首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The regular use of text messages and e-mails can lower the IQ more than twice as much as smoking marijuana. That is the claim of
The regular use of text messages and e-mails can lower the IQ more than twice as much as smoking marijuana. That is the claim of
admin
2014-01-07
42
问题
The regular use of text messages and e-mails can lower the IQ more than twice as much as smoking marijuana. That is the claim of psychologists who have found that tapping away on a mobile phone or computer keypad or checking them for electronic messages temporarily knocks up to 10 points off the user’s IQ.
This rate of decline in intelligence compares unfavorably with the four-point drop in IQ associated with smoking marijuana, according to British researchers, who have labeled the fleeting phenomenon of enhanced stupidity as "infomania".
Research on sleep deprivation suggests that the IQ drop caused by electronic obsession is also equivalent to a wakeful night.
Infomania is mainly a problem for adult workers, especially men, the study commissioned by Hewlett Packard, the technology company, has concluded.
The noticeable drop in IQ is attributed to the constant distraction of "always on" technology when employees should be concentrating on what they are paid to do. Infomania means that they lose concentration as their minds remain fixed in an almost permanent state of readiness to react to technology instead of focusing on the task in hand.
The brain also finds it hard to cope with juggling lots of tasks at once, reducing its overall effectiveness, the report added. And while modern technology can have huge benefits, excessive use can be damaging not only to a person’s mind, but to their social life.
Eighty volunteers took part in clinical trials on IQ deterioration and 1,100 adults were interviewed. More than six in ten(62 per cent)of people polled admit that they were addicted to checking their e-mails and text messages so often that they scrutinized work-related ones even when at home or on holiday. Half said that they always responded immediately to an email and one in five(21 per cent)will interrupt a meeting to do so.
Furthermore, infomania is having a negative effect on work colleagues, increasing stress and dissenting feelings. Nine out of ten polled thought that colleagues who answered e-mails or messages during a face-to-face meeting were extremely rude. Yet one in three Britons believes that it is not only acceptable, but actually diligent and efficient to do so.
Infomania employees are more ready to react to technology than the tasks in hand because
选项
A、the tasks can’t be done without technology.
B、technology is conveniently available.
C、the tasks are technologically diverse.
D、technology can help lessen work pressure.
答案
B
解析
根据题干中的employees定位到第5段。B中的conveniently available与第5段第1句中的alwayson为同义改写;其他选项虽然在现实生活中都可能为真,但在本文中均未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7AFK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotanunreasonableorbiasedperson【C2】______nature,twovividandstriking【C3】____
WhichofthefollowingisNOTtrueaccordingtothepassage?
Languagestyleaffectslong-termrelationshipstrengthandthecompatibilityofexistingandwould-becouples,suggestsanewst
WhichofthefollowingitalicizedpartsindicatesRESULT?
Paintinghasbeencontinuouslypracticedbyhumansforsome20,000years.Togetherwithotheractivities【C1】______ritualisticin
Recently,CongressionalDemocratsintroducedlegislationtomakeiteasierforolderworkerstowinagediscriminationlawsuits.
Aninsuranceagentcalledmethismorning.Thisparticularagentwantedtodiscussmyautomobilecoverage,butthenextagentto
SprintCorp.launchedapaye-mailservicewithYahooInc.foritsmobilephonecustomers,asthecompanieslooktotapintothe
Insiders"Insiders,"rated"R"andwitharunningtimeofabouttwohoursandfortyminutesisanintelligentthrillerabou
In2004,theAuburnHousingAuthoritybecamethefirstauthorityinMaineandoneofthefirstinthecountrytobansmokingin
随机试题
公称直径为8~50ram的热轧带肋钢筋,推荐采用的直径为()。
A.严格控制钠、水的入量B.用脱水剂C.用强利尿剂D.用速效强心剂E.鼓励多饮水泌尿道感染时的处理应
家蚕核型多角体病不会出现的病症是()
楔状缺损的常见牙齿顺序是
在城市垃圾填埋场的环境影响评价中,应对()进行分析或评价。
施工单位与建设单位签订施工合同后,将其中的部分工程分包给分包单位,则施工现场的安全生产由()负总责。
(账套:109;操作日期:2013年1月1日)增加操作员。编号:44姓名:李显口令:4所属部门:采购部
教育研究的第一个环节是()。
王某,十六岁。一天,她到工艺美术公司以800元购买了项链和宝石戒指。她的父母认为她尚未成年,没有征得家长同意,不能进行数额的买卖行为,要求公司退款。而王某提出她是靠做临时工、自食其力的待业青年,她表示不愿退货。 问:王某的买卖行为是否有效?其父母要求公
Theretiringprofessorwas______byhiscolleague.
最新回复
(
0
)