首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Around the world more and more people are taking part in dangerous sports and activities.Of course, there have always been peopl
Around the world more and more people are taking part in dangerous sports and activities.Of course, there have always been peopl
admin
2015-05-29
34
问题
Around the world more and more people are taking part in dangerous sports and activities.Of course, there have always been people who have looked for adventure—those who have climbed the highest mountains, explored unknown parts of the world or sailed in small boats across the greatest oceans.Now, however, there are people who seek an immediate excitement from a risky activity which may only last a few minutes or even seconds.
I would consider bungee jumping to be a good example of such an activity.You jump from a high place (perhaps a bridge or a hot-air balloon) 200 meters above the ground with an elastic rope tied to your ankles.You fall at up to 150 kilometers an hour until the rope stops you from hitting the ground.It is estimated that two million people around the world have now tried bungee jumping.Other activities which most people would say are as risky as bungee jumping involve jumping from tall buildings and diving into the sea from the top of high cliffs.
Why do people take part in such activities as these? Some psychologists suggest that it is because life in modern societies has become safe and boring.Not very long ago, people’s lives were constantly under threat.They had to go out and hunt for food, diseases could not easily be cured, and life was a continuous battle for survival.
Nowadays, according to many people, life offers little excitement.They live and work in comparatively safe environment; they buy food in shops; and there are doctors and hospitals to look after them if they become ill.The answer for some of these people is to seek danger in activities such as bungee jumping.
More and more people today______.
选项
A、are trying activities such as bungee jumping
B、are climbing the highest mountains
C、are close to death in sports
D、are looking for adventures such as exploring unknown places
答案
A
解析
从文中内容可知,第l段第1句话就讲到全世界有越来越多的人参加各种危险的运动和活动。第2段以蹦极为例加以说明。只有A项符合文章的意思,为本题的正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7SLO777K
0
考博英语
相关试题推荐
86.Contemporarytechnologicalreportingisfullofnotionsofelectroniccommunitiesinwhichpeopleinteractacrossregionsor
Mostpeoplewouldbe【71】bythehighqualityofmedicine【72】tomostAmericans.Thereisalotofspecialization,agreatdealof【
Despiteeffortstoprovidethemwithalternativessuchastheshelter,womenfrequentlyandrepeatedlyreturnedtoviolentanda
OnecountrythatiscertainoftheeffectoffilmsontourismisAustralia.TheTouristOfficeofQueenslandsaythatCrocodile
46.Theonrushofcheapcommunications,powerfulcomputersandtheInternetallexplainwhymanypeoplefeelthat,nowadays,cha
Grantwasoneofabodyofmenwhowereself-reliant______,whocaredhardlyanythingforthepastbuthadasharpeyeforthe
AfricanAmericanwomen’ssearchforsocietalacceptanceoftenencompassesstrugglebetweennaturalandsociallyconstructedidea
Myparents’househadanattic,thedarkestandstrangestpartofthebuilding,reach-ableonlybyplacingastepladderbeneath
Myparents’househadanattic,thedarkestandstrangestpartofthebuilding,reach-ableonlybyplacingastepladderbeneath
In1997,Moscow,Russia,celebratedthe850thanniversaryofitsfounding.InthemorethaneightcenturiesthatMoscowhasbeen
随机试题
利息水平的高低用利率表示。所谓利率,是指一定时期内获得的利润与本金之比。()
下列哪项不是缩宫素的作用
从系统的多种可能性方案中,选择最佳的决策方案,使系统处于最佳状态并取得最佳效果,这体现了在进行系统分析时应遵循【】
在决策步骤中,领导者识别问题的关键是比较
女性,45岁,患腰椎管狭窄症3年,经卧硬板床和骨盆牵引等保守治疗无效。现患者症状逐渐加重,行走100~200m即出现下肢疼痛,需休息或下蹲数分钟后才能缓解,被收入院准备接受手术治疗。该患者术后第一天可以进行的功能锻炼是
心律失常患者主症见心悸,善惊易恐,多梦易醒,口苦咽干。其证型是
女,30岁。面色苍白半年,2个月前诊断为系统性红斑狼疮。查体:贫血貌,皮肤巩膜轻度黄染,脾肋下2cm。血常规:Hb78g/L,WBC4.4×109/L,Plt72×109/L,Ret0.14,最可能出现结果异常的实验室检查是()
概念网络由节点和连线组成,其中节点表示
Whatisimpliedinthefirstsentence?Theauthorassertsthatinthefaceofexcessiveamountsofchild-careliterature,paren
A、Becauseherhusbandcriticizedheropinions.B、Becauseherhusbandiswrongsomuchofthetime.C、Becauseshedoesn’tbelieve
最新回复
(
0
)