首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A) This week some top scientists, including Nobel Prize winners, gave their vision of how the world will look like in 2056, from
A) This week some top scientists, including Nobel Prize winners, gave their vision of how the world will look like in 2056, from
admin
2022-10-13
12
问题
A) This week some top scientists, including Nobel Prize winners, gave their vision of how the world will look like in 2056, from gas-powered cars to extraordinary health advances. John Ingham reports on what the world’s finest minds believe our futures will be. For those of us lucky enough to live that long, 2056 will be a world of almost perpetual youth, where obesity is a remote memory and robots become our companions. We will be rubbing shoulders with aliens and colonising outer space. Better still, our descendants might at last live in a world at peace with itself. The prediction is that we will have found a source of inexhaustible, safe, green energy, and that science will have killed off religion. If they are right we will have removed two of the main causes of war—our dependence on oil and religious prejudice.
B) Will we really, as today’s scientists claim, be able to live for ever or at least cheat the ageing process so that the average person lives to 150? Of course, all these predictions come with a scientific health warning. Harvard professor Steven Pinker says: "This is an invitation to look foolish, as with the predictions of domed cities and nuclear-powered vacuum cleaners that were made 50 years ago. " Anthony Atala, director of the Wake Forest Institute in North Carolina, believes failing organs will be repaired by injecting cells into the body. They will naturally go straight to the injury and help heal it. A system of injections without needles could also slow the ageing process by using the same process to "tune" cells.
C) Bruce Lahn, professor of human genetics at the University of Chicago, anticipates the ability to produce "unlimited supplies" of transplantable human organs without the need for human donors. These organs would be grown in animals such as pigs. When a patient needed a new organ, such as kidney, the surgeon would contact a commercial organ producer, give him the patient’s immunological profile and would then be sent a kidney with the correct tissue type. These organs would be entirely composed of human cells, grown by introducing them into animal hosts, and allowing them to develop into an organ in place of the animal’s own. But Prof. Lahn believes that farmed brains would be "off limits". He says: "Very few people would want to have their brains replaced by someone else’s and we probably don’t want to put a human brain in an animal body. "
D) Richard Miller, a professor at the University of Michigan, thinks scientists could develop "authentic anti-ageing drugs" by working out how cells in larger animals such as whales and humans resist many forms of injuries. He says: "It is now routine, in laboratory mammals, to extend lifespan by about 40%. Turning on the same protective systems in people should, by 2056, create the first class of 100-year-olds who are as vigorous and productive as today’s people in their 60s. "
E) Colin Pillinger, professor of planetary sciences at the Open University, says: "I fancy that at least we will be able to show that life did start to evolve on Mars as well as Earth. " Within 50 years he hopes scientists will prove that alien life came here in Martian meteorites (陨石). Chris McKay, a planetary scientist at NASA’s Ames Research Center, believes that in 50 years we may find evidence of alien life in the ancient permanent frost of Mars or on other planets. He adds: "There is even a chance we will find alien life forms here on Earth. It might be as different as English is to Chinese. "
F) Princeton professor Freeman Dyson thinks it "likely" that life from outer space will be discovered before 2056 because the tools for finding it, such as optical and radio detection and data processing, are improving. He says: "As soon as the first evidence is found, we will know what to look for and additional discoveries are likely to follow quickly. Such discoveries are likely to have revolutionary consequences for biology, astronomy and philosophy. They may also change the way we look at ourselves and our place in the universe. "
G) Richard Gott, professor of astrophysics at Princeton, hopes man will set up a self-sufficient colony on Mars, which would be a "life insurance policy" against whatever catastrophes, natural or otherwise, might occur on Earth. "The real space race is whether we will colonise off Earth on to other worlds before money for the space programme runs out. "
H) Ellen Heber-Katz, a professor at the Wistar Institute in Philadelphia, foresees cures for injuries causing paralysis such as the one that afflicted Superman star Christoper Reeve. She says: " I believe that the day is not far off when we will be able to prescribe drugs that cause severed (断裂的) spinal cords to heal, hearts to regenerate and lost limbs to regrow. People will come to expect that injured or diseased organs are meant to be repaired from within, in much the same way that we fix an appliance or automobile: by replacing the damaged part with a manufacturer-certified new part. " She predicts that within 5 to 10 years fingers and toes will be regrown and limbs will start to be regrown a few years later. Repairs to the nervous system will start with optic nerves and, in time, the spinal cord. "Within 50 years whole body replacement will be routine, " Prof. Heber-Katz adds.
I) Sydney Brenner, senior distinguished fellow of the Crick-Jacobs Center in California, won the 2002 Nobel Prize for Medicine and says that if there is a global disaster some humans will survive and evolution will favour small people with bodies large enough to support the required amount of brain power. " Obesity, " he says, " will have been solved. "
J) Rodney Brooks, professor of robotics at MIT, says the problems of developing artificial intelligence for robots will be at least partly overcome. As a result, "the possibilities for robots working with people will open up immensely. "
K) Bill Joy, green technology expert in California, says: "The most significant breakthrough would be to have an inexhaustible source of safe, green energy that is substantially cheaper than any existing energy source. " Ideally, such a source would be safe in that it could not be made into weapons and would not make hazardous or toxic waste or carbon dioxide, the main greenhouse gas blamed for global warming.
L) Geoffrey Miller, evolutionary psychologist at the University of New Mexico, says: "The US will follow the UK in realizing that religion is not a prerequisite (前提) for ordinary human decency. " "Thus, science will kill religion—not by reason challenging faith but by offering a more practical, universal and rewarding moral framework for human interaction. " He also predicts that " absurdly wasteful" displays of wealth will become unfashionable while the importance of close-knit communities and families will become clearer. These three changes, he says, will help make us all "brighter, wiser, happier and kinder".
Robots will work with humans as a result of the development of artificial intelligence.
选项
答案
J
解析
由题干中的robots和artificial intelligence定位到J段。细节归纳题。J段主要讲述未来机器人的发展。题干是对本段的概括,题干中的work with humans对应原文中的working with people,故选J。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6mR7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Watermightbecomecleanandpure.B、Peoplewillliveinabetterenvironment.C、Therewillbenopolicetoprotectpeople.D、
A、Suethegovernment.B、Suetheindividual.C、Closedownthecompany.D、Sentencetheindividualtodeath.B短文谈到,任何人不付钱就使用某种专利,该专
A、TheygotsuccesswiththetrackParkLife.B、TheyweredefeatedbyOasis.C、Theyweretheroughworkingclassrockers.D、They
A、Theyaregratefulstudents.B、Theyare"brains".C、Theyarehard-workingstudents.D、Theyarefunpeople.A女士说组织者都是些感恩的学生,并不是“
A、Hestolesomecash.B、Hemadehimselfathome.C、Hesleptfor2days.D、Heheldapartyforhimself.B短文提到,商场里有食物、饮料、床上用品和野营用具
A、Thecomprehensiveschooltendstoneglectsomestudents.B、Morechildrenwouldliketogotoagrammarschool.C、Childrenmay
A、Heistoooldtoknowhowtorespecttheothers.B、Heistreatedunjustlybyallcustomers.C、Hedoesn’tknowhowtorespectt
A、Theymayattendfewermeetings.B、Theycanhelpchoosetheproductsthatwillbesold.C、Theycanpaylowermembershipfee.D、
A、Membershipinafoodco-op.B、Thebenefitsofhealthfood.C、Shoppinginthesupermarket.D、Thecurrentcostoffood.A对话开门见山地
A、Itisrelativelycheapforsomuchpreciousmetal.B、Itisdifficulttojudgethevalueofsuchanobject.C、Itisreasonable
随机试题
避税地对策税制最早出现在
触觉语颤增强见于
患者,女,30岁,初孕妇。妊娠32周,散步时突然出现大量阴道流液,由车送至急诊,因胎膜早破收入院。诊断胎膜早破的检查方法是
属于药学工作人员对社会的职业道德规范的是
地下水渐变渗流的浸润线,沿程变化为()。
甲公司是一家国内中小板上市的制造企业,基于公司持续发展需要,公司决定优化资本结构,并据以调整相关股利分配政策。有关资料如下:资料一:公司已有的资本结构,债务资金账面价值为600万元,全部为银行借款本金,年利率为8%,假设不存在手续费等其他筹资费用;权益资
资产负债表是一种()报表。
从下列两题中任选一题作答,如果两题都答,只按第I道的成绩计入总分。学生小王总是在快要考试时才会花很多时间看书,平时几乎从不花时间来复习老师的课堂教学内容。在复习时,小王常常是课本上有什么内容就看什么内容,什么内容在前就先看什么内容,什么内容在后就后看什
LordOxfordpossessedmostoftheneededgiftsofagreatstatesmanexceptruthlessnesstowardsothersandinsensitivenessfor
FlagDay,June14,isthebirthdayofAmericanflag.Onthisdatein1777,theContinentalCongress【C1】______aresolutionstatin
最新回复
(
0
)