首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because they see a growing market for printers. B、Because small companies need more hard copies. C、Because people are concerne
A、Because they see a growing market for printers. B、Because small companies need more hard copies. C、Because people are concerne
admin
2010-09-25
51
问题
At one time, computers were expected largely to remove the need for paper copies of documents because they could be stored electronically. But for all the texts that are written, stored and sent electronically, a lot of them are still ending up on paper.
It is difficult to measure the quantity of paper used as a result of use of Internet-connected computers, although just about anyone who works in an office can tell you that when email is introduced, the printers start working overtime. "I feel in my bones this revolution is causing more trees to be cut down ," says Ted Smith of the Earth Village Organization.
Perhaps best sign of how computer and internet use pushes up demand for paper comes from the high-tech industry itself, which sees printing as one of its most promising new markets. Several Internet companies have been set up to help small businesses print quality documents from a computer. Earlier this week, Hewlett-Packard Co. announced a plan to develop new technologies that will enable people to print even more so they can get a hard copy of a business document, a medical record or just a one-line e-mail, even if they are nowhere near a computer. As the company sees it, the more use of the Internet the greater demand for printers.
Does all this mean environmental concerns have been forgotten? Some activists suggest people have been led to believe that a lot of dangers to the environment have gone away.
"I guess people believe that the problem is taken care of, because of recycling," said Kelly Quirke, director of the Rainforest Action Network in San Francisco. Yet Quirke is hopeful that high-tech may also prove helpful. He says printers that print on both sides arc growing in popularity. The action group has also found acceptable paper made from materials other than wood, such as agricultural waste.
选项
A、Because they see a growing market for printers.
B、Because small companies need more hard copies.
C、Because people are concerned about the environment.
D、Because printers in many offices are working overtime.
答案
A
解析
预览选项可知.A项、B项、D项均与 printers有关,而C项却与environment 有关,与其他选项明显不同,故可首先排除。由短文中提到的As the company sees it,the more use of the Internet the greater demand for planters. 可知,Hewlett-Packard Co. 发展新技术的原因是看到了对印刷机需求增加的市场,故A项为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/73z7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Becauseitchangescolorinaregular24-hourrhythm.B、Becauseitchangescolorinresponsetothesun’srays.C、Becauseitc
A、Tomakecoinslighter.B、Toconservesilver.C、Touseupsurpluscopper.D、Tomakecoinslastlonger.D细节推断题文中谈到用合金铸造硬币是为了确保它
A、Shewouldliketomarkpapers,toolB、Shewantsthemantoworklessthanbefore.C、Shewantsthemantotalktohisprofessor
Truancy(逃学)sweepsaroundBritainrecentlyrevealedthousandsofchildrenmissedschool—andturnedupsomeridiculousexcuses,
Whensomebodycalls,firstofall,thehostwouldofferhimacigaretteandacupoftea.Inthecountryside,【B1】______,oldme
A、Relax.B、Fidget.C、Lieperfectlystill.D、Makemoreeyemovements.B词义理解题原文中用关键词fidget“烦躁不安”来形容睡梦中的人做梦之前的状态。
A、Hedoesn’tlikechocolatecake.B、He’splanningtobeginanewdiettonight.C、It’llbehardforhimtorefusethedessert.D、
A、Makingpuppets.B、Trainingbabybirds.C、Cleaningcages.D、Countingwildlife.B选项都和所做的事情有关。女士的工作主要是Itaughtthebabycranesho
Theroleofmanagerisanothercriticalcomponentinthedevelopmentofanoffice-systemscareer.Onestudyreportedthatin76
Ithasbeenannouncedthat_______________________(新的研究结果使癌症这一难题日渐明朗).
随机试题
三相垂直布置的电力电抗器绕线方向是()。
按信息来源的稳定程度,可将信息分为()
男,47岁,上腹部隐痛近10年,6月来消瘦、黑便。查体:左锁骨上窝触及2.5cm×2.5cm淋巴结2枚。吸烟史20年。检查左锁骨上窝淋巴结的正确手法是
芍药在切片贮存过程中,会有泛红现象,其原因是()
患者,女性,25岁。前额及眶部被车撞伤,眼睑结膜下出血,鼻部不断流出血性液体。考虑该患者的诊断是
耙吸式挖泥船中( )施工的工序是:抛泥→空载航行到挖泥地点→下耙挖泥→装舱→满舱溢流→起耙→重载航行至抛泥区→抛泥。
基金营销环境分析中的微观环境一般指()
什么是依恋?依恋有哪几种类型?
教师道德不仅在教育过程中有重大作用,而且还可以促进整个社会良好风气的形成。这表明,教师职业道德具有()。
某行政机关违法扣押某企业价值10万元轿车一辆,扣押期间,由于保管不善使汽车损坏,修复费需2万元,如果该企业提出赔偿要求,那么该行政机关应采取的赔偿方式是:
最新回复
(
0
)