首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Protect the eyesight of the younger generation. B、Take effective measures to raise productivity. C、Realize the disruptive effe
A、Protect the eyesight of the younger generation. B、Take effective measures to raise productivity. C、Realize the disruptive effe
admin
2021-01-06
28
问题
In a recent study carried out by psychologists on the disruptive effects of smartphones, two groups of college students were given word search puzzles. The first group was told to complete the puzzles with its participants’ smartphones in their line of sight. The second group, however, was told that the phones would interfere with the equipment in the experiment, and would need to be moved away from the testing area. Midway through the second group’s solving of the puzzles, the experimenter called one of the phones and let it ring for a while before hanging up. Many of the students in that group were unable to focus from then on, becoming anxious and performing more poorly than the first group.
Use of electronics has also been known to lead to a decline in human interactions. Rather than having real-life conversations, many express emotions and engage in deep conversations through social media sites. Many students use their phones and computers during class for non-academic activities, which leads to poor grades. Perhaps the most dramatic impact is the reduction in the amount of sleep, which leads to poor health and weight gain.
Technology is a great tool; however, it’s important to recognize its downsides. Lack of sleep, reduction of productivity and weight gain are only a few. If we’re not careful about all these minor problems right now, the effect on the future generation is going to be much bigger.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What were the college students in both groups required to do in the study?
23. What do we learn about many of the students in the second test group after the phone rang?
24. According to the passage, what is the most dramatic impact of smartphone use?
25. What does the speaker suggest people do?
选项
A、Protect the eyesight of the younger generation.
B、Take effective measures to raise productivity.
C、Realize the disruptive effects of technology.
D、Ensure they have sufficient sleep every day.
答案
C
解析
细节推断题。短文最后提到,科技是个伟大的工具,但认识到它的负面作用是很重要的,睡眠的减少、工作效率的降低、肥胖等问题仅仅是冰山一角。如果我们不注意所有这些小问题,对后代的影响将会更大。由此可知,讲话者建议人们要认识到技术的破坏性影响。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7FO7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Weshouldtrytotalkwithourselves.B、WeshouldthinkaboutpeopleIhatcanhelpus.C、Weshouldtrytodrawonapositivei
A、Thecitycanbealonelyplace.B、LifeintheWestcanbeverydangerous.C、PeopleintheWestarefondofanimals.D、Thedog
A、Forcompanionship.B、Foramusement.C、Forprotectionagainstrobbery.D、Forhunting.A短文提到,“如今,城里人养狗最重要的原因是做伴”,故A正确。
A、ApersonwhowritesontheInternet.B、Apersonalwebsite.C、Anactivitythatdoesnotlastlong.D、Awayofwriting.B细节题。录音第
A、Hissuggestionsandhelp.B、Thecruelrealityandunpleasantlife.C、Theresponsibilitytohelpothers.D、Theprotectionofot
A、Computersmaychangethelifetheyhavebeenaccustomedto.B、Spendingtoomuchtimeoncomputersmayspoilpeople’srelations
A、Shelikestodosomeextremesports.B、Shegetsmuchpleasurefromskiing.C、Shewasinfluencedbyherparents.D、Shecanshow
HowDoYouSeeDiversity?A)Asamanager,Tiffanyisresponsibleforinterviewingapplicantsforsomeofthepositionswith
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerinterestedinspelling.Thisis,however,a【C1】______.Nosch
随机试题
氩弧焊可焊的材料范围很广,几乎所有的金属材料都可以用氩弧焊进行焊接。
属于冲动传导异常所致的心律失常类型是
典型登革热的临床表现主要有
下列哪项因素有利于创伤修复和伤口愈合
航空货运按运输形式大致可以分为()和包机运输。
铝及铝合金管的焊接可采用的方法有( )。
钻孔灌注桩断桩的防治措施有()。
具有强烈的好奇心、浓厚的学习兴趣、积极主动、认真专注、不怕困难、敢于探究和尝试、乐于想象和创造等,这些均是良好的()的重要体现。
一支600米长的队伍行军,队尾的通信员要与最前面的连长联系,他用3分钟跑步追上了连长,又在队伍休息的时间以同样的速度跑回了队尾,用了2分24秒。如队伍和通信员均匀速前进,则通信员在行军时从最前面跑步回到队尾需要多长时间?
西安事变的和平解决标志着抗日民族统一战线的正式形成。
最新回复
(
0
)