首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For this part, you are required to write a composition on the topic Is Job - hopping Preferable? according to the following outl
For this part, you are required to write a composition on the topic Is Job - hopping Preferable? according to the following outl
admin
2013-01-20
71
问题
For this part, you are required to write a composition on the topic Is Job - hopping Preferable? according to the following outline ( given in English ). Your composition should be no less than 120 words. Remember to write your composition on the Answer Sheet ! clearly and neatly.
1. Some people tend to stick to one job in their lives.
2. Other people prefer changing jobs constantly.
3. My opinion.
Is Job-hopping Preferable?
选项
答案
Is Job - hopping Preferable? Many people are inclined to do one job in their lives. In their opinion, people who change their jobs frequently are unwise and tactless. They believe that the only way to success is to stick to one job, for constant practice in a professional field helps make an expert. But there are many other people who think otherwise. They argue that change means progress. If you are not satisfied with your present job, you certainly have the right to replace it with a more challenging and promising one. Every change is a step to future success. This idea may be the reason why they change their jobs so often. In my opinion, it is reasonable to change your job if you have a better opportunity. But once you have found a position where you can fully display your ability, it is advisable to settle down to it and put all your efforts into it. Only in this way can you get the true joy of achieving your goal.
解析
短文第一段可用例证法阐叙说明有些人拒绝跳槽这一现象及原因。第二段可用对比法和例证法详细阐述有些人赞同跳槽的理由。第三段可用列举法和例证法总结前两段所分析的内容,得出自己的结论:我们应该合理的跳槽。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6su7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Themandoesn’thaveastrongenoughwill.B、Themanloveshorrorfilms.C、Themanwillseethefilmanyway.D、Themanstudied
ScientistsinIndiahavediscoveredawaytomakebambooplantsproduceflowersinlaboratory.TheBritish【B1】______Naturerecen
NewYearintheUnitedStatesiscelebratedonJanuary1,thefirstdayoftheGregorianCalendar.Thisisafederal【B1】______i
Beingabletomultitaskishailedbymostpeopleasawelcomeskill,butnotaccordingtoarecentstudywhichclaimsthatyoung
A、Sheistoooldtoseeclearly.B、Shehasbeentiredoftheoldcar.C、Sheisseriouslyill.D、Shehasbeenhurtinanaccident
Telecommuting—substitutingthecomputerforthetriptothejob—hasbeenrecognizedasasolutiontoallkindsofproblemsr
A、Physics.B、Mathematics.C、Medicine.D、Science.A题干询问霍金在牛津大学所修专业是什么。短文中提到,霍金的父亲希望他学习医学,而他自己当时希望学习数学。但学校没有这个专业,所以他选择了物理,故答案为A)。
A、Allofthemareoverweight.B、Theycanalwayschoosetherightfood.C、Theystudyinmodernlife.D、Theyeatfoodswithtoomu
Waffles?Frenchtoast?Bacon?Bigbreakfastsmaybeathingofthepast.AccordingtotheAssociatedPress,moreAmericansarec
随机试题
关于原发免疫性血小板减少症,正确的是
以下属于学龄阶段儿童在心理方面的特征是()。
简述我国国际货运代理的业务特点。
当获证企业发生质量体系存在严重不符合规定或在认证暂停的规定期限未予整改的,认证机构作出( )的决定。
晚期重商主义也称贸易差额论,其主要政策主张是()。
以下属于国家对创业投资基金的政策支持的是()。Ⅰ.运用税收政策,鼓励创业投资基金增加早期投资Ⅱ.发挥财政性引导基金作用,拓宽创业投资基金资本来源Ⅲ.豁免国有股持股义务,保障创业投资基金可持续发展Ⅳ.发布创投国十条,完善创业投资基
法约尔提出的管理职能是()。
某县商贸城是一个以商业营业用房为主的房地产开发项目。县政府在未进行规划审核的情况下,为开发商发放《建设用地规划许可证》;在开发商未缴纳土地出让金的情况下,为其发放《国有土地使用证》。在项目实施过程中,县政府强制实行房屋拆迁,对拒不拆迁的公职人员,予以降职、
E
Ifyouweretobeginanewjobtomorrow,youwouldbringwithyousomebasicstrengthsandweaknesses.Successor【C1】______iny
最新回复
(
0
)