首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
More people than ever are drinking coffee these days—but in smaller quantities than they used to. Some manufacturers of coffee m
More people than ever are drinking coffee these days—but in smaller quantities than they used to. Some manufacturers of coffee m
admin
2010-02-20
61
问题
More people than ever are drinking coffee these days—but in smaller quantities than they used to. Some manufacturers of coffee makers are trying to take advantage of this trend by developing diminutive machines that brew(泡)smaller amounts of coffee.
Two US appliance companies—Black & Decker, based in Towson, Maryland, and Toastmaster Inc. of Columbia, Missouri—have recently introduced "drip" coffee makers that brew one or two cup servings of coffee. Both of the products brew the coffee directly into a cup or mug, eliminating the need for a separate carafe(玻璃大瓶). Since many people make a pot of coffee in the morning but drink only a single cup, the new coffee makers should reduce the wasted coffee. Black & Decker’s CupataTime costs $27, while Toastmaster’s Coffee Break Retails for $20.
Black & Decker also makes a coffee maker that drips coffee directly into a carryaround thermal(热的) carafe. The carafe, a glass vacuum bottle, is supposed to keep the coffee fresh for hours. The product, called the Thermal Carafe Coffeemaker, comes with a builtin lid that opens during the brewing process and close when it is completed. There are several models, including one that firs under the counter, ranging from $60 to $110 in price.
Which of the following statements can be inferred from the pas sage?
选项
A、People used to make a pot of coffee in the morning and drink it up.
B、The new coffee makers usually cost less than before.
C、People used to drink coffee in larger quantities.
D、It is essential to attach a separate carafe, while "drip" coffee makers are applied.
答案
C
解析
细节理解题。见文章第一段第一句“More people than ever are drinking coffee these days—but in smaller quantities than they used to.”根据本句提供的信息,可知以前人们一次喝咖啡比现在多。文章第二段的第二句、第三句可以分别判定选项A)、D)错误;而选项B)的在文章则没有涉及,故而正确答案是C)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6gt7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
TheU.S.birthratebegantodeclineinthemiddle1950’s,resultinginasmallercollege-agepopulationstartinginthemiddle1
A、Peopleenjoyshoppinginthem.B、Peoplespendlittletimeinthem.C、Peoplearemorelikelytobuysomethinginthemiftimei
FriedrichDobl,aYugoslavworkinginGermany,was【S1】______upwithtrafficjams.Atlongweekendsandholidaytimeswhenhew
A、Peoplearemorecareful.B、Peoplearemoreselfish.C、Peopledowhattheypreach.D、Peopledonotfollowmoralprinciples.BWh
A、Theroleofinlandwaterwaysinthenation’sgrowth.B、ThedevelopmentofNewYorkCityasaseaport.C、Thegrowthoftherail
A、Heshoulddotheexperimentlater.B、Hemustbeextremelycareful.C、Sheiswillingtodotheexperimentforhim.D、She’ssure
A、Askaboutthemile-age.B、Avoidbuyinganoldear.C、Getamechanicalinspection.D、Checktheservicerecords.C[听力原文]Whatdo
A、MechanicalandElectricalEngineering.B、EconomicsandFinance.C、HistoryandEnglish.D、ManagementandMarketing.C文中提到“libe
A、Youreyesight.B、Yourdrivingability.C、Themechanicalconditionofyourcar.D、Yourknowledgeoftrafficregulations.D
随机试题
InApril,BritishresearchersatUniversityCollegeLondonfoundthat,ratherthantherecommendedfive,sevendailyportionsof
成熟度等级与能力等级之间存在的关系是()
咳嗽声音重浊,吐痰质清色白,鼻塞不通,多为
化学结构如下的药物为
施工方应视施工项目的特点和施工进度控制的需要编制()。
背景某工程施工进度计划网络图如下所示,假定各项工作均匀速施工。由于工作B、工作C、工作H为采用特殊工艺的施工过程,涉及某专利技术的采用,故这三项工作只能由某一特定的施工队来完成。问题由于种种原因,使得工程前期进展拖延,第10月初对工程实际进展情况
假定其他因素不变,下列各种债券的价格波动性最小的是( )。
简述有意义接受学习的实质及条件。
下列有关地理常识的表述中,不正确的是()。
MemoDate:March30,2005To:JohnSmithFrom:MaryWatersSubject:NewPensionPlanPleasecontacttheHRDepartmentfor
最新回复
(
0
)