首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Parents of different beliefs took part in homeschooling movement. B、States are persuaded to agree to the education of children
A、Parents of different beliefs took part in homeschooling movement. B、States are persuaded to agree to the education of children
admin
2023-01-30
42
问题
Moderator:
Hello Ladies and Gentleman, it gives me great pleasure to introduce our keynote speaker for today’s session, Dr. Howard Martin. Dr. Martin, Professor of education at Harvard University, has been studying American education for decades. Dr. Martin. Dr. Martin:
Thank you for that introduction. Today, I’d like to talk about home schooling in the U.S. Before 1918, when Mississippi became the last U.S. state to require that school-age children attend public or private schools, many children were taught by their parents at home or by teachers informally hired by the community.
Decades later in the 1980s, homeschooling made a comeback when religiously conservative parents convinced states to approve and give full credit for the teaching of children at home. The homeschooling movement has since broadened to include parents of all faiths or no faith at all. Thus, an estimated 1.5 million American children about 3 percent of the school-age population won’t be going anywhere as schools open for the fall term. Instead, one or both of their parents will gather books, prepare lesson plans, and teach their children everything right in their living rooms.
Homeschooling’s big selling point for many parents is the argument that children get their ethical values from the people with whom they spend the most time. Adults who choose to stay home and teach their children often object to standardized testing and what they see as the rigid way in which schools group students by age rather than ability, and pass them ahead to the next grade whether or not they’ve grasped the material. The idea that one parent, or even both, make the best teachers, and home makes the best classroom, has been accepted in many parts of America.
In home-schooling households, it’s not unusual to find several children, ages 4 to 16, being taught together. Older kids help younger ones, as they once did in those one-room schoolhouses. Many home-taught students excel in several subjects and have no trouble moving on to college, often with academic scholarships in hand.
But critics point to home teachers’ lack of experience and credentials. No one’s supervising them, they say. And they argue that pulling kids out of school may deprive them of social skills. Home-schooling parents dispute the notion that their children are socially isolated and bookish. They are, the parents say, hard workers who go to scout and church meetings, play sports, and shop at malls right alongside their friends who go to school.
16.What marked the comeback of homeschooling in the 1980s?
17.What is homeschooling’s big selling point for many parents?
18.What do critics say about homeschooling?
选项
A、Parents of different beliefs took part in homeschooling movement.
B、States are persuaded to agree to the education of children at home.
C、Parents approved and gave full credit for the homeschooling.
D、Mississippi required that school-age children attend schools.
答案
B
解析
四个选项大都与在家教育有关,故问题可能是涉及在家教育的某一方面。问题问什么标志着二十世纪八十年代在家教育重新登上历史舞台。讲话中提到,宗教保守的家长说服各州批准和赞同在家教育,这使得在家教育可以重回历史舞台。B项是其同义替换,信仰不同的家长都参加在家教育运动是在家教育重登历史舞台后的一个结果,而非其标志,故A项错误。录音提到的是家长说服各州批准和赞同在家教育,而非家长自己批准和赞同在家教育,C项张冠李戴。D项“密西西比州要求学龄儿童进入学校学习”与在家教育无关。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7JvD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Whyisthereformofpubliceducationunlikelytohappen?
Everyyearlandslides(滑坡)cause25to50deathsand$1.5billionindamageintheUnitedStates.Theyaccountfor15percentof
Simon:Linda,doyouknowwhenthevisitorsfromIndiaarecoming?Linda:Weofferthemthree【K1】________(choose):thee
Somepeoplemakeyoufeelcomfortablewhentheyarearound.Thesepeoplehavesomethingincommon.Andonceweknowwhatitisw
Whatshouldthestudentsbringwiththemtotheexam?
Mark:Thereisasailorthere.I’mgoingtoaskthatsailorifheknowswhereIcanfindaboattoMosquitoCity.【D1】________Sa
TheAmericanandtheBritish________alargenumberofsocialcustoms.
A:Youlookunhappy.【D1】________B:Oh,justbecauseofmyparents.Theyarealwaysarguing.A:Forwhat?B:Myweekendactivity
A、Twice.B、Threetimes.C、Fourtimes.D、Once.A选项都是表示次数的词,听音时注意相关内容。女士说她以前结过两次婚姻,她丈夫Steve以前结过一次婚,注意,录音原文的时态是一般过去时,这说明没有算跟对话中女士结婚
A、NextSaturday.B、ThisSaturday.C、Nextmonth.D、NextMonday.B对话中,女士问男士下周一交报告可以吗,男士表示恐怕不行,并说周六是最后的截止日期。由此可见,女士必须在周六交上报告。
随机试题
消费者在购买商品时,通常表现出的社会心理特征主要有
下图所示建筑为________。
下列各药,不属生化汤组成药物的是
火炬及排气筒的形式有()。
对于海岸港和潮汐作用明显的河口港,如已有历时累积频率统计资料,其设计高水位也可采用历时累积频率()的潮位。
哪些情况下局部排烟系统应单独设置?
劳动争议调解应遵循的原则有()。
骨折急救的原则是_______、_______、先止血后包扎伤口。
Onemajorobstacletoeconomicdevelopmentispopulationgrowth.Thepopulationsofmostdevelopingcountriesgrewataratemuc
ExactlywhatapublicforestisandhowthepublicshouldbeabletouseithasbeendebatedsincetheNationalForestswerefir
最新回复
(
0
)