首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The age of gilded youth is over. Today’s under thirties are the first generation for a century who can expect a lower living sta
The age of gilded youth is over. Today’s under thirties are the first generation for a century who can expect a lower living sta
admin
2014-05-25
59
问题
The age of gilded youth is over. Today’s under thirties are the first generation for a century who can expect a lower living standard than their parents. Research into the lifestyle and prospects of people born since 1970 shows that they are likely to face a lifetime of longer working hours, lower job security and higher taxes than the previous generations.
When they leave work late in the evening they will be more likely to return to a small rented flat than to a house of their own. When, eventually, they retire it will be on pensions far lower in real terms than those of their immediate forebears. The findings are revealed in a study of the way the ageing of Britain’s population is affecting different generations.
Anthea Tinker, the professor of social gerontology at King’s College London, who carried out much of the work, said the growth of the proportion of people over 50 had reversed the traditional flow of wealth from older to younger generations.
"Today’s older middle-aged and elderly are becoming the new winners, " she said. "They made relatively small contributions in tax but now make relatively big claims on the welfare system. Generations born in the last three to four decades face the prospect of handing over more than a third of their lifetime’s earnings to care for them. "
The surging number of older people, many living alone, has also increased demand for property and pushed up house prices. While previous generations found it easy to raise a mortgage, today’s under-thirties have to live with their parents or rent. If they can afford to buy a home, it is more likely to be a flat than a house.
Laura Lenox-Conyngham, 28, grew up in a large house and her mother did not need to work. Unlike her wealthy parents, she graduated with student and postgraduate loan debts of £13, 000. She now earns about £20, 000 a year, preparing food to be photographed for magazines. Her home is a one-bedroom flat in central London and she sublets the lounge sofa-bed to her brother.
"My father took pity and paid off my student debts, " she said. "But I still have no pension and no chance of buying a property for at least a couple of years and then it will be something small in a bad area. My only hope is the traditional one of meeting a rich man. " Tinker’s research reveals Lenox-Conyngham is representative of many young professionals, especially in London, Manchester, Edinburgh and Bristol.
Which factor pushed up house prices?
选项
A、Many young men, who live alone, have increased demand for houses.
B、Many young men need to rent more houses.
C、It is easy to apply for a mortgage for young generation.
D、The number of older people, many of whom live alone, becomes bigger and bigger.
答案
D
解析
细节理解题。问题问促使房价上升的因素是什么。依据第五段第一、二行可知:老年人数量越来越多且大多单独居住,他们需要更多的住房,于是促使房价上升。这些正是D项内容.所以D为正确选择。C项说:对年轻人来说中请抵押很容易,有误,依据是该节后半部分内容。A、B两项文章没有涉及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7LUC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Thegreatscientist’sabilitytolearnfromexperienceandexperimentgreatly______tohissuccess.
Ihaveneverspokenillofher,______Idon’tlikeher.
TheBlacksdemandedthattheirlivingandworkingconditions______.
AHappyFamilyandaLongLifeWhenJapan’sKamatoHongodiedattheageof116,shewastheworld’soldestwoman.ButMrs.
Becausetheyusuallyreceivethesamescoreonexaminations,thereisdisagreementasto______isthebetterstudent.
Sometimes,peoplesimplydonotrealizetheyarebeingillmannered.TakeTed,forexample.Heprideshimselfonspeakinghismi
Sometimes,peoplesimplydonotrealizetheyarebeingillmannered.TakeTed,forexample.Heprideshimselfonspeakinghismi
Forthispart,youareallowed30minutestowritealetter.SupposeyouareZhangYing.WritealettertoXiaoWang,aschoolma
Thegentleman______acherub(小天使)withhisletter.
Sheworkedlateintothenight,______alongspeechforherboss.
随机试题
如何检查废气再循环系统工作情况?
下列哪项提示P波异常
A.麦氏点B.肋脊点C.肋腰点D.上输尿管点E.中输尿管点背部第12肋骨与脊柱的夹角的顶点为()。
上诉人张某不服一审判决提出上诉。某市中级法院审理该案后认为,一审判决事实清楚,证据确实、充分,但对张某所犯诈骗罪和抢劫罪两罪中诈骗罪判处的刑罚不当,一审判决两罪的刑罚分别为3年和8年,合并执行10年,其中,诈骗罪的准确量刑应为5年,根据上诉不加刑原则,二审
即期外汇交易的作用不包括()。
疑病神经症的主要临床特点()。
2005年我国国内生产总值为184937亿元,主要能源生产总量为228.9百万吨标准煤。主要能源为原煤、原油、天然气和水风核电,分别生产177.2百万吨标准煤、25.9百万吨标准煤、6.6百万吨标准煤和19.2百万吨标准煤。“十一五”“十二五”时期我国主要
美术课程具有()性质。
两个以上的物品环绕一个中心组合在一起,两边平衡、重量或吸引力(包括形状、色彩等方面的吸引力)都有同等的分量,使人产生一种宁静的感觉,这就叫做均衡。根据上述定义,下列不属于均衡的是()。
苏报案
最新回复
(
0
)