首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The appeal of advertising to buying motives can have both negative and positive effects. Consumers may be convinced to buy a pro
The appeal of advertising to buying motives can have both negative and positive effects. Consumers may be convinced to buy a pro
admin
2022-06-23
63
问题
The appeal of advertising to buying motives can have both negative and positive effects. Consumers may be convinced to buy a product of poor quality or high price because of an advertisement. For example, some advertisers have appealed to people’s desire for better fuel economy for their cars by advertising automotive products that improve gasoline mileage. Some of the products work. Others are worthless and a waste of consumers’ money.
Sometimes advertising is intentionally misleading. A few years ago a brand of bread was offered to dieters with the message that there were fewer calories in every piece. It turned out that the bread was not dietetic (低热量的), but just regular bread. There were fewer calories because it was very thin, but there were the same number of calories in every loaf.
On the positive side, emotional appeal may respond to a consumer’s real concerns. Consider fire insurance. Fire insurance may be sold by appealing to fear of loss. But fear of loss is the real reason for fire insurance. The security of knowing that property is protected by insurance makes the purchase of fire insurance a worthwhile investment for most people. If consumers consider the quality of the insurance plans as well as the message in the ads, they will benefit from the advertising.
Each consumer must evaluate his own situation. Are the benefits of the product important enough to justify buying it? An advertisement is intended to appeal to consumers, but it does not force them to buy the product. Consumers still control the final buying decision.
The passage tells us that________.
选项
A、advertisements occasionally force consumers into buying things they don’t need
B、the buying motives of consumers are controlled by advertisements
C、sometimes advertisements really sell what the consumer needs
D、fire insurance is seldom a worthwhile investment
答案
C
解析
根据最后一段最后两句“An advertisement is intended to appeal to consumers, but it does not force them to buy the product. Consumers still control the final buying decision. ”可知,广告不会强迫消费者购买产品,最终的购买决定权仍然掌握在消费者手中,即消费者的购买动机是由自己控制的,而不是由广告控制的,所以A、B两项均不正确;根据第三段第一句“On the positive side, emotional appeal may respond to a consumer’s real concerns. ”和第三段倒数第二句“The security of knowing that property is protected by insurance makes the purchase of fire insurance a worthwhile investment for most people. ”可知,从好的方面看,广告的情感感召力也可能会应对消费者真正的担忧,比如购买火灾保险对于态多数人某说孰是一种值得的投资,因为它能够保护人们的财产安全,所以D项不正确,且由此可推知,有时候一告的确销售消费者需要的东西,所以C项正确。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/73QD777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
在1946年2月,在美国宾夕法尼亚大学,世界上第一台真正意义上的电子计算机________(ElectronicNumericalIntegratorAndComputer,电子数字积分计算机)诞生。
A.Thehappiestpeopledon’tnecessarilyhavethebestthings,theyjustmakethemostofeverythingthatcomesalongtheirway.
Commonsensewouldtellusthatphysicallyactivechildrenmaybemorelikelytobecomeactiveandhealthyadults.IntheUnited
—DoesJanestillpursueherdreamofbecomingamoviestar?—I’mafraidnot.Sheissaid________thestagealreadyasshegotmar
Itisexcitingtoapplyforajobthatreallyappealstoyou.Inwritingyourletterofapplication,thereareanumberofpoint
Amoment’sdrillingbythedentistmaymakeusnervousandupset.Manyofuscannotstandpain.Toavoidthepainofadrilling
TundraecosystemsaretreelessregionsfoundintheArcticandonthetopsofmountains,wheretheclimateiscoldandwindyand
Whatisyourfavoritecolor?Doyoulikeyellow,orange,orred?Ifyoudo,youmustbeanoptimist(乐观主义者),aleader,anactive
Peopleandthesourcesofairpollutionarefoundinthesameplaces.Thismeansthatcitieswithlargepopulationshavethebig
Ifyouarewalkingawayfromaclocktower,youwillhearthetickingoftheclockfadetothepoint________itcannotbeheard.
随机试题
若∫f(x)dx=ln(x+)+C,则f(x)等于()。
紫外线光敏疗法禁用于
26岁风心病二尖瓣狭窄伴二尖瓣关闭不全患者。发热2周,体检:体温38.3℃,口腔黏膜及下肢皮肤瘀点。心率104/min,律齐。二尖瓣区2/6级收缩期杂音及舒张期杂音,主动脉瓣区舒张期杂音,腹软,脾左肋下2cm,有压痛。该患者应进行下列哪项检查最能明确诊断
承包商的某项索赔要求,虽然在工程项目的合同条件中没有专门的文字叙述,但可以根据该合同条件的某些条款的含义,推论出承包商有索赔权。这种索赔属于()。
在下列内容中,属于对建设工程进度目标进行全方位控制要考虑的问题是()。
根据党的十九大报告内容,下列有关新时代党的建设总要求的说法错误的是()。
给定资料1.近几年“十一”期间,三亚酒店门口常聚集着一群人,他们骑着三轮摩托车,不厌其烦地问从酒店出来的客人去不去吃饭、购物等,并且开出的价格非常低。来三亚旅游的李女士选了一辆三轮摩托车,司机承诺带李女士去不宰客的水果店,他只挣水果店老
InOctober2002,GoldmanSachsandDeutscheBank(1)_____anewelectronicmarket(www.gs.com/econderivs)foreconomicindicest
Pollutionisa"dirty"word.Topollutemeanstocontaminate-topsoilorsomethingbyintroducingimpuritieswhichmake【C1】___
WhoWillOwnDeep-seaLife?[A]Eversincehuman’searlyancestorsfirstpeeledshellfishalongthesoutherncoastofFrance300,
最新回复
(
0
)