首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It remains as active as ever. B、It tends to be less active. C、It loses the ability to reason. D、It functions well in learning
A、It remains as active as ever. B、It tends to be less active. C、It loses the ability to reason. D、It functions well in learning
admin
2010-10-14
35
问题
Many of us believe that a person’s mind becomes less active as he grows older. But this is not true, according to Dr. Lissy F. Javik, professor of psychiatry at the University of California, Los Angeles. Dr. Jarvik has studied the mental functioning of aging persons for several years. For example, one of her studies concerns 136 pairs of identical twins, who were first examined when they were already 60 years old. As Dr. Jarvik’s continued the study of the twins into their 70s and 8Os, their minds did not generally decline as was expected.
However, there was some decline in their psychomotor speed. This means that it took them longer to accomplish mental tasks than it used to. But when speed was not a factor, they last very little intellectual ability over the years. In general, Dr. Jarvik’s studies have shown that there is no decline in knowledge or reasoning ability. This is true not only into the 30s and 40s but also into 60s and 70s as well.
As for learning new things, and ability to remember, studies by Dr. Jarvik and others show that the old are equal to the young. It is true that older people themselves often complain that their memory is not as good as it once was. However, much of what we call "loss of memory" is not that at all. There usually was incomplete learning in the first place. For example, the older person perhaps had trouble hearing or poor vision, or inattention, or was trying to learn the new thing at a speed that was too fast.
In the cases where the older person’s mind really seems to decay, it is not necessarily a sign of a decay due to old age or "senility". Often it is simply a sign of a depressed emotional state. The depression usually can be counteracted by counseling, therapy with a psychologist, or medications which fight depression.
选项
A、It remains as active as ever.
B、It tends to be less active.
C、It loses the ability to reason.
D、It functions well in learning new things.
答案
B
解析
原文同义再现。题干中的general belief对应原文的many of us believe that…,less active原文再现。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7Ly7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Youshouldwriteatleast120wordsfollowingtheoutlinegivenbelow:1.中国的家长一方面苛刻的要求孩子学习各种知识2.另一方面,中国的家长为孩子提供无微不至的关心
InNewOrleans,MoonWalk——apathwayalongastretchoftheMississippi--nowprovidesthepublicaccessthathadpreviouslybee
ToHelptheKids,ParentsGoBacktoSchoolForafewyearsnow,everyparentofanewbornbabyintheSouthFloridadistric
A、Bothspeakerswererunningoutofmoney.B、Themanlentsomemoneytothewoman.C、Thewomanlentsomemoneytotheman.D、The
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.Onthe【B1】______,boththeirknowledgeandexperien
A、Foratleasttwomoredays.B、Foratleastonemoreday.C、Fortwomoredays.D、Foronemoreday.B事实细节题。只要抓住关键句Rainisforeca
A、Atwo-bedroomapartment.B、Asofa.C、Achair.D、Aroommate.DMark问:Underwhatclassification?Cecilia回答是the"RoommateWanted"
A、Aphotographer’scamera.B、AtelevisionCamera.C、Amoviecamera.D、Theman’sowncamera.B综合推断题。男士让女士在摄像机前表现得自然一些,女士说面对上千万观众
A、Becauseshehasgotanappointment.B、Becauseshehastogotoschool.C、Becauseshehastowork.D、Becauseshewantstoeati
MrJohnson____________(负责)theadministrationofthewholecompany.
随机试题
深部脓肿切开排脓的指征是
A.抑制肾脏对尿液的稀释功能B.抑制肾脏对尿液的浓缩功能C.二者皆有D.二者皆无
患者意识清楚,有能力变换体位,但因治疗需要而采取的体位是()。
滋养层发育过程正确的是
患者大便时溏时泻,水谷不化,稍进油腻之物,则大便次数增多,饮食减少,脘腹胀闷不舒,面色萎黄,舌淡苔白,脉缓弱。治疗应首选
根据藏药八性理论,治疗赤巴病采用的药物性能是
获取药物信息的途径包括
建设工程项目的总进度目标指的是整个项目的进度目标,它是在项目的()确定的。
人文技术包括()。
新民主主义革命和社会主义革命的关系是
最新回复
(
0
)