首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Gallery News New Picture The Gallery now has a fine still life by the Dutch 18th century painter Jan van Os. This large
Gallery News New Picture The Gallery now has a fine still life by the Dutch 18th century painter Jan van Os. This large
admin
2009-10-15
76
问题
Gallery News
New Picture
The Gallery now has a fine still life by the Dutch 18th century painter Jan van Os. This large picture (89.1 cm×71 cm) of flowers and fruit is painted in light bright colors on wood. It is one of the first pictures of this type in the Gallery. The picture is signed and dated 1777 and 1778. It is unusual for a picture like this robe dated in two years: The artist waited for particular flowers to come out in their different seasons in order to paint them. This picture was given to the Gallery by Miss Violet Churchman in memory of her sister Ida Nancy. It is now on show in Room 25.
Special Exhibition
The exhibition "Painting in Spain During the Late 18th Century" opened in the Sunley Room on 15th March. Recently the Gallery has bought works by three Spanish painters of this period--Paret, Melendez and Francisco Bayeu, who are the focus of the exhibition. These three artists are joined by Francisco’s brother Ramon, by Antonio Gonzalez, and by two Italians who Worked in Spain during these years Corrado Giaquinto and Giovanni Battista Tiepolo. The exhibition runs until 31st May.
Lecture News
Lectures will be given along with the special exhibition every Wednesday. On 5th April, Lizzie Barker will discuss the work of Melendez, while on 12th April, Sarah Symmons will lecture on Lugs Patter. On 19th and 26th April, Juliet Wilson will talk about Francisco Bayeu. On 25th April, a Tuesday, Erika Langmuir will explain how artists often "tell a story" through their pictures,
选项
A、A painting done in bright colors.
B、An unusual picture of a country scene.
C、A painting of Unmoving Objects.
D、A large picture shown in a public place.
答案
C
解析
题干意为“根据文章,still life的意思是什么?”文章第一段第二句话说This large picture(89.1 cm×71 cm)of flowers and fruit is painted in light bright colors on wood.即图画中睡的是一些不会动的花朵和水果,所以still life应该是指静物画。所以本题的正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6pfd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Willchipsonedaybeplantedinourbodiesforidentification?AUSdoctorhasplantedunderhisskinacomputerchip(芯片)
【B1】【B19】
【B1】【B14】
Whatisthemangoingtodotonight?
【S1】【S2】
Thebook______byafamouswriter.
WhydideverybodyinthevillagethinkMarkwoulddie?
Thephrase"inthesecondhalfofthe20thcentury"means_________.Themainideaofthispassageisthat_________.
MoviesarethemostpopularformsofentertainmentformillionsofAmericans.Theygotothemoviestoescapetheirnormalevery
Themanlearned______thattherewouldbeaconcertlastFri-day.Hetriedtogotothetheatreeverydaybutmanagedtogetthe
随机试题
按摩师应引导、帮助宾客填写好()。
矩阵组织结构
溶血性黄疸时,尿胆原呈
()不属于财务顾问为收购公司提供的服务。
关于预约定价安排的管理和监控,下列说法正确的是()。
银行为避免借款企业无力还本付息可能造成的危害,除了在发放贷款时,通过认真征信、预测和分析以规避风险外,另一种有效途径就是()。
教学活动的多种形态有()
教师与学生之间的教育法律关系属于()
在韦纳的归因理论中,属于内部的稳定的因素是()。
OneofthemostimportantperiodsinGreekhistorywastheHellenisticAgewhichbeganafterthedeathofAlexandertheGreatin
最新回复
(
0
)