Haveameeting.D、Gototheoffice.A男士说有一个紧急会议要开,通过请求句式(Canyou…)问女士能否帮忙照看本一个小时左右(w
随机试题
高位消防水箱的出水管应低于最低有效水位,并应设置防止消防管网中的水进入高位消防水箱的止回阀。()
新分泌釉质基质所含矿物质仅占矿化物总量的
治疗小儿口疮脾胃积热证,应首选()
根据支付结算法律制度的规定,下列票据欺诈行为中,属于伪造票据的是()。
阅读材料.回答问题。材料一英国的优越地位在十八世纪归功于优越的政治制度.在十九世纪初期则几乎完全归功于机械技术。在1740年,“效法英国”一词已经成为人们的口头禅,而到1830午,英国已成为“工业欧洲的老师”。——C.W.克劳利《新编剑桥世界近代史
在执行逮捕、拘留时,遇有(),不用《搜查证》也可以进行搜查。
若在x=0处连续,则a=________.
在关系数据库中,表是三级模式结构中的()。
以下选项中合法的标识符是
CellPhoneLetsYourSecretsOutYourcellphoneholdssecretsaboutyou.Besidesthenamesandnumbersthatyou’veprogram
最新回复
(
0
)