首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Walter Scott. B、Nathaniel Hawthorne. C、Edgar Allan Poe. D、William Makepeace Thackeray. C文中提到“influencing fellow writers like S
A、Walter Scott. B、Nathaniel Hawthorne. C、Edgar Allan Poe. D、William Makepeace Thackeray. C文中提到“influencing fellow writers like S
admin
2010-03-26
61
问题
Washington Irving was America’s first man of letters to be known internationally. His works were received enthusiastically both in England and in the United States. He was, in fact, one of the most successful writers of his time in either country, delighting a large general public and at the same time winning the admiration of fellow writers like Scott in Britain and Poe and Hawthorne in the US.
The respect with which he was held was partly owing to the man himself, with his warm friendliness, his good sense, his gracious manners, his pleasant spirits, his artistic integrity, his love of both the Old World and the New. Thackeray described Irving as "a gentleman, who, though himself born in a very high sphere, was most finished, polished, witty, socially the equal of the most refined Europeans." In England he was granted an honorary degree from Oxford—an unusual honor for a citizen of a young, uncultured nation— and he received the medal of the Royal Society of literature; America made him ambassador to Spain.
Irving’s background provides little to explain his literary achievements. A gifted but delicate child, he had little formal schooling. He Studied law, but without zeal, and never did practice seriously. He was immune to his strict Presbyterian home environment, frequenting both social gatherings and the theatre.
选项
A、Walter Scott.
B、Nathaniel Hawthorne.
C、Edgar Allan Poe.
D、William Makepeace Thackeray.
答案
C
解析
文中提到“influencing fellow writers like Scott in Britain and Poe and Hawthorne in the US”,故选C。文章中没有使用这些文学人物的全名,答案中出现的却是他们的全名,但这不该影响判断。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7Hk7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
【B1】【B3】
A、Becauseshewantstobaymementosoftheirvisit.B、Becauseshewantstobuyagiltforherfriend.C、Becausethemanwillpay
Whymoreandmorepeoplebecameinterestedinbecomingcomputerprogrammers?Whichisnotmentionedasthecharacteristicsofp
Forthispart,youareallowedtowriteacompositiononthetopicGreenerCityBetterLife.Youshouldwriteatleast120word
A、Cookingfoodsforthewholefamily.B、Helpingchildrenstudy.C、Payingthebillseverymonth.D、Makingalivingforthewhole
A、TeachersallagreethatitwouldbeworthittoconnectschoolstotheInternet.B、OnanyhomepageontheInternetonecanse
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.Thesameproblem,onasmallerscale,facespractically
Thenumberofchildrentaughtathomeisrising,becausemoreandmoreparents______.Parentsstopbeingtooconcernedwiththe
A、Hefounditfascinating.B、Ittookalongtimetofinishtheshow.C、Youhavetobedressedformallythere.D、Theyshouldleav
Owingtoitsdelicatedesignandadvancedtechnology,SwissReTowerinLondonuseslessenergythanthosetraditionalofficebu
随机试题
幽门梗阻所致的呕吐常发生在
下列组合,选择错误的是
肾不纳气所致的喘证,主要症状有()。
【2013专业案例真题下午卷】有一栋写字楼,地下一层,地上10层,其中1~4层带有裙房,每层建筑面积3000m2;5~10层为标准办公层,每层面积为2000m2,标准办公层每层公共区域面积占该层面积的30%,其余为纯办公区域,请回答下列问题。在四层有一
某单位的企业主管给某员工下达了一项任务,要求在规定的时间内完成。期间,该主管有事出差了,他回来那天正好是给员工布置任务的完成日期,以下是他们之间的对话。主管:月初布置的任务完成了吗?员工:我的工作需要财务部门提供数据支持,但财务部门未及时提供,所
以下事项不影响主营业务收入确认金额的是()。
我国法律规定的未成年人是指未满()周岁的公民。
正是因为有了充足的奶制品作为食物来源,生活在呼伦贝尔大草原的牧民才能摄人足够的钙质。很明显,这种足够的钙质,对呼伦贝尔大草原的牧民拥有健壮的体魄是必不可少的。以下哪项情况如果存在,最能削弱上述断定?
1923年,陈独秀说:“五四运动虽然未能达到理想的成功,而在此运动中最努力的革命青年,逐接受世界的革命思潮,由空想而实际运动,开始了中国革命之新的方向”。陈独秀所说的“中国革命之新的方向”是指
ThecultureoftheUnitedStatesisaWesterncultureoriginallyinfluencedbyEuropeancultures.Ithasbeendevelopedsince
最新回复
(
0
)