首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Immigration. B、Later retirement. C、Valuing young people. D、Extending working hours. A录音提到Kulkarni的观点时,首先指出移民是解决人口老龄化带来不利影响的其中一
A、Immigration. B、Later retirement. C、Valuing young people. D、Extending working hours. A录音提到Kulkarni的观点时,首先指出移民是解决人口老龄化带来不利影响的其中一
admin
2023-01-30
44
问题
The world is getting older. As more people retire each year, fewer working-age people will be there to replace them. This has effects not only in the work place but in the world finance. The bond rating agency Moody’s says the aging population will lead to a drop in household savings. This could mean that total investments will fall and economic growth could slow.
Some reports have described Japan, Italy and Germany as the world’s "Super Aged" nations. That is the name for countries in which at least 20 percent of the population is at least 65 years old.
Elena Duggar is head of Moody’s Sovereign Risk Division. She says changes in many populations are taking place quickly. "The demographic transition is upon us now and its progressing quite rapidly," Duggar said.
In five years, six more countries will join the list of "Super Aged" nations. And 34 nations will be super aged in 15 years. Elena Duggar says this will have a big influence on labor and savings. "That will translate into reductions in labor supply. At the same time aging means that the household savings rates will go down, which will negatively impact on investment. Both trends put together would mean that aging will have a significant negative impact on global growth," Duggar said. The Conference Board reports on business conditions around the world. It says an aging population could reduce world economic growth by one percent in the next ten years.
Kishore Kulkarni is with the Metropolitan State University of Denver. He says immigration is one way to reduce the effects of an aging population. Older adults spend money differently than younger ones. And experts say that difference affects the economies of countries. But Kishore Kulkarni believes that specialized career training and productivity gains from technology could make up for the drop in the number of workers. He says the problems of an aging population represent only a mismatching of the demand for goods. "It is a mismatching of demand rather than a total and a drastic change in the demand. And it is a challenge which we can easily accept and tackle as it comes to us," Kulkarni said. He also says that an aging population will be less of a problem in countries where older people are highly valued. And most experts agree that younger workers will have to work longer and retire later than today’s older workers.
19.What is the effect of the aging world?
20.How many countries will be super-aged in five years in total?
21.According to Kulkarni, what can reduce the effects of an aging population?
选项
A、Immigration.
B、Later retirement.
C、Valuing young people.
D、Extending working hours.
答案
A
解析
录音提到Kulkarni的观点时,首先指出移民是解决人口老龄化带来不利影响的其中一个解决方式,故A项正确。延迟退休是大多数专家的一个普遍共识,而非Kulkarni个人的观点,故B项错误。Kulkarni认为,老龄化人口问题对于重视长者的国家来说,更加不是什么问题,C项弄错对象。录音提到很多专家赞成延长工作年限。延迟退休,而并非延长工作时长,故D项Extending working hours错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7PvD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Thehumanspecieshasincreaseditslifespanby________.
Artwasherfavoritesubjectatschool,butshedidadegreeingeography.
阅读下面的对话,根据其内容写一篇有关theBritishMuseum的说明文。要求:1.所写短文应与对话相关内容意义相符,涵盖其要点。2.用你自己的语言来表达,可以改写对话中的句子,但不可以照抄原句。注意:词数8
假如你是李明,王林是你的好友,他对布朗先生的公司感兴趣,打算到该公司谋职。请根据下面王林的简历表,用英语为他写一封推荐信。姓名:王林性别:男国籍:中国职业:律师学历:大学毕业外语水平:擅长英语
Inthesearchfortruth,theknowledgegainedbyscientistsconsistsofapproximationswithvaryingdegreesofcertainty.Such(
Creativityisnolongerseenas________inspirationleadingtoapoemorapainting,ithascometobethoughtofassomethingpe
Sincefibromyalgia’ssymptomscanbe(i)________andcan(ii)________otherdisorder,anditsdiagnosisdependslargelyonpatient
A、15%inEurope.B、20%inEurope.C、25%inEurope.D、75%inEurope.C
Hormonelevel—andhenceourmoods—maybeaffectedbytheweather.Gloomyweathercancausedepression,butsunshineappearstor
随机试题
左边给定的是多面体的外表面,右边哪一项能由它折叠而成?请把它找出来。
在职权与影响力的比较中,职权来源于()
产妇进入产房后,护士不正确的处理是
A.溶出原理B.扩散原理C.溶蚀与扩散相结合原理D.渗透泵原理E.离子交换作用原理制成包衣片
显影时间延长时照片所受影响不包括
影响定额动态人工日工资单价的因素包括()。
邓小平多次指出,在改革中我们必须始终坚持的两条根本原则是()。
“十三五”时期我国对外服务贸易的总抓手是()。
商品是用来交换的能满足人们某种需要的劳动产品,具有使用价值和价值两个因素,是使用价值和价值的矛盾统一体。商品的二因素是由
Everysooften,lateatnight,DavidWoodlandstealsawaytothedenofhishomeinAberdeen,Washington,sothathecanchecks
最新回复
(
0
)