首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Late-Night Drinking Coffee lovers beware. Having a quick" pick-me-up" cup of coffee late in the day will play havoc with you
Late-Night Drinking Coffee lovers beware. Having a quick" pick-me-up" cup of coffee late in the day will play havoc with you
admin
2016-07-17
46
问题
Late-Night Drinking
Coffee lovers beware. Having a quick" pick-me-up" cup of coffee late in the day will play havoc with your sleep. As well as being a stimulant, caffeine interrupts the flow of melatonin, the brain hormone that sends people into a sleep.
Melatonin levels normally start to rise about two hours before bedtime. Levels then peak between 2 am and 4 am, before falling again. "It’s the neurohormone that controls our sleep tells our body when to sleep and when to wake, " says Maurice Ohayon of the Stanford Sleep Epidemiology Research Center at Stanford University in California. But researchers in Israel have found that caf-feinated coffee halves the body’s levels of this sleep hormone.
Lotan Shilo and a team at the Sapir Medical Center in Tel Aviv University found that six volunteers slept less well after a cup of caffeinated coffee than after drinking the same amount of decaf. On average, subjects slept 336 minutes per night after drinking caffeinated coffee, compared with 415 minutes after decaf. They also took half an hour to drop off—twice as long as usual—and jigged around in bed twice as much.
In the second phase of the experiment, the researchers woke the volunteers every three hours and asked them to give a urine sample. Shilo measured concentrations of a breakdown product of melatonin. The results suggest that melatonin concentrations in caffeine drinkers were half those in decaf drinkers. In a paper accepted for publication in Sleep Medicine, the researchers suggest that caffeine blocks production of the enzyme that drives melatonin production.
Because it can take many hours to eliminate caffeine from the body, Ohayon recommends that coffee lovers switch to decaf after lunch.
The author of this passage probably agrees that______.
选项
A、coffee lovers sleep less than those who do not drink coffee
B、we should not drink coffee after supper
C、people sleep more soundly at midnight than at 3 a. m.
D、if we feel sleepy at night, we should go to bed immediately
答案
B
解析
文章结尾谈到,“Ohayon建议爱喝咖啡的人午饭后应该换喝脱咖啡因咖啡”。另外,整篇文章都在探讨咖啡因影响睡眠的机理,所以,作者大概会同意“晚饭后不应该喝咖啡”的说法。选项A是一个全称判断,这等于说“所有喜欢喝咖啡的人都比不喝咖啡的人睡觉少”。这不一定,因为如果咖啡适量,喝咖啡的时间适当,咖啡不会影响睡眠。所以,作者可能不会同意这种说法。根据文章第二段第二句,选项C是错的。根据文章第二段第一个句子,我们体内的褪黑激素(睡眠激素)的浓度在我们上床时间前两小时开始上升,而这个时候我们会开始有困意。反过来说就是,人们并非一有困意就睡觉。所以,选项D不是答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7RQd777K
本试题收录于:
职称英语理工类C级题库职称英语分类
0
职称英语理工类C级
职称英语
相关试题推荐
From1994to1998thenumberofAmericanswhohaddonatedakidneyreached244.NoneoftheAmericanswhodonatedakidneyduri
SunbathandSkinCancerInthesummer,millionsofAmericanswillofferuptheirbodiestothesunrays.Atanindicateshealth
Theaimofthestudyistofindnewwaysto______.WhichisNOTtrueofthepeopleinthestudy?
NoisePollutionPsychologistsnowbelievethatnoisehasaconsiderableeffectonpeople’sattitudesandbehavior.Experimen
Aresearchcenterhasbeensetupinthiscountry.
Late-nightDrinkingCoffeeloversbeware.Havingaquick"pick-me-up"cupofcoffeellateinthedaywillplay-havocwithyo
StomachUlcerStomachulcersarethecauseofseverepainformanypeople.Doctorshavebeenabletohelplessenthepainof
OilandEconomyCouldthebadolddaysofeconomicdeclinebeabouttoreturn?SinceOPECagreedtosupplycutsinMarch,th
TheBodyThievesIntheearlynineteenthcenturyinBritain,manyimprovementswerebeingmadeintheworldofmedicine.Doct
Theconferencewashailedasagreatsuccess.
随机试题
张红是一位成功的电视制作人。由于现代社会节奏的加快和社会竞争的加剧,张红的工作压力很大。时间一长,她便出现了严重的失眠症状。她很害怕自己生了重病,又不敢去医院检查。在这种情况下,她打电话求助社会工作者。作为社会工作者,应进行服务的领域主要是(
患者女,68岁。头痛,头晕,胸闷。查体:BP200/110mmHg,无意识障碍及肢体活动障碍。该患者最可能的诊断为
患者男,12岁,血红蛋白60g/L,血细胞比容26%,红细胞3.5×1012/L。血红蛋白电泳:HbA70%,HbA25%,HbF25%,则该患者可能的诊断为
患者,男性,12岁,口底部广泛性水肿2天。检查:水肿范围上及面颊部,下至锁骨水平,皮肤灼热、红肿发硬、压痛明显、呈凹陷性水肿,并可扪及捻发音。此病的诊断应是
【2010年真题】某企业转让房地产,收入总额为1000万元,扣除项目金额为400万元,则应缴纳土地增值税()万元。
某公路工程项目,业主与承包商签订了施工合同,并委托了该阶段的施工监理任务。施工过程中,该工程项目的路基土方工程完成后,监理工程师独立进行工程量计量,计量完成后,按照双方签订的施工合同条款进行路基土方工程费用支付。问题:如果承包商对监理工程师的计
资本证券是指本身能使持有人或第三者取得货币索取权的有价证券。()
下列有关文学常识的表述,不正确的一项是()。
《中庸》
A、 B、 C、 D、 B
最新回复
(
0
)