首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A boy aged eight who suffered brain damage at birth has spoken his first words after making friends with a dolphin. Well-wishers
A boy aged eight who suffered brain damage at birth has spoken his first words after making friends with a dolphin. Well-wishers
admin
2009-10-19
62
问题
A boy aged eight who suffered brain damage at birth has spoken his first words after making friends with a dolphin. Well-wishers raised more than $10,000 to send Nikki Brice to Miami for treatment at a therapy center where handicapped youngsters are encouraged to swim with dolphins.
After eight years of silence, Nikki’s mother, Tabitha was astonished to hear him say "in" as she helped him out of the pool where he had been swimming with four dolphins, including their most famous, Flipper. Since that first breakthrough, eight days ago, he has learnt to say "please" and "duck".
Family, friends and celebrities including the Spice Girls, the musician Ben Elton and film-actress Deborah Kerr helped to raise the money for him to spend nearly three weeks at the Human Dolphin Therapy Center at Miami’s Sea-quarium. The center uses 40-minute sessions with trained dolphins alongside intensive conventional therapies. The conventional therapies included the usual one-to-one speech therapy sessions.
Although Nikki had been nervous, his mother said that he soon enjoyed playing with the dolphins. Mrs. Brice, 30, said: "On the third day he was swimming in the dolphin enclosure. We hadn’t been there for long when Nikki was told to get out of the water, at the end of the session, and he stood very quietly at the edge of the tank."
"Nikki must have thought he wasn’t going to be allowed to go swimming with the dolphins again because he suddenly pointed at the water and said ’in’. He was telling us he wanted to get back in to the water. We just stood there in shock because it was so unexpected. Once we got over it we quickly told him he could go in again and he soon cheered up. For years, I have hoped to hear Nikki speak."
The person in charge of Nikki’s treatment is David Nathanson, who pioneered dolphin therapy 20 years ago. The center claims to have helped more than 1,000 children to overcome problems, from brain damage to learning difficulties. However, the reasons behind is still unknown.
What are the treatments used at the center?
选项
A、Swimming sessions with dolphins.
B、Conventional therapies.
C、Both A and B.
D、Not mentioned.
答案
C
解析
细节题,这个题目所涉及的信息可以在第三段倒数第二句话找到,文章提到了两种治疗的方式,正是C项所概括的,所以选择C
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6ot7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Electronictrash,knownase-waste,ispilingupfasterthaneverinAmericanhomesandbusinesses.Peopledonotknowwhattod
ShoppingandtheInternet,MakingItClickA)TerryLundgrenandKevinRyanknowandlikeeachother.Butwhenitcomestot
Whenthejobmarketworsens,manystudentsfiguretheycan’tindulgeinanEnglishorahistorymajor.Theyhavetostudysometh
Televisionisanattractiveadvertisingmediuminthat______.Internetadvertiserswillhavetoadjusttheirmethodstoreach
RobertEllisSmithbelievesidentitytheftisdifficulttodetectandonecanhardlydoanythingtopreventit.Usingaspecial
RobertEllisSmithbelievesidentitytheftisdifficulttodetectandonecanhardlydoanythingtopreventit.Inmanycases,
WhatdoweknowaboutIcebergWaterfromthepassage?Bysaying"Mydogcouldtellthedifferencebetweenbottledandtapwater
Hancock’sstudyfocuseson______.AccordingtoHancock,thetelephoneisapreferablemediumforpromotingsalesbecause_____
ForAmericans,timeismoney.Theysay,"youonlygetsomuchtimeinthislife;you’dbetteruseitwisely."The【B1】______wil
A、Shewasn’treallystudying.B、Shehadn’tfinishedwritingherarticles.C、Shehadfurnishedherhouse.D、Shecouldwritebeaut
随机试题
患者,女,29岁,便血伴肛痛五月余,病起于产后,因大便干结所致,每次便后肛门疼痛,持续数小时方缓,大便带血,量少色红,大便干结,状如羊屎,伴面色潮红,形体消瘦,舌红,苔少,脉细数,截石位12点,肛管裂创溃疡面约0.2cm×0.8cm,伴见赘皮外痔。其诊断是
为成人进行心肺复苏,按压部位
患者,男,58岁。因肝癌晚期入院。患者出现烦躁不安、躁动。为保证患者安全,最重要的护理措施是
张某委托A房地产经纪公司(以下简称A公司)的房地产经纪人刘某代理自己出租一商铺,并答应事成后给刘某“好处费”。刘某以自己的名义,并使用自拟的合同与张某订立了房地产居间合同。随后,刘某在A公司的潜在客源中找到王某,王某与A公司签订了房地产居间合同。刘某亲自办
建筑给水系统设有水箱时,水泵的扬程设置应()。
营销观念
MillionsofAmericanslieawakeatnightcountingsheep,orhaveastiffdrinkorpopanallergypill,hopingitwillmakethem
17世纪早期,英国科学家______建立了血液循环学说,对人体的工作原理有了正确的基本了解,是现代______的起点。
智力测验的初衷及价值——1992年英译汉及详解Intelligenceatbestisanassumptiveconstruct—themeaningofthewordhasneverbeenclear.【F1】There
OpportunityOpportunitiesdon’tcomeoften./Theycomeeveryonceinawhile.Veryoften,theycomequietlyandgobywith
最新回复
(
0
)