首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Drop in cigarette sales in Ireland is due to the following factors EXCEPT______.
Drop in cigarette sales in Ireland is due to the following factors EXCEPT______.
admin
2012-10-20
39
问题
Drop in cigarette sales in Ireland is due to the following factors EXCEPT______.
Ireland’s smoking ban came in at the end of March this year and its impact is being demonstrated. Figures from Gallaher, the manufacturer of big, well known brands, and which holds a fifty percent market share in Ireland, show it sold two hundred and sixty million fewer cigarettes between January and June. Total sales in the country shrank by around seven and a half percent. The company blames duty increases as well as the effect of the soling ban. The Irish health minister Michael Martin welcomed the drop in sales, saying that the less people smoke, the better it is for the nation’s health. He hopes that the ban will encourage more smokers to either give up, or to smoke less. A possible downside, though, for the Irish government is that tax revenue from tobacco sales is predicted to fall by almost one hundred million dollars this year.
选项
A、fewer smokers
B、tax increases
C、smoking ban
D、tobacco companies
答案
D
解析
此题是推理判断题,根据新闻中“The company blames duty increases as well as the effect of the smoking ban.”可得知答案是D。duty税
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7LhK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Itisgenerallybelievedthatthegreatestdamageofoldageisthelossofmentalfaculties.Withtheneardoublingoflifeexp
Itisgenerallybelievedthatthegreatestdamageofoldageisthelossofmentalfaculties.Withtheneardoublingoflifeexp
Moreandmoreresidences,businesses,andevengovernmentagenciesareusingtelephoneansweringmachinestotakemessagesorgi
IrememberthatwhenIwasinhighschoolmyEnglishteacher,inordertopersuademetotakearestafterlonghours’studying,
Sociologistsuse"power"torefertothecapacityofpeopletocontrolorinfluencetheactionsofothers.Sociologistsstudypo
SinceWorldWarII,therehasbeenaclearlydiscernibletrend,especiallyamongthegrowinggroupofcollegestudents,towarde
Theeffectofthebabyboomontheschoolshelpedtomakepossibleashiftinthinkingabouttheroleofpubliceducationinthe
Theeffectofthebabyboomontheschoolshelpedtomakepossibleashiftinthinkingabouttheroleofpubliceducationinthe
-—"Willyougohometomorrowevening?"—"No,Iamgoingtoalecture,oratleast,Iamplanning______."
_____beforewedepartthedayaftertomorrow,weshouldhaveawonderfuldinnerparty.
随机试题
关于气胸的处理,下列哪项是错误的
经阴道超声检查方法学的描述,下述哪一项是错误的
胎方位是指()
急性面神经炎的临床表现是
《证券期货投资者适当性管理办法》的实施对我国金融市场具有重要的意义,从根本上体现了金融机构和投资者利益的辩证统一,下列说法正确的是()。Ⅰ.该管理办法要求经营机构必须对普通投资者进行分类管理并按照普通投资者的分类与产品、服务的风险等级
下列各项业务中,不会引起期末存货账面价值发生增减变动的是()。
如图,有大小两个正方形,其对应边的距离均为1厘米。如果两个正方形之间部分的面积是20平方厘米,那么,小正方形的面积是多少平方厘米?()
1,6,5,7,2,8,6,9,()。
Theseanimalsmigratesouthannuallyinsearchoffood.
A、正确B、错误A因果关系的找寻和判断。根据原文Ineedmoremoney.Iwouldliketobuyacar.I’dliketostartafamily,andmaybebuyahouse可知讲话者需要更多的
最新回复
(
0
)