首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Growing vegetables. B、Raising children. C、Talking with the soldiers. D、Making coffee. A细节题。文中提到,Dorothea一个人快乐地生活,种蔬菜、照顾她养的树和家畜
A、Growing vegetables. B、Raising children. C、Talking with the soldiers. D、Making coffee. A细节题。文中提到,Dorothea一个人快乐地生活,种蔬菜、照顾她养的树和家畜
admin
2013-10-14
66
问题
Dorothea Shaw is 71 years old and nearly blind, and she chooses to live alone far away from people. She lives in Belize — a country the size of Wales with a population only that of Swansea. Her home is at Gales Point, a tiny village which can be reached only by sea or air: after a 10-mile walk into the hills,[32]one finally reaches a piece of land and two small houses so hidden in the thick over-grown forest that only a handful of people know Dorothea is there,[33]She lives happily and totally alone growing her vegetables, looking after her trees and dogs, cats and chickens. Once a month or so an old friend passed by with her food supplies and letters — usually including a letter from her sister in Scunthorpe and some bits of clothing from friends in Canada. Sometimes a local man will come and cut wood for her and[34]a group of British soldiers will come across her and be greeted with the offer of a cup of coffee. At night she lies in her tiny sleeping room with the dogs on the floor, the cats on the table near the typewriter and one of the hens settled down in a corner of the bookshelf, and listens for hours to any Spanish, English, German or French broadcasts she can find on her radio. Sometimes she gets lonely but most of the time the animals and the radio are company enough. But recently the very things she had tried to get free from so well have begun to catch up with her. The peace of the forest has been destroyed by the noise of earth moving machines not many miles away. What she once only heard of distantly on the radio is now on her doorstep. Things began to change three years ago. The new main north-south road in Belize was cut through the forest only four or five miles away. "Now more and more people know I’m here, " she says, "1 feel more and more uneasy each day. "
32. What can we learn about Dorothea’s living place?
33. What does Dorothea spend a lot of her time doing?
34. Whom does Dorothea sometimes provide coffee for?
35. What makes Dorothea feel more and more uncomfortable?
选项
A、Growing vegetables.
B、Raising children.
C、Talking with the soldiers.
D、Making coffee.
答案
A
解析
细节题。文中提到,Dorothea一个人快乐地生活,种蔬菜、照顾她养的树和家畜,[A]为其中一项,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7A27777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
TheInternationalOlympicCommitteechoseadoctorfromBelgiumasits【B1】______JacquesRoggewillserveatleasteightyears.
Accustomedthoughwearetospeakingofthefilmsmadebefore1927as"silent",thefilmhasneverbeen,inthefullsenseofth
Personalityistoalargeextentinherent—AtypeparentsusuallybringaboutAtype【B1】______Buttheenvironmentmustalsoha
WheneverIhearaweatherreportdeclaringit’sthehottestJune10onrecordorwhatever,Ican’ttakeittooseriously,becaus
Goodsenseisthemostequitablydistributedthingintheworld,foreachmanconsidershimselfsowellprovidedwithitthatev
July11Ileftonmytriptoday.Havingbeenoverseasbefore,Ifeltsomewhatateasewiththeideaoftraveling【B1】______.
A、Playinggamesinthebranches.B、Stayinginthetreehouse.C、Playingwithtoysupthere.D、Thinkingwhileeatingapples.D短文提
TheLoveofaRobotCancomputerseverreallybelikeus,andifnot,whynot?Thesimilaritiesareobvious.Wecanbothwor
TheHydrogenEconomyProblemswiththefossilfueleconomyCurrently,theUnitedStatesandmostoftheworldislockedint
Tobestprotectthreatenedplants,inefficientnationalparksshouldbesoldoffandtheproceedsusedtobuymorecost-effectiv
随机试题
Itisnecessarythatanyone______exerciseseverydayifhewishestokeephealthy.
A.三七B.黄芩C.辛夷D.砂仁E.蜂胶《中国药典》中水分测定的烘干法适用于()。
某工程,在施工公开招标中,有A、B、C、D、E、F、G、H等施工单位报名投标,经资格预审均符合要求,但建设单位以A施工单位是外地企业为由不同意其参加投标,而工程师坚持认为A施工单位有资格参加投标。评标委员会由5人组成,其中当地建设行政管理部门的招投
根据《金融企业准备金计提管理办法》,金融企业可参照比例计提一般准备金,关注类计提比例为()。
依据信息传播的基本形式,秘书在信息传播的过程中处于信源的位置。()
世界卫生组织在全球范围内进行了一项有关献血对健康影响的跟踪调查。调查对象分为三组。第一组对象中均有两次以上的献血记录,其中最多的达数十次;第二组对象中均仅有一次献血记录;第三组对象均从未献过血。调查结果显示,被调查对象中癌症和心脏病的发病率,第一组分别为0
政企分开的措施有()。
丰富复杂的人生,是一个充满矛盾的过程。大学生在面对各种矛盾和问题时,要树立正确的得失观、幸福观、生死观。下列关于树立正确的幸福观的理解正确的是()
设为正项级数,下列结论正确的是().
Hollywood"Globalized"WhendirectorAdamMcKaypitchedasequel(续集)tohis2004hitmovieAnchorman,hethoughtitwouldb
最新回复
(
0
)