首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It was full of energy. B、It gave out heat. C、It could cure illness. D、It could keep them healthy. C短文提到,古人认为牛奶有很好的治疗功效,healing
A、It was full of energy. B、It gave out heat. C、It could cure illness. D、It could keep them healthy. C短文提到,古人认为牛奶有很好的治疗功效,healing
admin
2016-07-29
72
问题
Milk was a basic food of man long before history was written. It will probably keep on being one as long as there are animals that give milk.
Many ancient people thought that milk had great healing power. One of the most famous Greek doctors told his patients to drink milk to cure illness.
For more than two hundred years most people got their milk from their own cattle or from a nearby dairy herd. But in time new inventions made the dairy industry a big business. In 1851 Gail Borden, founder of a milk company, found a way to take some of the water out of milk. This made it keep much longer. Four years later, Louis Pasteur introduced the pasteurization process. This process killed the bacteria in milk that caused it to spoil. Next, a special milk bottle was designed. This was followed by the invention of machines that could fill bottles and cap them automatically.
These discoveries had a great effect on the dairy industry. They meant that milk could be stored longer. It could be safely shipped over long distances. Preparing and distributing milk soon became a large-scale business. Recently, in a single year more than sixty billion quarts of milk were sold in the United States.
Some people believe that milk drinking will become less popular in America than it has been. But remember how long milk has been a basic food and think of the many ways in which it is useful. It seems safe to say that the milk industry will always be important.
12. What did ancient people think about milk?
13. Why did milk become a big business?
14. What invention made milk keep longer in 1851?
15. What does the speaker think of the milk industry in the future?
选项
A、It was full of energy.
B、It gave out heat.
C、It could cure illness.
D、It could keep them healthy.
答案
C
解析
短文提到,古人认为牛奶有很好的治疗功效,healing power为cure illness的同义改写,C为正确选项。选项A、B都是利用原文中的healingpower设置的干扰项,如果没听清也可根据后文的cure illness得出答案。D文中没有提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6vG7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Heconductslarge-scaletests.B、Hewritesbooksaboutchildren.C、Heteachesattheuniversity.D、Herecommendsbabysitters.
A、Writetheirlabreports.B、FindoutProfessorSmith’sschedule.C、Interviewsomehighschoolstudents.D、Finishtheirchemist
A、Ahomefire.B、Anexplosion.C、Amurder.D、Acaraccident.D短文说,RayAnderson目睹卡车司机闯红灯撞了另一辆车。故答案是D。从选择可猜测题目与某起灾难有关。仔细听录音即可准确作答。
A、Hecan’thelpthewoman,becauseit’stoodarktosee.B、Hecan’tmeetthewoman,becausehegoestotheinterview.C、Hecan’t
Haveyoueverwantedtotravelbackthroughtimeandseewhatlifewaslikeatthedawnofman?Well,museumscanmakehistory【B
A、Themanwillprobablyhavetofindaroommate.B、Themanisunlikelytoliveinthesuburbs.C、Themanwillprobablyhavetob
A、Togivethemfruits.B、Toprovidewater.C、Toplantflowers.D、Tokeeppets.B短文谈到,其中一个最确定的方法是提供水,故选B。
Nowadaysmoreandmoreforeignenterprisesandcompaniesarenolongerrelyingoninterviewsfor【B1】______.Yearsofstudyingi
A、Sheisafull-timehousewife.B、Shedoesnotcareforherchildren.C、Sheusedtoliveinthesuburbsinherchildhood.D、She
A、Shewishestherainwouldstopsoon.B、Shedoesn’tcareabouttheweather.C、She’llgooutaftertherainstops.D、Sheexpects
随机试题
设随机变量ξ在区间[1,6]上服从均匀分布,求方程x2+ξx+1=0有实根的概率。
行列式=().
下列有关粉尘爆炸的特性及影响因素中正确的有()。
关于施工现场消防管理的说法.正确的有()。
下列合同,具有法律效力的是()。
鸦片战争后,中国传统自然经济逐步瓦解,正确解释是()。
许多民众认为奶粉的营养比不上鲜奶,乳企不该在乳制品中使用奶粉。同时,一些乳业专家也认为,由液态奶制成乳粉的过程需要经过两到三次提温脱水,而由乳粉再制成复原乳的时候,还要再重新加水、加温和消毒,数次提温必定会造成营养成分的流失。而美国农业部的一份关于复原乳和
统筹区域发展,促进地区协调发展,缩小区域间的发展差距,是我国经济社会发展的一个重要原则。在当前和今后一个时期,我国促进区域协调发展必须重点实施的战略是()
若一个问题的求解既可以用递归算法,也可以用递推算法,则往往用(14)算法,因为(15)。
Twopeoplehadmetthegeneralbefore,but______recognizedhim.
最新回复
(
0
)