首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Education problems of American children. B、Education problems of Syrian children in Turkey. C、A statement published by Human R
A、Education problems of American children. B、Education problems of Syrian children in Turkey. C、A statement published by Human R
admin
2017-10-31
60
问题
[1]There are about 650,000 school-aged Syrian refugee children in Turkey. Government officials estimate only about one-third of them are going to school. Educating the refugee children is an enormous task. One U.S. official says that a huge school system like the one in New York City would be overwhelmed.
The United States says it is working with the United Nations to help bridge the education gap for refugee children. Without school, the effects will be negative and long-lasting.
The United States provided Turkey with aid for education earlier. [2]In December, it offered an additional $24 million. Human Rights Watch says a quality education will ensure a more stable future for these children. The organization says about 90 percent of children in refugee camps run by the Turkish government attend school. But most of the children living outside of those camps are not receiving education.
1. What is the news report mainly about?
2. What did the United States do to help refugee children?
选项
A、Education problems of American children.
B、Education problems of Syrian children in Turkey.
C、A statement published by Human Rights Watch.
D、Many children in Turkey don’t receive education.
答案
B
解析
新闻通篇讲的是在土耳其的叙利亚难民儿童的教育问题。B正确。新闻后段虽提到美国为土耳其提供了教育援助,但A项“美国儿童的教育问题”张冠李戴。新闻后段确实提到了人权观察组织的声明(Human Rights Watch says…),但这只是新闻的细节内容,并非主旨,故C“人权观察组织发表了声明”也排除。新闻最后提到“难民营外的大部分儿童并未接受教育”,而非D“土耳其的大部分儿童不能接受教育”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7Ea7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Coca-Colahasalwaysbeenmorefocusedonitseconomicbottomlinethanonglobalwarming,butwhenthecompanylostaprofitabl
Officialhealthadvicethatsaidhouseholdchoreshelpkeepyouactivehasbeenprovedwrongbytheresearch,whichshowsthatt
A、Naturaldisasters.B、Largechemicalfactories.C、Exhaustfromvehicles.D、Largeamountsofhouseholdgarbage.B男士说汽车尾气给环境造成很大的
Teenageboys,regardlessofrace,aremorelikelytodiefromgunshotwoundsthanfromallnaturalcausescombined.Bythet
A、Highrentingfees.B、Costlytravelingexpenses.C、Highcostsofgroceries.D、Highcostsofeducation.C短文最后提到,大部分亚洲城市名列前茅主要是因为
A、Socialbondswillstaysteady.B、Onewilllosemanyfriends.C、PeoplecanmakefriendsmoreeasilyD、Asocialnetworkwillbe
A、Naturaldisasters.B、Largechemicalfactories.C、Exhaustfromvehicles.D、Largeamountsofhouseholdgarbage.B男士说汽车尾气给环境造成很大的
A、Theywillexchangerings.B、Theywillexchangepresents.C、Theywillexchangepromises.D、Theywillexchangeflowers.C细节题。听录音
随机试题
设f(x)的一个原函数是lnz,求∫f(x)f’(x)dx。
A.声嘶B.咽部异物感C.痰中带血D.呼吸困难E.颈部肿块声门癌较典型的临床表现是
以下哪项属于大肠病变所致腹泻的特点
女,6岁。晚饭后突然出现喘憋,大汗,烦躁不安,不能平卧,患儿在幼年时曾两次患毛细支气管炎,查体,痛苦面容,呼气性呼吸困难,两肺闻及哮鸣音,体温正常。该患儿的临床诊断最大可能是
二灰稳定材料以配合比设计结果为依据,综合考虑施工过程气候条件,含水率可增加()。
(2009年)波长分别为λ1=450nm和λ2=750nm的单色平行光,垂直入射到光栅上,在光栅光谱中,这两种波长的谱线有重叠现象,重叠处波长为λ2谱线的级数为()。
列入建设工程概算的安全作业环境及安全施工措施费用应主要用于()等方面。
关于信用权,以下说法不正确的是()
在本年度大学生艺术节期间,某主管部门举办了一次别开生面的音乐会,其中一半节目是摇滚乐,另一半是爵士乐。演出结束后的调查显示,观看演出的大学生,半数以上表示更喜欢其中的摇滚乐节目。有关人士得出结论,这说明,那种认为对音乐类型的喜好与受教育程度有关,受教育程度
Sincewearesocialbeings,thequalityofourlivesdependsinlargemeasureonourinterpersonalrelationships.Onestrengtho
最新回复
(
0
)